כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  עד חמישה ק"מ ליום 05/05/2008 00:58 לתגובה הבאה
יעל ר  משתמש לא מוכר
אני מתחילה בתכנון טיול בן שלושה שבועות לניו זילנד באי הצפוני והדרומי עם בן זוגי, בדצמבר הקרוב.
לאחר שקראתי מעט חומר, ראיתי המידע העיקרי שחסר לי לצורך התכנון הן המלצות של מסלולים שאינם בקטגוריה של טרקים בני כ- 20 ק"מ ליום וחלוקת ימים מומלצת לאור מסלולים אלה.

המלצות תתקבלנה בברכה
יעל

האם תוכלו לעזור בהמלצות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עד חמישה ק"מ ליום תגובה ל - 1 05/05/2008 16:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1727 הודעות עד כה
תראי, קודם כל, כשאת קוראת בטיפים תסתכלי גם על מה שאנשים ממליצים כטיולי יום. אני לא יודעת אם זה 5 ק"מ או יותר, אבל יש כמה וכמה טיולי יום יפים (חלק אפילו יפים מאוד) שנמשכים עד 4 שעות - הרוב רוי (מאונט אספירינג), הוקר ואלי (אזור הר קוק), קי סאמיט (צד אחד של הרוטברן).
עוד דבר, בכל מקום שתגיעי אליו, את יכולה להכנס לסניף הדוק המקומי ולברר על מסלולים. הם ישמחו לתת לך דף שמפרט המון מסלולים באזור, החל מתצפית של 10 דקות הליכה ועד טרק של שבוע, כולל כל הטווח שבאמצע. אפשר להגיע לדוק ב-8-9 בבוקר, לבקש מסלול קצר של שעתיים-שלוש, לנסוע אליו ולהתחיל ללכת. אפשר גם לברר ביום קודם וכו' וכו'.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עד חמישה ק"מ ליום תגובה ל - 1 05/05/2008 21:11 לתגובה קודמת
  טליה לא מחובר טליה  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
מצטרפת להמלצה על הדוק. בד"כ מאוד מסייעים. יש להם גם חוברות ודפים המפרטים את תוואי המסלול, משך המסלול (מרחק בקילומטרים וזמן משוער) ודרגת הקושי לטיולי יום, והם נמצאים בכל אזור אליו תגיעו. תנסי להיכנס לאתר שלהם ולהוציא מידע רלוונטי.
בכל מקרה - יש מאות מסלולים מומלצים. הרוב רוי (סמוך לוונקה) נחשב (ובצדק) לאחד היפים שבהם. בין טה אנאו למילפורד סאונד, מסלול מומלץ נוסף הוא ללייק מריאן, כ- 3 שעות. ניתן גם ללכת ברגל עד מפרץ אנקורג' באייבל טזמן טרק ולחזור בסירה או קיאק, הליכה שאורכת כ- 4 שעות. בקורומונדל פנינסולה באי הצפוני שווה ללכת לחוף שנקרא קתדרל קוב.
בסה"כ - בכל מקום בניו זילנד יש מסלולים שמתאימים להגדרה שלך... כל שעלייך לעשות הוא לקבוע את המסלול הגדול ולהתחיל ללכת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מועדונים כמו BBH ו HIT
להודעה הבאה:בנק באוסטרליה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר