כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיטונאי קרוזים באינטרנט 06/05/2008 12:05 לתגובה הבאה
  revitalll לא מחובר revitalll  משתמש פעיל 1232 הודעות עד כה
האם מישהו מכיר את החברה Vacations To Go (האתר שלהם: http://www.vacationstogo.com/?dom=vacations-to-go.com&re f=none )?
בבדיקה מקיפה של מחירי קרוזים מצאתי שהמחירים דרך חברה זו משמעותית יותר זולים. האם מישהו יודע אם הם אמינים וכדאי להזמין דרכם?
כנ"ל לגבי החברות: CruiseDirect ו- CRUISE.COM שגם הן זולות למדי?
חשוב לי לשמוע אם מישהו התנסה בהזמנה דרך אחת מהחברות הנ"ל והאם הם אמינים וניתן להזמין דרכם בראש שקט?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סיגלית? מישהו אחר? תגובה ל - 1 10/05/2008 23:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סיטונאי קרוזים באינטרנט+קרוז עם קרניבל תגובה ל - 1 11/05/2008 01:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mirinv לא מחובר mirinv  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
היי רויטל
דרך Vacations To Go הכי נח למצוא את הדיל הרצוי אבל להזמין מהם היה
מסובך, לא ניתן לרשום את מס' האנשים ורק דרך טלפון. מה שאני עשיתי
ועושה שוב עכשיו אני מחפשת דרכם את הדיל ואז ניכנסת ל CRUISE.COM
ומזמינה מהם. מנסיון קודם הכל היה חלק איתם והם היו הכי זולים.
הכי כדאי להירשם ואז לקבל עידכונים ומבצעים.
אנחנו לקחנו קרוז עם קרניבל בויקטורי לאיים המערביים היה 10!
רק בקרניבל ורק בשלוש ספינות שלהם,ויקטורי,טריומף, ודסטני ניתן לשהות 5 נפשות בחדר רגיל וזה מוזיל משמעותי למשפחה עם 3 ילדים קטנים
בנוסף לקמפ של הילדים בקרניבל יש קבוצת מגיל 2 ואילו ברויאל קריביים מגיל 3 (כך בכל אופן היה לפני שנה)
היינו בקוזמל, איי קיימן וגמייקה. למרות שהגענו עם משפחה מפה(ארה"ב)
הושיבו רק אותנו בשולחן גדול עם זוג מישראל שהיה בירח דבש ועוד משפחה ישראלית שגרה כבר 10 שנים ליד מיאמי. הם כנראה בכוונה מסדרים עך כדי שיהיה נח לאנשים בארוחת ערב. אני מברכת אותם עד היום
על זה. היה כייף
בכל אי ירדנו לחוף ולקחנו סיור לבד.
בקוזמל שכרנו רכב(50$ )ושחינו עם דולפינים(60$ להורה וילד ביחד)
באיי קיימן שחינו עם חתולי ים (25$
בגמייקה שכרנו(כולנו) ואן עם נהג שלקח אותנו לאן שביקשנו, מפלים, יער גשם וחוף רחצה. 70-100 $ לא כולל טיפ, הנהג היה חמוד ובנוסף לטיפ הזמנו אותו לארוחת צהריים
יש לי איפשהו את מספרי הטלפון של כולם אם מישהו צריך או רוצה אשמח
לחפש

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סיטונאי קרוזים באינטרנט+קרוז עם קרניבל תגובה ל - 3 11/05/2008 02:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מירי, ושוב תודה רבה על ההסברים. סיורי החוף בהם הייתם דומים מאוד לאלו הנכללים בשייט שכנראה ניקח. האם הייתם מרוצים מהתוכנית שלקחתם עם הדולפינים (לפי המחיר נראה לי שזו הבסיסית שכוללת חיבוק, נשיקה, שיר ולחיצת ידיים?)? האם זה מספק מספיק זמן אינטראקציה עם הדולפין או שעדיף לקחת את אחת התוכניות של השחיה עם דולפינים? המחיר שציינת הרבה יותר זול מהמחירים שאני ראיתי, את בטוחה שזה ביחד ולא לכל אחד מכם?
האם בג'מייקה הייתם ב-Dunn's River Falls? האם הטיפוס שם יכול להתאים גם לילדות בנות 4,9 ו-12? האם הטיול ל-Stingray City בקיימן יתאים גם לילדה בת 4?
האם במקרה הייתם בחדר פנימי באוניה ותוכלו לומר אם סביר?

דרך אגב, אני בטוחה שלא במקרה הושיבו אתכם כך. קראתי בהרבה ביקורות שאנשים דיווחו על התאמה רבה לאנשים שישבו עמם בנתונים שונים, וחלקם אף נשארו חברים לאחר הקרוז.

המון תודות על כל הסיוע, אם תמשיכי כך אצטרך לקחת אותך איתנו לקרוז...
רויטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סיטונאי קרוזים באינטרנט+קרוז עם קרניבל תגובה ל - 4 11/05/2008 03:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רויטל
זאת התוכנית הבסיסית. הדולפין בין לבין שוחה לידך ןאפשר לגעת בו וזה המחיר אנחנו הגענו לא דרך הספינה ולי זה היה מספיק טוב. ביקר יותר אני חושבת שהדולפין אפילו מרים ודוחף אותך קדימה עם האף שלו.
במפלים אין שום בעיה לטפס הבת שלי בת שנתיים טיפסה את זה. צריך להחזיק ידיים אחד לשני לפעמים ויש מדריכים שעוזרים רצוי להשכיר סנדלים מיוחדים כדי לא להחליק
לא לוותר על זה.
גם בשחיה עם חתולי הים אין בעיה לילדה בת 4 זה תלוי איפה הספינה שלוקחת אתכם עוצרת. בעיקרון המים מגיעים עד הבירכיים ואתם מקבלים מזון להאכיל אותם בכל מיקרה אם היא תפחד היא יכולה לשבת בסירה
שוב לא לוותר
היינו בחדר פנימי והיה בסדר גמור. אין הבדל בגודל בין החדרים הרגילים, אם הייתי רק זוג הייתי לוקחת עם מרפסת אבל עם ילדים קטנים גם פחדתי שבלילה הם יצאו החוצה למרפסת ואני לא ירגיש וגם מחיר כפול 5 בהפרש אני אסע שוב למקום אחר
גם ככה יוצאים בבוקר וחוזרים לחדר לישון הרי לא תיסעו עד לשם בשביל להיות בחדר.
אני שילמתי את המחיר הזול ביותר, את לא יודעת איפה החדר שלך רק לפני
הנסיעה, אבל יכול להיות שתקבלי שידרוג לחדר עם חלון או לקומה גבוהה כמו שקרה לנו.
טיפ: השירות חדרים הוא בחינם לא כולם יודעים את זה. לכן אם התעוררת באמצע הלילה וחשקה נפשך באיזו עוגת מוס, סלט פירות או קפה רק תחייגי
מקווה שעזרתי אין לי מקלדת בעיברית ולוקח לי הרבה זמן לכתוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סיטונאי קרוזים באינטרנט+קרוז עם קרניבל תגובה ל - 5 11/05/2008 03:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה מירי! וואו, עכשיו אני אפילו עוד יותר מעריכה את המאמצים שאת משקיעה כדי לעזור ! ממש לא נעים לי לשאול אפילו שאלה אחת נוספת כשאת צריכה להקליד בצורה כזו, ובכל מקרה עזרת לי ביותר!
אין כמוך! הלוואי שתהיה גם לי הזדמנות לעזור לך (למשל, יש לנו נסיון רב בטיולים באירופה...)
רויטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סיטונאי קרוזים באינטרנט+קרוז עם קרניבל תגובה ל - 6 11/05/2008 15:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תשאלי מה שאת רוצה, אין לי בעיה, רק ציינתי את זה שתביני למה לוקח
לי הרבה זמן לענות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה רבה! תגובה ל - 7 11/05/2008 15:35 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה במסלול-מזרח ארה"ב
להודעה הבאה:עזרה- תכנון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות