| 1. מבולבלים , מתלבטים וצריכים עצות- טיול משפחות |
05/05/2008 00:50  |
| |
tsipibip |
136 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לפורום הנהדר
מתנצלת מראש על אורך המייל , אך הפירוט נדרש לשם קבלת תגובות .
אנחנו 2 משפחות שטסות לביקור משפחתי המשולב בטיול:
זוג+נערה בת 16 ,
זוג+3 ילדים : 12,8, 7 חודשים...הנחות יסוד : רוצים להספיק כמה שיותר אבל בלי לרוץ ולהשתגע , מינימום העברת מזוודות...ובתי מלון (גם מטעמי נוחות וגם מטעמים נוספים)
להלן תכנון ראשוני ומשולבות בו השאלות :
24/7- טיסה לוושינגטון הבירהחה במרילנד)
24-27/7וושינגטון - טיול ומשפחה..
28/7- ברכבת מוושינגטון למנהטן
28/7-1/8 - מנהטן , מתלבטים לגבי משך השהות האם לא יותר מדי ? מה הכי מומלץ בגלל מרווח גילאי הילדים
1/8- שכירת רכב במנהטן ויציאה לכוון ניאגרה פולס , עם כוונה לעבור לצד הקנדי - היכן מומלץ לשכור את הרכב במנהטן?
1-3/8- ניאגרה פולס , טיול בצד הקנדי - מה ריאלי להספיק ? ( אלף האיים , טורונטו?)3/8- מעברחזרה לצד האמריקאי , החזרת הרכב ( האם ניתן בנמל התעופה?) טיסה מבופאלו לאורלנדו
3/8-10/8- אורלנדוכאן ההתלבטות המאד גדולה שלנו- האם העיתוי ( אוגוסט) יהפוך את השבוע שאמור להיות מופלא לסיוט?
היכן מומלץ ללון? מבקשים המלצה לוילה שתכיל את כולנו תוך שמירה על פרטיות...מה כדאי לעשות בימים אלו , איך לחלק את הימים בין הפארקים של אורלנדו ליתר ( בהנחה שאנחנו לא משנים את מקום הלינה)10/8-טיסה מאורלנדו לוגאס
10/8-14/8 - וגאס - היכן כדאי להיות? האם כדאי לנצל את השהות לטיולי יום באיזור או להתמקד ב"סטריפ"?
כאן אנחנו מתפצלים :14/8 - הזוג+3 חוזרים למשפחה במרילנד לטיול בן יומיים להרשי איימיש קניות אחרונות ווחזרה לארץ(17/8)אנחנו אמורים להמשיך שבוע נוסף - ללא נסיעות רבות וללא מעבר בתי מלון רבים ( בעיות גב...) - לא סגורים לאן ומה כדאי (עלו על הפרק ולא לפי הסדר אגם טהו, ילוסטון , סן פרנציסקו , חזרה למרילנד וטיול דווקא במזרח )
חוזרים הבייתה ב-24/8 חייבים יומיים לפני עם המשפחה...
תודה רבה מראש על כל תגובה/עצה/מידע
ציפי :blush: :roll:
|
|
|
|
| 2. מבולבלים , מתלבטים וצריכים עצות- טיול משפחות תגובה ל - 1 |
05/05/2008 08:29   |
|
|
אני לא יכולה לעזור בכל השאלות, אבל לגבי ניו יורק יש לכם 3 ימים מלאים וזה ממש לא הרבה ימים. לדעתי הכל שם מתאים לכל הגילאים. אפשר לחלק כל יום לפי אזורים: אפ טאון, דאון טאון ומיד טאון ולטייל שם בכיף. ממליצה על ביקור במוזיאון הטבע והמדע ובמיוחד ביקור במרכז רוז שנמצא במוזיאון. יש מיצג מדהים על כדור הארץ ויכול להתאים לכל גיל. טוב, אולי לא 7 חודשים.
לגבי אורלנדו, למעשה אף טיול שלי לא נעשה ביולי-אוגוסט, אבל לדעתי טיול הופך לסיוט כשהופכים אותו לכזה. אם לוקחים דברים בפרופורציה הנכונה, אז שום דבר לא סיוט. מומלץ להגיע עם הפתיחה כי אז התורים פחות ארוכים. משום מה, גם העמידה בתור עוברת מהר ולא שמים לב כל כך לזמן שעובר.חוצמזה דיברו כאן גם על איזו תכנה שמתאמת את המסלול המומלץ בהתאם לתאריך הביקור, כך שאפשר לחסוך ככל הניתן עמידה ארוכה בתורים.
לגבי המשך הטיול, המחשבה הראשונית שלי היתה להמשיך לטיול במערב, אבל אם יש מגבלה של כמה שפחות נסיעות ומעברים, אז נראה שעדיף שתחזרו למרילנד ותטיילו שם (למרות שאני לא מכירה את האזור מבחינת נסיעות וכו')
|
|
|
|
|
|