כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ביטוח ביטול השתתפות עצמית - super cdw 07/05/2008 10:35 לתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
אני בודק מחירי השכרת רכב (כרגע לקיץ) ושמתי לב שביטוח החזר ההשתתפות העצמית מייקר באופן משמעותי (ולדעתי לא פרופורציונלי) את מחיר ההשכרה. אני יודע שבמקרה של "אופרן" לפחות, מדובר בביטוח של חברת ביטוח ישראלית.
השאלה - האם מישהו יודע אם והיכן ניתן לעשות ביטוח כזה באופן ישיר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תלוי איפה אתה שוכר תגובה ל - 1 07/05/2008 16:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1397 הודעות עד כה
שנה שעברה שכרנו רכב בכרתים ישירות מול סוכן מקומי.
גרמניה ואיטליה הכי זולות באירופה.

היכן אתם מתכוונים לטייל?

פורום סקי בתרדמה עמוקה. שווה לשאול בפורום פעיל (אירופה? ארה"ב?).

- מ.א.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ביטוח ביטול השתתפות עצמית - super cdw תגובה ל - 1 07/05/2008 22:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1827 הודעות עד כה
אני אפילו לא בטוח שהביטוח מצדיק, מדובר בביטוח על ביטוח...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ביטוח ביטול השתתפות עצמית - super cdw תגובה ל - 3 07/05/2008 23:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה לא בדיוק ביטוח על ביטוח. ההשתתפות העצמית בביטוחים של חברות ההשכרה גבוהה למדי ומגיעה בקלות ל 500 אירו. העניין שתוספת המחיר הנדרשת לביטול ההשתתפות העצמית היא של כ 10 אירו ליום. אין לי ספק שחברות הביטוח מקבלות 2 אירו במקרה הטוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ביטוח ביטול השתתפות עצמית - super cdw תגובה ל - 4 08/05/2008 21:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 525 הודעות עד כה
גם אנחנו (ליתר דיוק בעלי - שכירת אוטו זה החלק שלו בארגון הנסיעות שלנו לחו"ל) בדקנו את הנושא לאחרונה ובסוף הרחבנו את ביטוח הנסיעות שרכשנו בפניקס גם לעניין זה. היה הפרש משמעותי במחיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ביטוח ביטול השתתפות עצמית - super cdw תגובה ל - 1 09/05/2008 17:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
פאודר שלום ,
הביטוח כשמו כן הוא , אתה משלם פרמיה עבור סיכון עתידי , במקרה הזה משהו כמו 10 אירו ליום כדי לקנות ביטוח עבור משהו כמו בין 500 ל 1000 אירו .
מה שאומר שהפרמיה הנה בשעור של בין 1%-2% משווי הנזק הצפוי .
עכשיו תקח רכב ששוויו כ 100000 ש"ח ותמצא שהפרמיה באחוזים גבוהה יותר מאחוז שניים , מכאן שהפרמיה שדורשים ממך היא הגיונית .
אני יכול להגיד לך שכשאני שוכר רכב אני דואג שיהיה לי הכיסוי הזה
ובהרבה מאד מהמקרים בעלות נמוכה בהרבה .
תבדוק בכמה חברות השכרה ותמצא שלפעמים ישנם מבצעים שלא גובים עבור תוספת זו כמו שבחורף מידי פעם לא מחייבים עבור שרשראות וגגון ולפעמים אפילו לנהג נוסף .
בקיצור תעשה מה שנקרא סקר ותמצא פערים גדולים גם במחיר וגם באיכות חבילת ההשכרה .
מקווה שהועלתי .

דודי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דודי, משהו לא מסתדר לי בחישוב שלך תגובה ל - 6 09/05/2008 19:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 501 הודעות עד כה
החישוב שאתה עושה הוא עבור 10 יורו ליום התשלום לעומת 500-1000 יורו בסך הכל השתתפות עצמית אחת. כך שאם אנחנו מדברים על חופשה ממוצעת שבה שוכרים רכב ל7 ימים יוצא שהעלות הכוללת היא 70 יורו על סיכון של 500-100 יורו שזה 7%-14% וזה נראה לי המון (זה אומר שבשביל שזה ישתלם צריך לעשות תאונה בקצב של יותר מפעם ב5 חופשות)

אני טועה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. דודי, משהו לא מסתדר לי בחישוב שלך תגובה ל - 7 09/05/2008 19:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2096 הודעות עד כה
פאודר ערוך סקר בין החברות. בחורף מצאתי שסיקסט היו הזולים ביותר והמחיר כלל ביטוח השתתפות עצמיתץ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. כל ביטוח לא משתלם כלכלית/מתמטית תגובה ל - 8 09/05/2008 21:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  omer555 לא מחובר omer555  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אחרת חברות הביטוח היו כל הזמן בהפסד.
לי שווה לשלם 350-400 שקל בשביל השקט הנפשי.לא לדאוג מכל מכה
בחניה או אבן שעפה מרכב חולף.
לחסוך ויכוחים בעת החזרת האוטו: "השריטה הזו בפגוש-היתה או לא היתה
בעת לקיחת האוטו" וכו'.
בכל אופן מה שחשוב-יש כאן אשכול מכובד בתקופת הקיץ השחונה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תשובה לניר תגובה ל - 7 10/05/2008 19:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניר נתתי רק דוגמא לחישוב אבל בגדול אלא סדרי הגודל של העלויות.
וכמו שמישהו הזכיר זה המחיר לשקט הנפשי וכשמדובר בסכום קטן בסופו של דבר אז מה זה לאומת השקט שאתה מקבל .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ביטוח לשקט הנפשי תגובה ל - 10 10/05/2008 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
אני מסכימה עם מה שכתב ניר - הביטוח לא משתלם כלכלית למי שששוכר הרבה. עד לחופשה האחרונה, בחורף, אף פעם לא שילמתי ביטול השתתפות. ואם מדברים על משהו כמו 10 השכרות אז חסכתי כבר יותר מ 500 יורו.

אבל... בחופשת הקיץ האחרונה, בכבישים הצרים של הדולומיטים, כל כך שיקשקתי שהאוטו ישרט שהחלטתי "בפעם הבאה משלמים". ואכן בחורף האחרון שילמנו ולא קרה כלום.

אז זה רק בשביל השקט הנפשי, ופה לדעתי, צריך ללכת עם ההרגשה.
אם אתה רוצה שקט נפשי, תשלם. אם גם בלי זה יש לך מספיק שקט נפשי, אל תשלם. (יצאתי פסיכולוגית בגרוש, סליחה)

דודי, אתה איש ביטוח, אז תקן אותי אם אני טועה. ביטוח עושים בשביל קטסטרופות ו 500 יורו זו לא קטסטרופה (עבור תדלוק בבנזין במקום בסולר שילמנו הרבה יותר...)
ואגב דודי, מה עם טיולי האופניים? אנחנו עוד מחכים.

לילה טוב
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ביטוח ביטול השתתפות עצמית - super cdw תגובה ל - 6 12/05/2008 09:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני דווקא מסתכל על זה אחרת - ביטוח שנתי לרכב ששווה כ 100K ש''ח עולה כ 5K ש''ח. ליום, הביטוח עולה 13 - 14 ש''ח לכיסוי של 100K. כך שאני מתקשה לראות הצדקה לשלם 50 - 60 ש''ח ליום לביטוח נזק של כ3K ש''ח.
כמובן שעשיתי סקר, אך ניסיתי לבדוק אם מישהו כבר התנסה בביטוח ישיר בחברת הביטוח, ללא "תיווך" של חברת ההשכרה.
בינתיים, מצאתי חברה שפועלת לפי המודל של "אופרן" שמציעים את זה ב 1.6 אירו. אני עדיין מחפש משוה מקומי (גם סוג של אשליית בטחון ושליטה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. היי כרמית תגובה ל - 11 13/05/2008 05:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי כרמית טוב לשמוע ממך בתקופת יובש זו ,
אז ראשית לנושא הביטוח זה מאד תלוי בגישה של כל אחד .
אני לא מספיק עשיר כדי לקחת על עצמי סיכון מי שיש לו ורוצה לשלם כשקורה הנזק אחת ל... אז זה בסדר שלא יבטח זה נכון שעשר פעמים לא יקרה כלום אבל בפעם ה-15 כשזה יגיע זה יהיה עבור כל השנים , אבל כל אחד ונקודת ההשקפה שלו .
אני עד היום משכיר רכב כולל ביטול וכמעט תמיד התוספת היתה זניחה משהו כמו 10-15 אירו לכל התקופה .
בעניין הרכיבה אני לא יודע מה איתכם אבל אני רוכב ומטייל בלי הפסקה , לא פתחתי טיולים לפורום אבל אני רוכב עם קבוצות מגרופי ואת מוזמנת להצטרף יש המון טיולים גם בצפון .
מקווה שנתראה מתי שהוא בשבילים , את מוזמנת להכנס לכרטיס רוכב שלי ואם מסתדר לכם אתם מוזמנים .
ביי
דודי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. היי דודי תגובה ל - 13 13/05/2008 07:26 לתגובה קודמת
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
לעניין הביטוח, אל תשכח שמדובר רק בביטול השתתפות, לא חוסר ביטוח בכלל. לפי הנתונים שפאודר הביא, 50-60 ש"ח עבור השתתפות של 3000 ש"ח. זה אומר 50-60 יום או משהו כמו 5-6 חופשות ללא תאונות. תודה לאל גם בארץ לא נזקקתי לביטוח כבר כמה שנים (טוק טוק טוק). וגם בארץ אני לא משלמת ביטול השתתפות.
אבל זה באמת עניין של הרגשה ושקט נפשי ולא של מתמטיקה. בגלל זה בחופשה האחרונה, עם כל השלג והקרח על הכבישים, כן עשיתי.

ולעניין האופניים (יותר מעניין) - גם אני רוכבת קצת עם טובי, אדוארדו ועוד כמה חבר'ה. אבל זה לא אותו דבר. בטיול של הפורום היה ממש ממש ממש כייף. וזו הזדמנות להפגש.
עוד מעט קייץ ואז אני לא רוכבת בגלל החום (מפונקת, מה לעשות, לא מסוגלת לקום בשעות המטורפות שלהם).

ביי
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איך מבטאים Portes du Soleil ?
להודעה הבאה:עוד כתבה על החרמון