כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיסות זולות להודו 06/05/2008 19:35 לתגובה הבאה
  עינת_גד לא מחובר עינת_גד  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני מחפשת טיסה זולה להודו, מצאתי את חברת פליי איסט וניסיתי למצוא טיסות עם החברות הירדניות והאתיופיות אלא שבאיסתא לא ידעו על מה אני מדברת וממש לא ניסו לעזור לי. אני יודעת שזה לא ראוי לעשות פרסומת לסוכנויות נסיעות, אבל אולי מישהו יכול לעזור לי עם סוכנות שתתן לי מענה בנושא הזה (גם במייל זה בסדר למי שיש בעיה עם זה).
המון תודות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כל סוכנות (פרט לאיסתא) תהיה טובה תגובה ל - 1 06/05/2008 22:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לימור75 לא מחובר לימור75  משתמש פעיל 781 הודעות עד כה
הניסיון האישי שלי עם איסתא הוא מאכזב מאד.
אופיר טורס (מהניסיון שלי) נותנים שירות סביר ומידע מהימן, יחס לא אישי ואין סיכוי להנחות. במשרדים הקטנים יותר בדרך כלל ישתדלו יותר ויתפשרו יותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כל סוכנות (פרט לאיסתא) תהיה טובה תגובה ל - 2 06/05/2008 23:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  טרקי לא מחובר טרקי  משתמש בינוני 102 הודעות עד כה
פלייאיסט הם משרד נסיעות, לא חברת תעופה. תתקשרי אליהם ישירות, למה את צריכה את איסתא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסות זולות להודו תגובה ל - 1 07/05/2008 10:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נוי לא מחובר נוי  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
חפשי באיסתא טיסות מעמאן (ירדן) לדלהי, יש טיסות ב-520$ עם קטאר איירוויז עם עצירה בדוחא ויש טיסות ישירות ב-540$ עם אייר ג'ורדניאן. להגעה לעמאן תסתכלי בקישור בצד שמאל של המסך תחת שאלות נפוצות- "למזרח ובחזרה דרך ירדן ומצרים" 50$ לכיוון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיסות זולות להודו תגובה ל - 4 07/05/2008 10:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני הזמנתי עכשיו דרך איסתא טיסה עם קטאר אירוייז ב 565$ לתאילנד באוקטובר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon6.gif  אני מניח שאתה עובד איסתא תגובה ל - 5 07/05/2008 10:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi מחובר avi  משתמש פעיל 14849 הודעות עד כה
Twisted Evil
אם לא בצע חיפוש לפי איסתא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אני מניח שאתה עובד איסתא תגובה ל - 6 07/05/2008 10:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני דווקא לא עובדת באיסתא וכרגע גיליתי שהם לא מכרטסים למדינות ערב; אבל אחרי שתמצאי טיסה תתקשרי לפלייאיסט ותבקשי להזמין מהם את הטיסה. אם תשלמי במזומן בדולרים יצא לך פחות כי באשראי הם לוקחים שער תיירות גבוה+ 2.5%
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon6.gif  לאור ההודעה האחרונה איך את מסבירה את המשפט הזה תגובה ל - 7 07/05/2008 14:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi מחובר avi  משתמש פעיל 14849 הודעות עד כה
Twisted Evil
שהופיע בהודעה הודמת שלך
" אני הזמנתי עכשיו דרך איסתא טיסה עם קטאר אירוייז ב 565$ לתאילנד באוקטובר "
בניגוד לו "כרגע גיליתי שהם לא מכרטסים למדינות ערב
"
.
קיבלת על הראש מהבוס?????? Laughing Laughing Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לאור ההודעה האחרונה איך את מסבירה את המשפט הזה תגובה ל - 8 08/05/2008 00:34 לתגובה קודמת
אם אתה מתעקש אני אחלוק איתך את כל הסיפור...
חיפשתי טיסה בוואלה טורס, מצאתי טיסה בקטאר איירוייז ב 565$, התקשרתי כדי לשאול על דמי ביטול וכו' והם אמרו לי שהם לא מכרטסים למדינות ערב. מצאתי את אותה הטיסה באיסתא, התקשרתי לראות שאין בעיות, מילאתי את כל הפרטים וחיכיתי למייל אישור ואז כתבתי בפורום על הכרטיסים דרך איסתא. כמה דקות אח"כ התקשרה אלי הנציגה שלהם ואמרה שהראש צוות שלה לא מוכן לכרטס למדינות ערב. בסוף התקשרתי לפלייאיסט שאני יודעת שעובדים ממדינות ערב, ואפילו שאלתי אותם למה בחברות אחרות לא מוכנים לכרטס לי והם אמרו שזה בגלל שהם לא מקבלים עמלות או משהו כזה...
אבל אם אתה עדיין מתעקש שאני עובדת בחברה, אני חייבת לציין שכרטיס ב 565$ זה מחיר מעולה לעומת 1000$ שהציעו לי עם אוזבקיסטן איירליינס, ובכלל לא אזכיר מחירים של חברות תעופה אחרות.
יום עצמאות שמח! Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסה לקטמנדו
להודעה הבאה:מנהל פורום.תאי.

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר