כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חודש באוטרנצ'ל 06/05/2008 16:48 לתגובה הבאה
  oshriy לא מחובר oshriy  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום לכולם,
משום מה לא ראיתי יותר מדיי רשמים על האיזור הזה ורציתי קצת עזרה בהתמקדות בעיקר שם...
אני מחפשת בעיקר מקומות קדושים ויפים..
לא טרקים ארוכים (יומיים זה מספיק לי), הרבה טקסים ונוף...
אני נוסעת בעוד שבועיים.
תודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נייניטאל-אלמורה-רישיקש-גנגוטרי- תגובה ל - 1 06/05/2008 19:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 731 הודעות עד כה
הצעה, וכמובן שזו רק אפשרות אחת מתוך הרבה.
אגב, המדינה נקראה בעבר מדינת אוטאר פארדאש ויכול להיות שחיפוש לפי השם הישן יעזור

רכבת לילה ל kathgodam יוצאת ב 22:00 מאולד דלהי מגיעה ב 6 בבוקר, שעה לנייניטל במונית (או שעתיים ויותר בלוקאל)

בערך שבוע בנייניטאל ואז יש שתי אפשרויות, או טיול מאורגן ליומיים לקאוסאני, אלמורה, ראניקהט וחזרה או (עדיף) נסיעה עצמאית באוטובוס מקומי מנייניטל לבהוואלי, משם מונית שירות לאלמורה, (קצת יותר משעתיים נסיעה) עדיף לדעתי ללון בקסר דווי (Kasar Devi) שנמצאת בערך 10 קילומטרים מאלמורה. משם אפשר להגיע עצמאית לשאר המקומות.

אפשר לשלב טיול לשמורת הטיגריסים, טרק לעמק הפרחים (כ-4 ימים), או נסיעה בג'יפ לשם (אבל זו לא בדיוק העונה)

אפשר לנסוע לבאגשוואר לטרק לקרחון פינדארי (טרק של שבוע, לא עשיתי, לא יכולה לחוות דעה). אפשר לנסוע לג'אגשוואר למקדשי סיקהארה (גם כאן לא הייתי בעצמי, אבל שמעתי חוויות נלהבות)

קוואסני גם היא עיירה יפה עם נופים מקסימים.

מנייניטאל יש אוטובוס בוקר להרידוואר - יום נסיעה ארוך ויפה בהרים.
מהרידוואר לרישיקש.

אוטובוס (14 שעות לפחות) לגנגוטרי, טרק של יום וחצי למקורות הגנגס
בדרך חזרה - לעצור בגנגנני לרחצה במעיינות החמים (בריכה סגורה לנשים, פתוחה לגברים)

בהרידוואר אפשר להיות יומיים שלושה ולראות שריפת גופות.

יש הרבה מה לראות ומה לעשות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נייניטאל-אלמורה-רישיקש-גנגוטרי- תגובה ל - 2 06/05/2008 22:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 769 הודעות עד כה
לפני כשנה וחצי יצאנו לשם- פנינה מרקו ואני- עשינו את הטיול לגנגוטרי-שלוקח מינימום יומיים.
הבריכות בגנגוטרי נחמדות, אבל אל תצפי ליותר מזה...
אני מציעה שתחפשי- פנינה מפנה בתשובות שלה לכתבות שכתבה על המסעות השונים שעשתה- וביניהם תוכלי למצא חומר גם על אוטאראנצ'אל. טקסים ואוירה דתית יתגלו לך גם בבאדרינת הגבוהה, זה מסע לא פשוט כי הדרך תלולה,ארוכה, וקשה לעשותה בתחבורה ציבורית. כנסי לצ'אי שופ של פנינה ושם תוכלי למצא לא מעט חומר לשאלה שלך.

בהצלחה,

רוניה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גנגוטרי=גומוק (פי הפרה) תגובה ל - 3 06/05/2008 22:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 731 הודעות עד כה
אלו הם מקורות הגנגס.
מקום יפה מאד (וקר מאד)
עולים יום אחד. לנים שם בלילה (בתנאי שדה) מסתובבים קצת ויורדים חצי יום.
חוויה מרשימה, ביחוד בגלל עולי הרגל ההינדים.

לא זוכרת שם בריכות, בריכות אני זוכרת בגנגנני. וזו היתה חוויה מרעננת (במלוא מובן המילה) אחרי העלייה והלינה למעלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. גנגוטרי=גומוק (פי הפרה) תגובה ל - 4 07/05/2008 22:15 לתגובה קודמת
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 769 הודעות עד כה
אכן, הבריכות בגנגנני בדרך העולה לגנגוטרי.
בריכת הגברים פתוחה, בריכת הנשים מגודרת אבל מעל בהחלט יתכן ויצפו בך.
הטרק לגנגוטרי יכול להמשך יותר מיום וחצי, אם תחליטו להגיע ולטפס גם לטאפאוון, טיפוס לא קל . אנחנו הגענו עד לגומוק, ישנו שם לילה- אחסוך ממך את הפרוט של הלינה באשראם, אבל לא היו הרבה ברירות. את הדרך עשינו בחמורים בליווי מדריך, אפשר גם בלי. בחזרה ויתרתי על החמור- שהיה ממש, ממש חמור- וחזרתי מחצית מהדרך ברגל- הנוף מרהיב, ירק, פסגות הרים מושלגות (אוקטובר), אויר צח.

אם תחליטו לעשות גם את טרק עמק הפרחים, כדאי לקפוץ ולבקר ב אולי, אתר הסקי של ההודים- מקום גבוע אליו מגיעים ברכבל, וצופים משם כמעט על כל העולם....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לגרין האוס או למי שיודע שאלה דחופה ביותר תודה.
להודעה הבאה:טיול לתאילנד..

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף