כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כניסה לניו-זילנד בכמה כסף 07/05/2008 12:43 לתגובה הבאה
  adi200 לא מחובר adi200  משתמש בינוני 127 הודעות עד כה
שלום לכול הפורום אני מתכנן לינסוע החודש לניו-זילנד למשך שנה. ורציתי לישאול כמה כסף צריך להיות לי בישביל שיאפשרו לי להיכנס למדינה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כניסה לניו-זילנד בכמה כסף תגובה ל - 1 08/05/2008 12:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2787 הודעות עד כה
אתה לא צריך להראות שום דבר פרט לכרטיס טיסה אל מחוץ לניו זילנד ע"מ להיכנס אולם ע"מ להאריך את הויזה לאחר 3 חודשים אתה צריך להראות שיש לך משהו כמו 1000$NZ לכל חודש של הארכה שתבקש.

אני רוצה עוגייה, אהההההההההה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. על מנת לדייק תגובה ל - 2 08/05/2008 15:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8877 הודעות עד כה
כדי לעלות על הטיסה שבכלל מובילה לניו זילנד עליך להראות כרטיס יציאה, במקרים הנדירים שכן יתנו לך לעלות ללא כרטיס יציאה, יחייבו אותך בקניית כרטיס בשדה התעופה, שמאד מאד יקר (עד פי 3 ממחיר נורמלי).

מעבר לכך, אומנם לא נהוג לבקש, אך המקובל הוא 1000 דולר לכל חודש שהות, מאחר ואתה לא תסתובב עם סכומי כסף גדולים, ויזה בינלאומית במקרה שישאלו אותך (שוב, נדיר) מספיקה, בלי קשר, הייתי תמיד שומר לעצמי כחירום או בשביל התחלה מספר מאות דולרים.

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. על מנת לדייק תגובה ל - 3 12/05/2008 10:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה עמית רציתי לישאול העים ה-1000דולר בכול חודש בהארכת הויזה או בכניסה במדינה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כניסה לניו-זילנד בכמה כסף תגובה ל - 2 12/05/2008 10:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אם כבר לדייק תגובה ל - 4 15/05/2008 18:06 לתגובה קודמת
  בצל טוב לא מחובר בצל טוב  משתמש פעיל 265 הודעות עד כה
המספר הזה, של אלף דולר בחודש תלוי בפקיד ההגירה הספציפי שמאריך את אישור השהיה, ותלוי בהרבה מאד דברים, כולל בדרכון איתו נכנסת לניו זילנד, מספר הימים שנשארו על האישור הקודם, מקום משרד ההגירה וכן הלאה. מכיוון שבניו זילנד, שלא כמו בישראל, קשה יותר להוציא כרטיס אשראי, אז הוא נחשב כהוכחה מסויימת לחוסן כלכלי, ולכן אם יש לך כרטיס אשראי - זה בדרך כלל נחשב כהוכחה מספקת.
אם נסחבים עם מזומן - אז גם אם תראה לפקיד ההגירה שיש עליך עשרת אלפים דולר מזומן זה לא יעזור.

דבר נוסף - אם אני זוכר נכון, אי אפשר להוציא יותר ויזת תייר לשנה, אלא למקסימום של תשעה חודשים, כולל שלושת החודשים הראשונים. אבל אני מניח שאת זה כבר תברר שם...

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול ה-LARAPINTA
להודעה הבאה:שאלה לגבי מרצה מומלץ לניוזילנד למסלול משפחות

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים

חיפוש מהיר