כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon7.gif  שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! 04/05/2008 15:00 לתגובה הבאה
  november לא מחובר november  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
היה לנו טיול מוצלח ביותר. ה"צ'ופר" הענק: כחצי מהזמן ליווה אותנו קולגה יפני, התאפשר לנו, בעזרתו, לחוות את יפן לעומק. למרות שלא היינו בקיוטו - פיצינו את עצמנו בטאקאיאמה. ממליצה לא לוותר על עיירה זו.
פארק וונו, טוקיו 3.JPG
פארק וונו, טוקיו 3.JPG(גודל:18.48KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! תגובה ל - 1 04/05/2008 17:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eliaviel לא מחובר eliaviel  משתמש פעיל 816 הודעות עד כה
זה הכול ???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon5.gif  שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! תגובה ל - 2 04/05/2008 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
??? למה כוונתך ב"זה הכל?" חוויות? (ודאי שלא!) תמונות? (כמובן שלא!!) המלצות? (ברור שלא!!!) אשמח, כמובן, להשיב לשאלות, ככל שאוכל. כפי שציינתי אופן הטיול שלנו היה קצת חריג - מכונית שכורה, יפני דובר יפנית צמוד במחצית הטיול ודואג לנו בשלט רחוק במחציתו השנייה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! תגובה ל - 3 05/05/2008 00:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא, אבל הלאקוניות של התיאור שלך מזמינה את השאלה "זה הכול ?".
אז הייתם ביפן....נו,אז מה ??? Confused
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! תגובה ל - 4 05/05/2008 00:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חוויות? (ודאי שלא!) תמונות? (כמובן שלא!!) המלצות? (ברור שלא!!!)
לי באופן אישי לא היה ממש ברור או מובן מאליו ה"ברור שכן".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שמע, גם אני לא הבנתי את הקטע תגובה ל - 5 05/05/2008 00:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 818 הודעות עד כה
וגם כשקראתי שוב ושוב- עדיין אינני מבינה.

מה הם ביקשו להגיד?

מה הטעם לציין את הטיול הנהדר מבלי לספר עליו מעט הרי זה פורום של החלפת רשמים, לא?
לא חויות, לא המלצות, אז מה אתם עושים פה?
ליווה אתכם מדריך ונהג צמוד. ב י פ ן !!!
ואווווו!
מה לעשות עם זה עכשיו?

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon4.gif  שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! תגובה ל - 4 05/05/2008 08:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eliaviel -הבנתי. זו הפעם הראשונה שלי כאן בפורום כמשתפת בטיול שעשיתי (וגם האחרונה - לאור קבלת הפנים המכוערת והמעליבה, שזכיתי לה = ראה תגובת ronya) מאחר שלפני הטיול, נכנסתי להתייעץ אתכם בעניין השכרת רכב ביפן וגם בעניין ויתור על ביקור בקיוטו, מצאתי לנכון לשתף אתכם בשני עניינים אלה לאחר שחזרתי. מצטערת על ה"לאקוניות" - אני לא יודעת איך עושים את זה אחרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. משתפת? במה, בדיוק? עדיין איני מבינה. תגובה ל - 7 05/05/2008 08:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
על מה הכעס- קראי שוב את מה שכתבת, הרי את עצמך נעזרת ולא היית מוכנה לתרום ולו טיפ אחד...כבר ציטט מישהו מעל את דבריך.

ואני מצטערת על שלא חיכינו כאן עם שטיח אדום (במכבסה), ופרחים (לא נשארו כאלה בחנות, לצערי).

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon13.gif  שמע, גם אני לא הבנתי את הקטע תגובה ל - 6 05/05/2008 08:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
[B][/[B][/B]ronya -B]עשיתי לך עוול כלשהו? אנחנו לא מכירות - מנין החוצפה להגיב בצורה המכוערת והפוגענית הזו? כל אחד משתף כפי יכולתו וכראות עיניו. בדבר אחד בודאות אני יכולה לשתף אותך - סעי ליפן ותראי שאפשר גם אחרת - להיות לבבי, להאיר פנים, ובודאי לכבד את הזולת. בעצם - זו המלצה חמה לכולנו - לאמץ מהיפנים ורק את זה: את הכבוד ומאור הפנים לזולת, הניקיון והסדר המופתיים והאסתטיקה, הו - האסתטיקה. ושיהיה לך יום טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תעצמו את העיניים, קחו 3 נשימות עמוקות וכנסו: תגובה ל - 8 05/05/2008 09:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
~נועה~  משתמש לא מוכר
נכנס מישהו, סיפר שהיה לו כיף ביפן, הוסיף טיפ (כן, כן - יש שם טיפ. צריך קצת להתאמץ כדי לראות אותו בתוך ההודעה של שתי השורות, אבל יש טיפ), הוסיף תמונה - כמו כמעט כל אחד בפורום, וישר קופצים עליו אנשים ומאשימים אותו שהוא לא שיתף בטיפים.
אם לא נאה לכם לקרוא הודעה בלי טיפים (או רק עם אחד), אפשר גם להבליג על חוסר הצדק המשווע ולא להגיב.
אם היתה לכם שאלה ספציפית, אני מניחה שכותב ההודעה היה עונה, אבל להאשים אותו בהודעה שבה לא ברור "מה הם ביקשו להגיד" רק כי הוא שאל כמה שאלות לפני כמה חודשים, אבל לא גמל בטיפים, זה ממש לא לעניין!

אולי עם היתה כאן קצת דרך ארץ (ולא דיברתי על שלושת הפסים שמצויירים על סלעים), לאנשים היה נעים לחלק את המידע שלהם.
מצד שני - כמו שרוניה בעצמה אמרה, אין טעם לחנך את אנשי הפורום...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ל-november סליחה, לא היתה לי כוונה לפגוע תגובה ל - 9 05/05/2008 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פשוט- חוסר הבנה ביננו, ואני לא אחזור על מה שכבר נכתב.
קבלי את התנצלותי
ובאשר להצעה- יפן בתכנית שלי אבל לא בעתיד הקרוב.

מאחלת לכם שתוסיפו ותטיילו עוד, ביפן ובכלל.

יום טוב לך,

ושוב- ס ל י ח ה

רוניה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ל-november, מתנצלת, לא היתה בי כוונה לפגוע תגובה ל - 7 05/05/2008 11:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כתבתי את זה כבר קודם אבל משום מה התגובה לא מופיעה כאן...
לא הבנתי נכון את דבריך ויותר מזה לא התכוונתי לפגוע.
מאחלת לכם טיולים נוספים, ולא רק ליפן.

כל טוב

רוניה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. שבנו מיפן - מקסימה ומזמינה - ניסע שוב!! תגובה ל - 3 07/05/2008 17:57 לתגובה קודמת
סליחה אם פגעתי בך november !
חג שמח (וסליחה על הסליחה המאוחרת) Embarassed
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:צלילה בויאטנם
להודעה הבאה:איזה אי עדיף באוגוסט

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה