כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצות לטיול 3 שבועות למקסיקו 06/05/2008 15:39 לתגובה הבאה
  talmami לא מחובר talmami  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני מתכנן טיול 3 שבועות למקסיקו בתחילת אוקטובר,
כאשר אני נוחת בקנקון. האם יש למישהו המלצות לטיול קצר שכזה,
אך עדין מהנה באזור? המליצו לי רבות על איסלה מוחרס, אך מה חוץ מזה?...
תודה מראש על העזרה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצות לטיול 3 שבועות למקסיקו תגובה ל - 1 08/05/2008 08:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אייל ה. לא מחובר אייל ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 3120 הודעות עד כה
שלום,
אם אתה מוכן לשלב טיסת פנים, תוכל בהחלט לבקר ביוקטאן (קנקון, איסלה מוחרס, פלאייה דל כרמן, טולום), להתקדם מערבה לכיוון סן קריסטובל דה לאס קאסס (דרך פלנקה), להצפין למקסיקו סיטי דרך החוף הפאסיפי ולחזור לנקודת ההתחלה.
אמנם שלשוה שבועות דורש ממך יעילות (ונסיעות לילה), אבל בהחלט בר ביצוע.
העזר גם בקישור המצורף.
אייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצות לטיול 3 שבועות למקסיקו תגובה ל - 1 09/05/2008 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaelalpe לא מחובר yaelalpe  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
אני הייתי ממליצה אם אתה נוחת בקנקון להתחיל מן הסתם הצד הקריבי ( איסלה מוחרס, פלאיה דל כרמן וטולום. אם אתה ממצה מהר ולא תתקע במקומות האלה יותר מידי אז שבוע וחצי יספיק לך. אחר כך אתה יכול לקחת אוטובוס לפלנקה ולהמשיך לסן כריסטובל. עוד 5 ימים..אם אתה עושה נסיעות לילה. משם אתה יכול לרדת לפורטו אסקונדידו או אם אתה אוהב גלישה..אבל בהתחשב בזה שהיית בחופים בהתחלה ולא עבר הרבה זמן אז אני הייתי מוותרת כי אתה מוגבל בזמן. אחר כך אתה יכול להמשיך למקסיקו סיטי. אם אתה חובב מוזאונים אז יש המון מה לראות אני הייתי נשארת שם 4 ימים כי אתה גם יכול לעשות טיול יומי לפרמידות מחוץ לעיר. רק אם יש לך תקציב לטיסות פנים אז תוכל לראות יותר ממקסיקו נראה לי. וגם שווה לעשות את הטיסת חזרה ממקסיקו סיטי אם זה היעד האחרון שלך.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצות לטיול 3 שבועות למקסיקו תגובה ל - 2 11/05/2008 08:58 לתגובה קודמת
  talmami לא מחובר talmami  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
תודה רבה,אני באמת אבדוק ואסתכל ואף אשקול טיסה פנימית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול של חודש בגאווטמלה ובליז
להודעה הבאה:אוגוסט ספטמבר במרכז אמריקה