| 1. עזרה בתכנון מסלול בצפון מזרח ארה"ב |
06/05/2008 14:17  |
| |
galshendy |
33 הודעות עד כה |
|
|
|
אני מנסה לבנות מסלול 11-10 ימים מטורונטו (אחרי שהייה ארוכה באזור) לכיוון בוסטון,ורמונט,ניופורט,הרים לבנים,החוף של מיין
הטיול לא מתוכנן להכיל מסלולי הליכה ארוכים ארוכים אלא נסיעות נוף,ביקור בעיירות,קניות,שווקים,מפעלים בוורמונט.
אני מתקשה לתכנן את תואי הנסיעה כך שיכיל גם את צפון ורמונט ודרומה לאורך כביש 100. בוסטון,מכרז ניו המפשייר, החוף של מיין (רוקפורט וקמדן ללא אכדייה)
הרים לבנים,ניו פורט ומיסטיק ונתיב המוהוק.
אודה לקבל הצעת נסיעה כך שתכיל גם את החוף המזרחי,ההרים הלבנים,צפון ודרום ורמונט,מיסטיק וניו פורט, ואולי גם את מרכז ניו המפשיר.
האם אפשרי להכיל את כל האזורים בטיול אחד??
|
|
|
|
| 2. עזרה בתכנון מסלול בצפון מזרח ארה"ב תגובה ל - 1 |
06/05/2008 17:43   |
| |
מוני |
6354 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום
אתה מתקשה כי להכיל את כל היעדים שרשמת,כי באמת זה לא קל.
צא וראה מרחקים בין נקודות קצה כמו טורונטו למיסטיק מדובר על 900
קמ ורק הגה ורק על כבישים מהירים לא פחות מ- 9:00 שעות ללא הפסקות נדרשות כמו לפשפש במעשיכם,לאכול,התלפה של התינוק(יש תנאים להחלפה בתחנות ריענון במקומות שונים על האוטוסטרדות),ועוד כהנה.
אתה מביא בחשבון בוסטון,משיכה למיין,כל זאת לאחר מינימום שבמינימום בורמונט לאורך כביש 100 מדרום ועד צפון ביקור במפעלונים,
שיטוט בהרים הלבנים ,בילוי בשווקים, ואני הצעתי לך כבר לפני ימים
אחדים בשירשור קודם לותר לפחות על ניופורט ומיסטיק,שזה לא מרווח כל כך, אבל אני מבין שאתה לא מוותר.
לא ראיתי שהתיחסת כלל וכלל להצעה שלי-שלוותה אפילו בהצעה ראשונית
שכללה צירוף של מיפויה.
ברצוני לומר לך שכבר התלבטתי בשנים הללו של גלישה בפורום עם עשרות גולשים(בהרכבי משפחה שונים) לגבי מסלולים מרתוניים בצרופים שונים, שבסופו של דבר עברו אותם בשלום,אבל לאחר שהתפשרו על כמות היעדים, והסכימו על אי אילו ימים מאומצי נסיעה למען צמצם טווחים.
בכל מסלול שתחליטו לעשות מאחל לכם הנאה מרובה.
מוני
|
|
|
|
|