כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התלבטות: לטייל במזרח או במערב ארה"ב? 06/05/2008 14:16 לתגובה הבאה
  nsgeva לא מחובר nsgeva  משתמש מתחיל 36 הודעות עד כה
אנחנו משפחה שמטיילת שנים רבות באירופה (ילדים בני 14 ו 17). מתאפשר לנו לטייל, לראשונה, שלושה שבועות בארה"ב (ספט'-אוק'). מאחר ואנחנו מעדיפים להתמקד ב"חוף" אחד, האם מרתק/מגוון/מעניין יותר לטייל בחוף המזרחי או במערבי??? (אנחנו חובבי נוף, ערים, מוזאונים, ולא מחפשים לאטרקציות של ילדים או קניות ).תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התלבטות: לטייל במזרח או במערב ארה"ב? תגובה ל - 1 06/05/2008 15:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 791 הודעות עד כה
זו שאלה כל כך סובייקטיבית שאני לא בטוחה שאפשר לענות עליה. הייתי במזרח אבל בעיקר בערים ולא ממש טיילתי בכל המקומות שיש שם. השנה היינו במערב ובעיני הוא יותר מעניין. אבל שוב, לא ממש טיילתי במזרח. כמובן שלא הייתי מוותרת על ניו יורק....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התלבטות: לטייל במזרח או במערב ארה"ב? תגובה ל - 2 06/05/2008 15:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1035 הודעות עד כה
שלום
כמו שאמרה סימה זו שאלה של העדפה (כמו לשאול לטייל בנגב או בגליל)
בחודשים אלה (לא מידע אישי) כדאי להתרכז בטיול שלכת במזרח.
תחפשו מסלולים של מוני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התלבטות: לטייל במזרח או במערב ארה"ב? תגובה ל - 1 06/05/2008 20:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2448 הודעות עד כה
תלוי מה אתם מעדיפים, טבע ונופים - המערב. ערים ומוזאונים - המזרח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התלבטות: לטייל במזרח או במערב ארה"ב? תגובה ל - 1 06/05/2008 23:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1855 הודעות עד כה
למה דוקא "חוף". אני מאד אוהב את המערב (לשעבר הפרוע) - מדינות הרי הרוקיס והסביבה, והנה לכם עוד אלטרנטיבה. אולי פחות "קלאסית" מקליפורניה, אבל לא פחות יפה.
בקריאה שניה ראיתי כי אתם מתרחקים מהקיץ אל תוך הסתו.
במקרה זה, יתכן שדוקא איזור החוף המזרחי, ובמיוחד ניו אינגלנד יתאימו לכם יותר לאור יופי השלכת באיזור זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לדעתי - מזרח, בגלל השלכת המדהימה של ניו אינגלנד תגובה ל - 1 07/05/2008 08:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3847 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לדעתי - מזרח, בגלל השלכת המדהימה של ניו אינגלנד תגובה ל - 6 07/05/2008 08:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודות תגובה ל - 7 07/05/2008 19:39 לתגובה קודמת
תודה רבה לכל העוזרים. נתתם לנו כיווני מחשבה אחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מניו יורק לאגמי האצבעות וניאגרה
להודעה הבאה:חבל קוויבק קנדה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף