כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בתי מלון דרך סוכן או באינטרנט ? 07/05/2008 00:57 לתגובה הבאה
  irit 4 לא מחובר irit 4  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
מתכננים טיול למערב ארה"ב בסוף יולי. הצלחנו להשיג טיסות בסכום לא שפוי אך סביר ביחס לאחרים, השאלה האם כדאי להזמין בתי מלון דרך סוכן הנסיעות או לנסות להשיג דרך האינטרנט האם נוכל לחסוך מעט כך
שאלות בעניין תוכן ומה לעשות בכל מקום יגיעו בהמשך מאחר ואנחנו ירוקים לגמרי בנושא
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בתי מלון דרך סוכן או באינטרנט ? תגובה ל - 1 07/05/2008 01:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2182 הודעות עד כה
הנסיון שלי במערב הוא שאין בעיה להזמין דרך אתר המלון ישירות או טלפונית ולרוב המלונות יש מדיניות של ביטול עד 24-48 שעות לפני ההגעה.

אבל דבר אחד לא ברור לי - איך אפשר קודם להזמין מלונות ואח"כ לדון בתוכן? אם אתם לא יודעים מה לעשות בכל מקום - איך תדעו אם כמה זמן להיות שם אם בכלל?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בתי מלון דרך סוכן או באינטרנט ? תגובה ל - 2 07/05/2008 10:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1645 הודעות עד כה
מסכימה עם אורי שקודם כל צריך לתכנן את הטיול ורק אחר כך להזמין מלונות וככל שתקדימו לעשות זאת, תוכלו למצוא מקומות לינה במיקומים אטרקטיביים יותר וזולים יותר יחסית.
לגבי אופן ההזמנה, אני מנווטת בין השניים. אני מזמינה דרך אלדין טרוול במקומות שבהם אלדין יותר זול מהמלון: דוגמא:
וושינגטון פלאזה הזמנתי פעמיים מאלדין במחיר של 50% מהמחיר שרצו באתר המלון.
הווארד ג'ונסון מיין גייט באורלנדו הוזמן ב - 50 דולר ללילה מאלדין בעוד שבאתר המלון ביקשו 89.
לעומת זאת, בפנסילבניה וניו יורק הזמנתי ישירות מהמלונות במחירים אטרקטיביים, אולם אלו היו מלונות במיקומים שאני רציתי ולא הופיעו אצל ספקים בארץ.
אגב, אלדין זו רק דוגמא אחת מבין מספר סוכנויות די גדול בארץ דרכם אפשר להזמין.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בתי מלון דרך סוכן או באינטרנט ? תגובה ל - 1 08/05/2008 18:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1944 הודעות עד כה
ראשית, השאלה היא מה אופי הטיול שלכם. האם אתם מתכוונים לתכנן הכל מראש זמן רב לפני הנסיעה, או שאתם משאירים מקום לספונטניות.
לפי שאלתכם אני מניח שהטיול שלכם נמנה על הטיולים המתוכננים מראש.
במקרה זה, במקומכם הייתי מבקש הצעת מחיר מסוכן התירות ואח"כ בודק באינטרנט אם ניתן למצוא משהו זול יותר או נוח יותר מהצעתו שעדין מתאים לכם, ופועל על פי התוצאה.
ברוב המקומות אין כל צורך להזמין חודשים מראש. מספר שבועות מראש יספיקו, ופעמים גם פחות מזה. באיזורים שאינם איזורי תיירות מובהקים (על "אם הדרך" ובעיקר לאורך כבישי ה- interstate, כולל בערים גדולות, אך לא במרכזן) ניתן פעמים רבות להשתמש בקופונים המוזילים את הלינה בצורה משמעותית. כמובן, ברוב המקרים לא ניתן לשלם את המחיר הקבוע בקופון אם הזמנתם מקום מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בתי מלון דרך סוכן או באינטרנט ? תגובה ל - 4 11/05/2008 03:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  irit 4 לא מחובר irit 4  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
תודה על העצות אכן מרגיש לי יותר בטוח להזמין טיסה דרך סוכן הכוללת כבר טיסת פנים ובכל מקרה ההפרש אינו גדול.
לגבי מסלול לפני הזמנת טיסה נראה לי שצריך קודם מסגרת זמן ברורה ואחר כך לתכנן מסלול
התוכנית היא 14 יום במערב + 4 ימים בניו יורק :
מתחילים בסאן פרננסיסקו 3 לילות
אחר כך ליוסימיטי לילה אחד
חזרה לכביש מס' אחד 2 לילות על הדרך עד ללוס אנג'לס
בלוס אנג'לס 2 לילות
משם לואגס לעוד 4 לילות
רציתי לדעת מב מרחק הנסיעה מלוס אנג'לס לסאן דיאגו האם כדאי לסוע לשם ליום אחד לבקר בעולם הים המפורסם או עדיף לעצור במונטריי לאקווריום

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בתי מלון דרך סוכן או באינטרנט ? תגובה ל - 5 11/05/2008 06:31 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2182 הודעות עד כה
4 ימים בין ס"פ לל"א שכוללים גם ביקור ביוסמיטי וגם נסיעה על כביש 1 זה מאוד מעט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אתרים בין לוס אנג'לס לסאן דייגו
להודעה הבאה:פארקים בפנסילבניה

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות