|
|
|
| 4. רגע רגע, אחת אחת :) תגובה ל - 3 |
07/05/2008 18:46   |
| |
ארז1 |
623 הודעות עד כה |
|
|
קודם כל קראבי היא עיר שנמצאת כחצי שעה נסיעה מהרילי.
הריילי הוא שם של אזור החופים. לריילי עצמו מגיעים בסירות הקטנות.
הכוונה במעבורת היא מעבורת מפוקט שעוצרת מול חוף הריילי (בגלל גובה המים) ואז עוברים לסירות קטנות וקופצים לחוף את 3 המטרים האחרונים. מוכן לעשות זאת עכשיו ומיד.
מעבורת עולה בסביבות 400 באט ולוקח כשעתיים - שעתיים וחצי.יכול להיות שהמחיר טיפה יותר גבוה אבל הוא יכלול את ההסעה לרציף. שמעתי ולא מאחד שרצו להתחכם ולקחו רק מונית לרציף ואז שילמו ביוקר עבור המעבורת.
מונית ואל תתפוס אותי במילה אני חושב 3-4 שעות. יש מלונות שמספקים מוניות מהשדה בפוקט לאזור הריילי ושם גובים 2000-2500 באט. לכן נראה לי שזה בערך המחיר ואני מאמין שאף טיפה פחות.
אני ממליץ לכם לישון בחוף או ננג כי שם יש יותר מה לעשות בערבים. מאו ננג יוצאות מ 9 בבוקר ועד 17 סירות בסגנון של מוניות שרות לחופים באיזור. לדעתי החוף הכי יפה ואולי בתאילנד כולה הוא פרא ננג.
אני מצרף אתרים של מלונות ושם גם יש מפות שתוכלו לקבל מושג ואתר של מעבורות.
באתרי המלונות תלכו לאזור של קראבי.
עוד משהוא נענה בכיף.
 |
| ריילי ביץ'.jpg(גודל:8.97KB) |
|
|
|
|
| 5. והכי פשוט והכי מהר זה.... תגובה ל - 4 |
07/05/2008 23:46   |
| |
מרטין מבנגקוק |
5141 הודעות עד כה |
|
|
baruchnp שלום,
הדרך הפשוטה ביותר והמהירה ביותר מפטייה לריילי ביץ':
נסיעה של שעה וחצי מפטייה לשדה התעופה החדש של בבנגקוק במונית בעלות של 800 באט לשניכם.
הגעה שעה לפני טיסה.
טיסה של שעה ורבע מבנגקוק לקראבי.
לוקח חצי שעה לאסוף את התיקים ולצאת משדה התעופה.
מונית של 45 דקות משדה התעופה בקראבי לחוף אאו נאנג בעלות של 600 באט.
מעבורת של 10 דקות מחוף אאו נאנג לחוף של ריילי ביץ בסירה ארוכת זנב בעלות של 180 באט לאדם.
בסיכום כולל: 5 שעות ו-10 דקות מפטייה עד לריילי ביץ'.
יש לאייר אסיה טיסה ב-10:20 ולנוק אייר בשעה 10:10 (אבל אם טסים בנוק אייר, אז צריך להוסיף שעה נסיעה כי הטיסה של נוק אייר ממריאה משדה התעופה הישן)
עלות הטיסה באייר אסיה: 1,407 באט לאדם.
חשוב לזכור שבאייר אסיה, ככל שהמטוס הולך ומתמלא, כך מחיר הטיסה עולה ולכן הזמנה מוקדמת מבטיחה מחיר נמוך יותר.
הטיסה של אייר אסיה נוחתת בשעה 11:40, כלומר תגיעו לריילי בסביבות 13:15.
לעומת זאת, אם תיקחו את טיסת הבוקר המוקדמת של תאי, תגיעו לריילי ביץ' בסביבות 11:00 בבוקר ואז ממש יש לכם את כל היום בריילי, אבל אז הטיסה תעלה כ-1,000 באט יותר.
טיול מהנה,
מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק
martin4travel@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|