כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לפני עבודה בחו"ל ואז טיול בדרום אמריקה 07/05/2008 10:35 לתגובה הבאה
  mona1987 לא מחובר mona1987  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום,
אני מתכננת לטוס בספטמבר לעבוד בארה"ב ומשם בינואר לטוס לדרום אמריקה (כנראה אתחיל בברזיל בקרנבל)
רציתי לדעת איך כדי להזמין כרטיס טיסה כיוון שאני לא יודעת בדיוק איפה אסיים את הטיול בדרום אמריקה...
להזמין כרטיס הלוך מהארץ לארה"ב ואז לחפש כרטיס מארה"ב לדרום אמריקה הלוך ושוב?
אם כן מה המחירים +- ואיפה הכי משתלם להזמין?
אשמח אם תחזרו אלי בהקדם

מונה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לפני עבודה בחו"ל ואז טיול בדרום אמריקה תגובה ל - 1 09/05/2008 04:10 לתגובה קודמת
  LaLA_k לא מחובר LaLA_k  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
אני שמחה לראות את השאלה הזו כי אני נפלתי בכרטיס טיסה שלי ואני אשמח לעזור, אז ככה תחפשי סוכן נסיעות טוב, תחפשי כרטיס טיסה מישראל לארה"ב מארה"ב ליעד הראשון שאת מתכננת בדרום אמריקה ומהיעד שאת מתכננת בדרום אמריקה לחזור ממנו לישראל. תראי בחו"ל השיטה שונה מבארץ ככול שאת מזמינה כרטיס קרוב למועד הכריט יקר יותר, אם תזמיני חודש או חודשיים מכראש זה יהיה סביר, אז זה מבאס כי כשאת מטיילת לפעמים דברים זורמים ספונטיני ואז את משלמת מחיר כבד. חברה שטיילו איתי מצאו דילים מעולים בין 1500-1800 כרטיס משולב כמו שהמלצתי לך, אם תקני מארה"ב לברזיל הכרטיס הכי זול שאולי תמצאי יהיה בסביבות ה 500 דולר וחזרה לארץ הרבה הרבה יותר. תהיה חכמה ותסגרי משהו משולב מהארץ, תשבי עם סוכן טוב שיסגור לך דיל, הכי הרבה אם תרצי לשנות משהו בכרטיס אז זה 50-100 דולר שינוי שזה ממש בקטנה. והכי חשוב שזה חוסך הרבה הרבה כאבי ראש.
מניסיון!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:help
להודעה הבאה:מה הדרך הכי טובה להתקשר מדרום אמריקה לארץ?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר