כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אודה לכם על חוות דעת על מסלול הטיול שלי 06/05/2008 19:03 לתגובה הבאה
  avivbenz לא מחובר avivbenz  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום לכם!

אני ואשתי מתכננים טיול של כמעט חודש בארה"ב, החל מה-26 לספטמבר עד 23 לאוקטובר, כלומר נטו 26 יום.

ברצוננו לעשות "Best of the West" וגם שבוע בניו יורק. לכן אנחנו טסים לסן פרנסיסקו, וחוזרים מיו יורק.

אנחנו מאלה שקמים מאוחר, אוכלים ארוחת בוקר, ולא רוצים לנהוג יותר מ 3-4 שעות ביום אם אפשר - בקיצור - אנחנו מטיילים לאט.

אומרים לנו שאסור בשום פנים ואופן להפסיד את ילוסטון. אבל איך שאני לא הופך את זה, ילוסטון תקוע 2 ימי נסיעה מכל כיוון בארה"ב. בנוסף, אני לא בטוח אם בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר זה מזג האויר האופטימלי לילוסטון...דילמה...(מישהו יודע את התשובה?)

המסלול שחשבתי עליו עד עכשיו הוא כדלקמן (אשמח לתגובתכם):

- נחיתה בסן פרנסיסקו
- 3 ימים בסן פרנסיסקו
- אופציה - טיסה לילוסטון + 3 ימים בילוסטון + טיסה חזרה לסן פרנסיסקו (זוהי רק אופציה כרגע שאנחנו שוקלים וצריכים להגיע להחלטה)
- איזור נאפה (ארץ היין) - 2 ימים
- יוסמיטי 3 ימים (לייק טאהו גם? לא בטוח שיש מספיק זמן)
- חזרה לכיוון החוף - מונטריי וכביש מספר 1 בקטע הצפוני שלו - 2 ימים
- אין לנו ילדים ודיסני לא הקטע, ובגדול לוס אנג'לס פחות מעניינת אותנו (יסלחו לי אוהבי הוליווד ובברלי הילס) - אז חותכים לכיוון "עמק המוות" - 2 ימים עד לאס וגאס
- לאס וגאס - 2 ימים
- גראנד קניון - 2 ימים (ראפטינג/קאנו בא בחשבון)
- זאיון פארק - 2 ימים
- ברייס קניון - 1 יום
- טיסה וגאס - ניו-יורק
- ניו יורק 7 ימים
- טיסה לת"א

כלומר בגדול - אם עושים את ילוסטון צריך לוותר על פארק אחר (למשל יוסמיטי) כדי "להרוויח" חזרה 3 ימים.

איך זה נשמע?....

אודה להתייחסותכם,

אביב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אודה לכם על חוות דעת על מסלול הטיול שלי תגובה ל - 1 06/05/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2182 הודעות עד כה
בסוף ספט' עוד אפשר לבקר ביולסטון. כבר יהיה קר ואפילו שלג וכבישים חסומים אפשריים לתקופות קצרות, אבל אם תקצו לאיזור מספיק זמן ותבואו לבושים נכון, אני חושב שזה אפשרי. אבל, אם אתם רוצים להגיע לילוסטון, עדיף להתחיל את הטיול בסולט לייק סיטי ולשים את הביקור שם כיעד ראשון. מעבר לזה 3 ימים שכוללים גם את הטיסה הלוך חזור זה מעט מדי ולא מוצדק בעיני. אם שני אלה לא אפשריים, הייתי עם כל הכבוד לילוסטון מוותר ומשקיע את הזמן בשאר המסלול.

יש לי עוד הערות והצעות לשאר המסלול - אבל אני חושב שקודם תסגרו את נושא "ילוסטון כן או לא" שמן הסתם ישפיע על מסגרת הזמן לשאר המסלול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אודה לכם על חוות דעת על מסלול הטיול שלי תגובה ל - 2 06/05/2008 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום אורי

ראשית - תודה מקרב לב על העזרה!

לגבי ילוסטון - אפשרות נוספת היא להשאיר אותו לסוף (כלומר לעשות SFO ואח"כ NAPA וכו' וכו' עד ללאס וגאס) ואז לטוס וגאס לילוסטון, ולאחר ילוסטון לטוס לניו יורק.
הבעיה אז היא שאנחנו כבר לא מדברים על סוף ספטמבר אלא על אמצע אוקטובר...ואז, אם אני מבין, אנחנו כבר מסתכנים בחסימת חלקים מהפארק לכניסת רכב וכו'

השורה התחתונה היא מאוד פשוטה - היות והכל יפה - הטיול המרווח והנעים יותר חשוב לנו מלעשות "V" על אתר זה או אחר, או במילים אחרות - אם כל כך קשה לשלב את ילוסטון הוא יחכה לפעם הבאה.

(היות ואתה מכיר את ילוסטון - אשמח לתגובתך לגבי האם הוא בכלל מתאים לאמצע אוקטובר .)

מהי דעתך על שאר הימים המתוכננים?

חן חן

אביב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אודה לכם על חוות דעת על מסלול הטיול שלי תגובה ל - 3 06/05/2008 21:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מסכים - אמצע אוקטובר יכול להיות מאד בעייתי בילוסטון ובטח שזה רחוק מלהיות אידיאלי. באוקטובר ישנם גם ימים יפים אבל עונות המעבר הן מאד הפכפכות באיזורים אלה. יכול להיות יום שמש עם טמפ' נעימות ולמחרת שלג. לפעמים יש הפרשים של 20 מעלות ויותר בין יום ליום. מצד שני, זאת דווקא עונה לא רעה בכלל למדבריות של יוטה ואריזונה. גם שם כבר אפשר להתקל בימי חורף ראשונים, אבל זה עדיף מכל בחינה על החום של הקיץ. תבואו בפעם הבאה בחודשי הקיץ ואז תבקרו בילוסטון ובאיזורים אחרים בצפון מערב (ואולי גם קנדה).

הערות נוספות:
1. כתבת שאתם רוצים טיול מרווח עם לא יותר מ-3-4 שעות נהיגה ביום. אבל בכמה מקומות בטיול יש קטעי נהיגה לא קלים. המרחק מאיזור סן-סמיון ולוגאס אם נוסעים דרך עמק המוות מוערך ע"י אתרי המפות בקרוב ל-10 שעות נסיעה נטו. לא הייתי בעמק המוות, אבל למיטב ידיעתי תחילת אוקטובר עשוי להיות עדיין חם מדי לטיול של ממש וגם כאן צריך לברר האם ההשקעה שווה את הרווח. קטע נהיגה משמעותי נוסף זה הנסיעה מהגרנד קניון לציון\ברייס.
2. הצעה לסידור אחר של המסלול תהיה, לרדת מאיזור נפאה לאיזור מונטריי לפני יוסמיטי ומשם לנסוע ליוסמיטי. את יוסמיטי לחצות מזרחה על כביש טיוגה ללי וינינג ומשם לנסוע דרום-מזרחה לוגאס. אני חושב שזה יצא פחות נסיעות, תוכלו להרוויח גם את האיזורים המזרחיים של יוסמיטי וגם שילוב של עמק המוות (אם תרצו) יהיה טבעי יותר במסלול כזה.
3. כפי שכתבתי, בין הפארקים של יוטה ואריזונה יש לקחת בחשבון זמני נסיעות לא מבוטלים. בגרנד קניון עוד טרם הייתי, אבל הצצה במפה תגלה לכם שצריך סד"ג של 5+ שעות להגיע מוגאס לשם ועוד 5-6 שעות להגיע לציון\ברייס. אם הקצאה של יומיים בגרנד קניון ובציון היא במטרה לבלות שם מספיק זמן כדי לטייל ברגל (ואני 100% בעד - לפחות לגבי ציון אני חושב שזה הפארק לטיולים רגליים טובים) הרי שאתם צריכים עוד זמן בשביל הנסיעות, וכן לשלב אתרים נוספים בדרך (כמו באיזור פייג').
4. עדיף לבקר קודם בברייס ואח"כ בציון - פשוט קצר יותר מבחינת נסיעות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 1 06/05/2008 23:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1944 הודעות עד כה
ילוסטון והפארק הסמוך אליו, גרנד טטון, הם פארקים נפלאים המשלבים נופים וולקניים (גייזרים, בריכות חמות ומבעבעות, בוץ), עם אגמים והרים ועם בעלי חיים (סוגי אילים למיניהם, ביזונים, זאבים, דובים ועוד).
הבעיה היא גודלם של הפארקים. לביקור ראשון בשני הפארקים הללו הייתי מקצה 5-7 ימים ולא 3 ימים. בנוסף, אם אתה מגיע לראשונה לאיזור, חבל יהיה לבקר בילוסטון ולותר על גרנד טיטון. ואני לא מזכיר את הנופים בדרכים המובילות לפארק (מצפון מזרח וממזרח) שגם הן מאד יפות.
לכן, אם בכונתך לבקר באיזור זה, והדבר תלוי בסדרי העדיפויות שלך, תצטרך לעדכן את תכנון הטיול כולו ואת הקצאת הימים לכל איזור בו תטיל.
לגבי העונה, אני ביקרתי בילוסטון במחצית ספטמבר ונתקלתי במזג אויר יפה. אינני יודע מה רמת השינוי עד סוף ספטמבר, ובודאי יש שינויים בין שנה לשנה. לחיוב, בעונה זו הפארק כבר איננו דחוס וצפוף כמו ביולי-אוגוסט, כאשר יש פקקים על הכבישים בפארק (שגם כך מוגבלים ביותר במבירות הנסיעה המותרת עליהם).

אני מסכים עם אורי כי לטיול בשני הפארקים הללו כדאי לנחות בסולט לייק סיטי (שהוא שדה תעופה מרכזי), או לקחת טיסות המשך משם או מדנבר לבילינגס במונטנה או לג'קסון בוויומינג.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אודה לכם על חוות דעת על מסלול הטיול שלי תגובה ל - 1 06/05/2008 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nturh לא מחובר nturh  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
לפניי שבוע וחצי חזרתי מטיול דומה..
חבל שלא תהיו עוד בלוס אנגלס המדהימה אבל זו כבר החלטה שלכם..
בלאס וגאס הייתי מוסיף עוד יום, יומיים בכיף!
תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לוס אנגלס מדהימה? תגובה ל - 6 07/05/2008 01:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענבל ה לא מחובר ענבל ה  משתמש בינוני 98 הודעות עד כה
'צטערת, לא מסכימה בכלל.
לוס אנגלס צפופה, מלוכלכת ופקוקה. נכון שזה מגניב להסתובב בהוליווד או בבברלי הילס ולראות מקומות שמוכרים מהטלויזיה, אבל לדעתי זה ממש לא מצדיק לוותר על פארקים ועל טיולים אחרים.
דיסנילנד מדהים וכייפי למי שאוהב אבל זה לא ממש "לוס אנג'לס".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 5 07/05/2008 05:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  reliyco לא מחובר reliyco  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
מה התאריכים המומלצים לטיול באזורים אלו? מאי יוני הולך?
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon12.gif  לוס אנגלס מדהימה? תגובה ל - 7 07/05/2008 06:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  reliyco לא מחובר reliyco  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
ועוד שאלה ברשותכם...
יש איזשהם הליכים מיוחדים מבחינת הויזה במעבר בין ארה"ב לקנדה?
אם בכניסה לארהב למשל קיבלתי ויזה עד לאוקטובר ואבמצע או לקראת הסוף אני יוצאת לקנדה, זה עלול להשתנות לי?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 8 07/05/2008 06:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מאי עוד קצת מוקדם, גם מבחינת מזג האויר וגם מבחינת מצב הכבישים. זה לא שלא מטיילים שם בעונה זו, אבל זה לא אידיאלי. יוני כבר אפשרי. אם כוונתך גם לעשות טיולים רגליים יותר רציניים, אז ככל שההגעה תדחה לסוף יוני או אחרי - כך ייגדל הסיכוי לשבילים נקיים משלג ובוץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 10 07/05/2008 07:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב!

ראשית - שוב תודה לכל המגיבים והתורמים מנסיונם.

לגבי טיול בילוסטון ובטייטן - מצטיירת תמונה בה המסלול המומלץ כולל לפחות 4-5 ימים מסולט לייק סיטי או ג'קסטון, דרך צמד הפארקים טייטן וילוסטון (אין טעם להפסיד אחד מהם), ואז חזרה ממונטנה. זה נשמע נהדר אבל ככל הנראה זה יחכה לטיול אחר פשוט כי אין מספיק זמן.

לגבי המסלול בקליפורניה - אני מקבל בשמחה את ההצעות (מונטריי קודם, אח"כ יוסמיטי דרך מעבר טיוגה וכו').

לגבי לוס אנג'לס - לא בטוח שהבנתי את התגובה לעיל, בכל מקרה אנחנו מוותרים על לוס אנג'לס כדי להקדיש יותר זמן לפארקים לאומיים אחרים (הייתי בעבר בלוס אנג'לס וזה עניין של טעם אישי).

כמה שאלות מעניינות -
1. המסלול מיוסמיטי ללאס וגאס - מה מומלץ? היינו רוצים להספיק את החלק הצפוני של כביש 1, ואז לחתוך לכיוון שני פארקים מעניינים - סאקויה וקינגס ואלי. כמה זמן להקדיש להם? אשמע לתגובות.

2. גראנד קניון, זאיון וברייס - אמא טבע התאכזרה לתיירים פשוטים כמונו וקבעה שהגדה הצפונית, שיותר נגישה לברייס וזאיון תהיה למעשה הפחות מתוירת ומפותחת. בעוד הגדה הדרומית היא במרחק יומיים נסיעה מהצפונית...
לכן חשבנו על האפשרויות הבאות:
- זאיון, ברייס והגדה הצפונית של גראנד קניון - ויתור על הגדה הדרומית (אין זמן).
- או זאיון וברייס תחילה, חזרה לוגאס והגעה לגדה הדרומית בטיול נפרד שמשלב גם שהייה של לילה בגראנד קניון (+ראפטינג?). לאופציה זו נדרשים לפחות עוד יומיים טיול.
- או (טיול יקר יותר אך מקצר לפחות יום של נסיעה) - טיסה מוגאס לגראנד קניון...(לא בטוח שהתקציב אוהב את האופציה הזו).

3. סתם שאלה שאלתית - מה יש לעשות בוגאס שמצריך 3 ימים (כלומר אחרי שהפסדנו הכסף ברולטה, טיילנו לאורך הסטריפ, ראינו את המזרקות המפורסמות והתחתנו (שוב) מול כומר לבוס כאלויס פרסלי)?

4. ואחרון חביב - סאן דייגו (כרגע מחוץ למסלול שלנו) - מה דעתכם?

שיהיה יום טוב לכולם -

אביב

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אל תוותרו על עמק המוות ! תגובה ל - 4 07/05/2008 08:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3868 הודעות עד כה
גם אם תחליטו לא לטייל בתוכו רגלית בגלל החום (למרות שאוקטובר אמור להיות פחות חם מיולי-אוגוסט), ואפילו אם הנסיעה דרכו מאריכה את הדרך, מדובר בדרך יפה מאוד וקסומה גם מתוך האוטו, ולא הייתי מוותר עליה בשום אופן. היום מזגן של כל אוטו חדש ומודרני מתמודד עם החום שם. תדלקו לפני הכניסה לעמק המוות (יש תחנת דלק גם באמצע העמק) ושימו באוטו 4-5 מיכלי פלסטיק של גלון אחד (כ-4 ליטר) עם מי שתייה (עולים בסביבות דולר אחד למיכל בסופרמרקטים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 11 07/05/2008 08:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1181 הודעות עד כה
אביב שלום.
אם המסלול הוא ס.פ וגאס +פארקים הצעתי למסלול

3 ס.פ
3 יוסמיטי
2 סקויה
3 כביש 1 עד סנתה ברברה
3 נסיעה לוגאס + וגאס
2 ציון
1-2 ברייס
2 לייק פאוול +אנטילופ
4 גראנד קניון (רציתם שהיה של לילה בקניון)
1 נסיעה לוגאס

אם רוצים אפשר להוסיף את סן דייגו (3 ימים) ע"י הורדת ימים לסקויה ברייס וגראנד קניון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 13 07/05/2008 09:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה לכם על ההערות וההארות.

בגדול המסלול הוא אכן ס.פ ואז במסלול "נחש" עד לאס וגאס. צריך עוד להחליט בדיוק אילו פארקים לעשות בדרך. קיבלתי הרבה רעיונות בפורום. מן הסתם צריך יהיה להחליט מה לעשות ועל מה לוותר...

- אני עדיין תוהה מה לעשות לגבי הגרנד קניון (גדה צפונית או דרומית?)

- מה לגבי קינגס קניון?

- לגבי לייק פאוול ואנטילופ - לא חשבתי על זה, ועכשיו אני אחקור קצת לראות אם אפשר לשלב.

- סן דייגו היא מחוץ למסלול הנ"ל ואני נוטה לוותר הפעם...

אביב

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 14 07/05/2008 09:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 2752 הודעות עד כה
לגבי גרנד קניון,לא המלצה,כי אני בתוכניות,בדיוק כמוך,טוב יותר מתקדם, הכול כבר סגור,טסה בעוד 3 שבועות
הזמנתי מקום לינה בצד הצפוני,בלודג' שיושב ממש על הגדה,הנופים הם מול העיניים,כל הזמן,היה שיקול של מרחקים,ופחות צפוף,ובעיקר המקום הקסום הזה לשינה,השמורה הזאת נסגרת ב15 לאוקטובר,אולי בכלל לא מסתדר לך מבחינת תאריך

http://www.grandcanyonnorthrim.com/index.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 14 07/05/2008 10:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אביב שלום.
אני לא יודע מאיפה לקחת את "בעוד הגדה הדרומית היא במרחק יומיים נסיעה מהצפונית" המרחק מברייס לגדה הדרומית כ 5.5 שעות הגה כאשר לגדה הצפונית 3.5 שעות.
קניון אנטילופ הוא קטן מאד כמה מאות מטרים ומדהים ביופיו שלא תכננתי להיות בו ואני שמח שהייתי סה"כ שעתיים סיור מודרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. לוס אנגלס מדהימה? תגובה ל - 7 07/05/2008 10:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Ayala Gazit לא מחובר Ayala Gazit  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
כן, כנראה שיש כאלה שחושבים שהעיר מדהימה ואני ביניהם.
את לא צריכה 'צטער'. זו דעתך וזכותך לחשוב כך.
אבל
את מדברת על downtown ושם באמת לתייר הממוצע אין מה לחפש.
את רואה את העיר מנקודת מבט של תושב ואילו התייר לא מגיע למקומות שאת סולדת מהם.

גם אני מאוד אוהבת את העיר, אבל לא את אזור downtown, אלא דווקא את החלקים האחרים של העיר וכאלה יש לרוב.

האם יש הצדקה לוותר לטובת אטרקציות אחרות - זו כבר שאלה אחרת, וכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. לוס אנגלס מדהימה? תגובה ל - 17 07/05/2008 12:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלון
אתה צודק. לפי גוגל מפס באמת המרחק כ-5 שעות נסיעה.

כנראה המסלול המועדף יהיה למעשה מעגלי לחלוטין, כדלקמן:

- אחרי לאס וגאס לצאת דרומה (עצירה ב-"הובר דם") ונסיעה עד הגדה הדרומית של הגרנד קניון - זה יום שלם של נהיגה. עקרונית אם יש מקום נחמד לעצור בדרך ולישון שם אולי עדיף. אולי מישהו מכיר?

- אחרי שמגיעים לגדה הדרומית להשאר בגרנד קניון יומיים. ראיתי אנשים שנשארים שם 4 ימים - משהו יודע מדוע בדיוק?

- אחרי גרנד קניון לנסוע צפונה 5 שעות עד איזור ברייס. יומיים בברייס + אנטילופ.

- להמשיך לאזור זאיון - כיומיים.

- לסיים בלאס וגאס.

אביב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. לוס אנגלס מדהימה? תגובה ל - 18 07/05/2008 17:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוד כמה הערות:
1. אני חושב שאלון רשם לכם 4 ימים בגרנד קניון מתוך התייחסות לרצון שלכם לעשות ראפטינג\קאנו בגרנד קניון. אני חושב שכוונתו הייתה שלצורך כך יש לרדת ברגל לתוך הקניון וזה באמת מצריך 3 ימים (יום ירידה, יום למטה ויום עליה). השאלה היא אם זה רצונכם, ויש לקחת בחשבון שמדובר בעליה של מעל 1,000 מטר. אני יודע שיש חברות שמפעילות ראפטינג של יום בגרנד קניון עם מסוק שלוקח אתכם למעלה ולמטה. זה עסק לא זול. היה כאן גולש בשם redbigdeddy שעשה את זה ואפשר למצוא את ההודעה שלו עם הפרטים.

2. בברייס לא הייתי מתכנן להיות יומיים. מקום יפה מאד שכדאי לא לוותר עליו, אבל יום מספיק לחלוטין ואפילו ביום שיתחיל ב2-3 שעות נסיעה לפני או אחרי תספיקו לבקר במרבית נקודות התצפית, לעשות טיול קצר תוך ה"קניון", להגיד וואו, ולהמשיך הלאה.

3. בסה"כ יש לכם 19 ימים - במסגרת זמן כזו צריך לעשות "ויתורים כואבים" - גם על מקומות וגם מבחינת הקצאת זמן. ציון לדוגמא זה מקום שמאד כיף לטייל בו ברגל. כבר טיילתי שם 6 ימים ויש עוד דברים שלא הספקתי. אם תשארו שם יומיים לא תשתעממו. אבל גם יום מלא יכול להיות מספיק בשביל לטעום מהמקום. ביוסמיטי אפשר לבלות כנראה שבועות רבים, אבל גם יומיים יכולים להספיק לטעימה בסיסית. בעיקר אם תבקרו קודם בסקויה, אז ביוסמיטי תוכלו לוותר על ביקורי בחורשות הסקויה. מציע לכם לשבת עם כל המידע שקיבלתם כאן ולגבש מסלול - אם תרצו אתם מוזמנים להעלות אותו בפורום ולקבל הערות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. לוס אנגלס מדהימה? תגובה ל - 18 07/05/2008 18:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אביב שלום.
נסיעה לגראנד קניון מוגאס כ 5 שעות אפשרות לינה באיזור וויליאמס כשעה נסיעה מהפארק.בדרך אפשר לעבור בכביש 66 אם לא רוצים על הדרך המהירה ולראות את העיירות בדרך(אני לא הייתי).
אחרי הגראנד קניון כדאי ללון בפייג' שעל ידה נמצא קניון אנטילופ ואגם פאוול.
כללית כדאי בכל פארק להיות במרכז המבקרים ולקבל אינפורמציה מהרינג'רס לגבי מסלולים שיתאימו לאורך הביקור ודרגת הקושי של המסלול.יש גם סרטים על אותו פארק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. ילוסטון והערות נוספות תגובה ל - 8 08/05/2008 18:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הביקורים שלי בפאקרים היו באמצע ספטמבר ובתחילת יולי.
ביולי היו יותר מים, למשל ב- Mammoth Hot Springs שהיו יבשים בספטמבר.
לעומת זאת, הפארק היה צפוף ומלא במבקרים ולא היה ניתן להזמין מראש מקום בלודג'ים בתוך הפארק (ולכן ישנתי בחוץ). גם הדרכים היו הרבה יותר עמוסות.
לכן, אני חושב שעדיף לבקר בפארקים הללו באמצע ספטמבר ולא בשיא הקיץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מעבר לקנדה תגובה ל - 9 08/05/2008 18:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מניח שלא צריכה להיות בעיה להכנס לארצות הברית שוב לאחר ביקור בקנדה ולקבל היתר שהיה לפי צרכיך. אם הביקור בקנדה מאד קצר (מספר שעות), אני חושב שניתן להשאיר את הספח של ה- I-94 בדרכון ובכניסה לארצות הברית בעצם כבר יש לך את היתר השהיה המקורי. אני עשיתי את זה בביקור במפלי הניאגרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מעבר לקנדה תגובה ל - 22 08/05/2008 23:13 לתגובה קודמת
תודה לכולם על העזרה.

עכשיו אנחנו מעכלים את האינפורמציה ונעזרים בה לקבוע את מסלול הטיול. נשמח לשתף כשיהיה מוכן.

אביב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דולרים ישנים
להודעה הבאה:צריכה המלצות למלון טוב בסן פרנסיסקו לקיץ

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות