|
|
| 3. על מנת לדייק תגובה ל - 2 |
08/05/2008 15:41   |
 |
עמית - הנהלת הפורום |
8877 הודעות עד כה |
|
|
כדי לעלות על הטיסה שבכלל מובילה לניו זילנד עליך להראות כרטיס יציאה, במקרים הנדירים שכן יתנו לך לעלות ללא כרטיס יציאה, יחייבו אותך בקניית כרטיס בשדה התעופה, שמאד מאד יקר (עד פי 3 ממחיר נורמלי).
מעבר לכך, אומנם לא נהוג לבקש, אך המקובל הוא 1000 דולר לכל חודש שהות, מאחר ואתה לא תסתובב עם סכומי כסף גדולים, ויזה בינלאומית במקרה שישאלו אותך (שוב, נדיר) מספיקה, בלי קשר, הייתי תמיד שומר לעצמי כחירום או בשביל התחלה מספר מאות דולרים.
עמית - מנהל הפורום
|
|
|
|
|
|
| 6. אם כבר לדייק תגובה ל - 4 |
15/05/2008 18:06  |
| |
בצל טוב |
265 הודעות עד כה |
|
|
|
המספר הזה, של אלף דולר בחודש תלוי בפקיד ההגירה הספציפי שמאריך את אישור השהיה, ותלוי בהרבה מאד דברים, כולל בדרכון איתו נכנסת לניו זילנד, מספר הימים שנשארו על האישור הקודם, מקום משרד ההגירה וכן הלאה. מכיוון שבניו זילנד, שלא כמו בישראל, קשה יותר להוציא כרטיס אשראי, אז הוא נחשב כהוכחה מסויימת לחוסן כלכלי, ולכן אם יש לך כרטיס אשראי - זה בדרך כלל נחשב כהוכחה מספקת.
אם נסחבים עם מזומן - אז גם אם תראה לפקיד ההגירה שיש עליך עשרת אלפים דולר מזומן זה לא יעזור.
דבר נוסף - אם אני זוכר נכון, אי אפשר להוציא יותר ויזת תייר לשנה, אלא למקסימום של תשעה חודשים, כולל שלושת החודשים הראשונים. אבל אני מניח שאת זה כבר תברר שם...
בהצלחה
|
|
|
|