כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצות ל 3 חודשים בניו זילנד 08/05/2008 12:55 לתגובה הבאה
  D_man22 לא מחובר D_man22  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני מתכנן לטוס לניו זילנד בדצמבר ואני רק מתחיל בבירור על כל הפרטים אז יש לי הרבה שאלות:
מאיפה הכי כדי לטוס? כמה כסף זה 3 חודשים בניו זילנד? איפה לטייל ואיפה להתחיל? מה להביא? להשכיר או לקנות?
תודה רבה לכל מי שעוזר!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצות ל 3 חודשים בניו זילנד תגובה ל - 1 08/05/2008 15:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8938 הודעות עד כה
מאחר ונראה שאתה קלולס מוחלט בעניני הטיול, מומלץ לעיין פה ממש באתר במספר מקומות שיתנו לך מושג כללי מי נגד מי.

1. עולם התרמילאים ניו זילנד
2. 1001 טיפים
3. שאלות נפוצות פה בפורום מצד שמאל
4. לדפדף בפורום אחורה, המון חומר שחוזר על עצמו.

לגבי סעיף 4, השאלות שלך אכן חוזרות על עצמן בערך פעם ביום יומיים, ולכן מומלץ לעיין, בעיקר בכותרות של: "עלויות", "כמה עולה חודש ב..." ועוד...

טווח המחירים אגב משתנה עם הזמן אך הממוצע עומד על כ 2000 דולר אמריקאי לחודש, מפה תמשיך הלאה, כשיהיו לך שאלות ממוקדות יותר, יותר מנשמח להרחיב.

יום עצמאות שמח

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצות ל 3 חודשים בניו זילנד תגובה ל - 2 09/05/2008 00:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  איל קליין לא מחובר איל קליין  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום רב
אני חזרתי מניו זילנד לפני שבוע ואני יכול לענות לך על כמה דברים:
1-ממה שאני יודע ניתן להגיע לניו זילנד דרך אחד הנמלים הגדולים של אוסטרליה-סידני,מלבורן ובריסביין-והעלות תהיה נמוכה יותר לדעתי כי אתה יכול משם לטוס עם חברות צ'רטר כמו ג'טסטאר ופסיפיק בלו.המינוס היחידי בזה הוא שאתה תצטרך לעשות עוד עצירה של כמה שעות במקרה הטוב בדרך.
2-מי שמטייל בניו זילנד מתחיל בד"כ בערים הגדולות.זה או מכרייסטצ'רץ' באי הדרומי לאוקלנד שבאי הצפוני ולהיפך.במקומות אלה אתה יכול להתארגן בקלות כי אתה צריך אוטו,פלאפון ושאר דברים שניתן למצוא בקלות בערים גדולות.
3-כדאי להביא ביגוד חם וביגוד קצר כי מזג האויר משתנה מאוד מהר.
תביא מעיל או פליז אבל לא שניהם.שק"ש,נעלי הליכה,פנס ראש וכלים לבשל בהם.אל תכניס הרבה ביגוד לתיק-בניו זילנד ניתן וגם רצוי לקנות את הביגוד לטיולים.אנחנו רק יכולים לקנא בציוד שיש בחנויות למטיילים שם וזה לא יותר יקר מהארץ.כמו כן יש שם חנויות יד שנייה שבהן ניתן למצוא ביגוד יומיומי במחיר מצחיק אז גם אם אתה שוכח משהו לא נורא.
4-כסף-קח איתך 1000 דולר במזומן להתחלה.תעשה כרטיס אשראי בינ"ל מסוג ויזה או מסטרכרד בלבד.יש שם כספומט בכל חור אז לא תהיה לך בעיה למשוך כסף.אם תתכלב ממש יעלה לך 1500 דולר נ"ז לחודש.אם לא תתכלב ממש יעלה לך יותר קצת.
5-קנייה או השכרה-ל3 חודשים יהיה לך יותר כדאי לקנות.קח בחשבון שתצטרך להיות בכרייסטצ'רץ'/אוקלנד שבוע כדי לקנות/ למכור את הרכב(בכל עיר).
שיהיה בהצלחה
איל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לגבי טיסה דרך אוסטרליה תגובה ל - 3 09/05/2008 08:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danitpeleg לא מחובר danitpeleg  משתמש בינוני 101 הודעות עד כה
זה מצריך להוציא ויזת מעבר לאוסטרליה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. וגם זה עוד שדה תעופה לעבור בו תגובה ל - 4 09/05/2008 10:16 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1566 הודעות עד כה
כתוצאה מכך יש גם עוד מיסי נמל, בהשוואה לטיסה דרך הונג קונג וישירות לנ"ז. אגב, גם מי רוצה לטייל גם באוסטרליה ולא רק בנ"ז, לפעמים הדילים שמקבלים מסוכן הנסיעות כשמזמינים כרטיסים משולבים יכולים להשתלם יותר מאשר לקנות לבד את הכרטיס, אפילו אם הוא של ג'טסטאר (במיוחד כי הרבה פעמים צריך כרטיס הלוך חזור). ככה רוב הסיכויים שתטוס עם קוואנטס או אייר נ"ז וזה הרבה יותר נורמלי מטיסה של ג'טסטאר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למטיילים בקרוואן: רשימת בדיקה ליום הקבלה.
להודעה הבאה:משקל תיק

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים

חיפוש מהיר