כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  למנהלי הפורום + גולשים קבועים + תרמילאים חוזרים 04/05/2008 23:44 לתגובה הבאה
מישהו שצריך עזרה לטיול  משתמש לא מוכר
שלום לכולם,
ראשית כל הייתי רוצה להבהיר שזה לא הודעה במטרה "לכסח" את הפורום הזה.
אני מתכנן טיול למרכז אמריקה וזמן רב אני נכנס לפורום ושם לב שלא עונים לאנשים רבים, אם זה המלצות למסלולים, זמן לטיול, תקציב וכו'... יש הודעות שנכתבו כבר לפני שבוע ועוד לא נענו (ולא הודעות מסובכות- אפילו מזג-אוויר לא נענו)
אני השתמשתי רבות בפורום אסיה לפני הטיול למזרח ואני חייב לציין שרמת הרצינות וההשקעה בפורום המקביל גבוה פלאים מהעזרה הניתנת פה...
אנא קחו זאת לתשומת לבכם ובתקווה כשאחזור גם אני (כפי שאני עושה בפורום אסיה) יעזור לגולשים הצריכים עזרה ויש להם שאלות על מרכז אמריקה...
אם טעיתי או פגעתי סליחה אך בעיני זה ממש חשוב ויעזור למטיילים חדשים כמותי לא לעשות טעויות בהמשך...
אם יש טענות, מענות הארות או הערות אשמח לקבל תשובה.
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למנהלי הפורום + גולשים קבועים + תרמילאים חוזרים תגובה ל - 1 05/05/2008 13:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chenal לא מחובר chenal  משתמש בינוני 141 הודעות עד כה
רוב השאלות שלא נענו זה מתוך ניסיון לחנך את השואלים. יש שואלים רבים שמתעצלים לחפש בפורום ושואלים שאלות שניתנו עליהן תשובות לא מזמן. לכל מטבע יש שני צדדים. שיהיה בכיף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למנהלי הפורום + גולשים קבועים + תרמילאים חוזרים תגובה ל - 1 08/05/2008 08:52 לתגובה קודמת
  אייל ה. לא מחובר אייל ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 3195 הודעות עד כה
שלום רב,
תודה על הערתך, נלקחה לתשומת ליבי.
חג שמח!
אייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חג שמח
להודעה הבאה:מקסיקו - מתי עדיף?