כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נסיעה מדר אל סלאם לקלמנג'רו 04/05/2008 15:53 לתגובה הבאה
  ggildin לא מחובר ggildin  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום.
אני נוחת בדר אל סלאם וברצוני להגיע לקלימנג'רו. מה היא הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? מה התדירות שלה? וכמה היא עולה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נסיעה מדר אל סלאם לקלמנג'רו תגובה ל - 1 04/05/2008 17:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אילנה אילנה לא מחובר אילנה  משתמש בינוני 117 הודעות עד כה
יש חברת אוטובוסים בשם scandinavian שמוציאה נסיעה ישירה (פחות או יותר) מדאר לעיר בשם מושי, שהיא העיר הקרובה לקילימנג'רו.
אתה יכול לראות באתר שלהם:
http://www.scandinaviagroup.com/Scandinavia%20Express/index. htm

לפי מה שכתוב שם, הנסיעה עולה 12 דולר או 20 דולר, תלוי בסוג של האוטובוס, ולוקחת כ- 8 שעות.

לחברה הזאת יש טרמינל גדול משלה בתחנה המרכזית בדאר-א-סלאם, שם תוכל לקנות את הכרטיסים. מומלץ כשאתה מגיע לדאר לקחת מונית לתחנה הזאת ושם לברר למתי אתה יכול לקנות כרטיס נסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נסיעה מדר אל סלאם לקלמנג'רו תגובה ל - 2 06/05/2008 00:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Gili Gili לא מחובר Gili  משתמש פעיל 199 הודעות עד כה
יש מספר חברות אוטובוסים, אני נסעתי בדאר אקספרס, האוטובוס יוצא מספר פעמים ביום, כל יום, ונדמה לי שעולה בערך 15 דולר. הנסיעה למושי אורכת כ-8 שעות, כל האוטובוסים ממשיכים עד ארושה.יש עצירה לאוכל בדרך. רצוי לקנות לפחות יום מראש במשרד שממוקם במקום מרכזי ששמו פרח מזכרוני אבל כולם מכירים. אגב, אם לא לחוצים בזמן, יש הרבה מקומות יפים בדרך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נסיעה מדר אל סלאם לקלמנג'רו תגובה ל - 3 06/05/2008 14:23 לתגובה קודמת
מרב מרב לא מחובר מרב  משתמש פעיל 211 הודעות עד כה
אם במותגים עסקינן.... מה עם אקמבה? למרות שהאוטובסים שלהם צהובים Laughing (ניסיתי להתאפק...)

אם טס עם אתיופיאן מהארץ, ניתן גם לנסות לשנות את יעד הנחיתה לשדה התעופה קילימנג'רוומשם למושי זה כבר כלום...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מדגסקר
להודעה הבאה:בקשה להמלצות - אטרקציות מעניינות בדרום אפריקה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר