כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. האם טיול ברוקיס הקנדים מתאים לבת 15? 08/05/2008 21:02 לתגובה הבאה
  amishoshani לא מחובר amishoshani  משתמש מתחיל 25 הודעות עד כה
שלום רב
מתכננים לצאת ביולי עם בתנו בת ה-15 לטיול ממושך בצפון אמריקה. היינו מס פעמים בארה"ב, כולל עימה בניו יורק, אך עדיין לא בקרנו ברוקיס הקנדים. שמענו מחברים הסתייגות לגבי התאמת טיול נופי ממושך מסוג זה (9-10 ימים מקלגרי לונקובר) לנוער בגילה , וחשש לשעמום.
נודה לחוות דעתם של בעלי נסיון
עמי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. האם טיול ברוקיס הקנדים מתאים לבת 15? תגובה ל - 1 08/05/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני מחובר מוני  משתמש פעיל 6332 הודעות עד כה
לי אישית אין נסיון בביקור עם ילדים ברוקיס,אולם ניתקלתי בשלוש משפחות עם ילדים שהילדים הוציאו להורים את הרוח מהמפרשים,ושלושתם
אמרו לי שאחרי האגם הראשון הילדים אמרו שהם הבינו את הפרינציפ,ולמרות שלכל אגם ברוקיס יש את המיוחדות והיופי שלו,הילדים
לא נרגעו.
רק אתם יודעים אם במקרה שלכם בת ה-15 מיושבת יותר בדעתה, יודעת להבחין ביופי עילאי שהוא מנת חלקם של ההרים הללו,אולי תשלבו פעילויות של חתירה קלה בקייקים, תשוטו מאורגן לעומקו של מאלין לייק
תעלו בגונדולות וברכבלים לתצפיות מגבוה על ג'אספר ובאנף,זה יעשה לה את זה.
תשלבו אוכל במסעדות בעיירות באנף,ג'אספר ,ותתנו לה תחושת בילוי
ואפשר שתשלבו בילוי בעיר אדמונטון כפיצוי,או שבכלל אולי אתם ממשיכים לערים כמו וואנקובר,ווקטוריה כך שאפשר למצוא לה גיוון.
בכל מקרה ובשורה התחתונה אם יש לכם צל של חשש מומלץ להשאיר את הרוקיס להזדמנות בו הנאתכם לא תיפגם .
להזכירכם זו הבעת דיעה מהתקלות בזמן אמת במשפחות תוך כדי טיולינו ברוקיס הקנדיים
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. האם טיול ברוקיס הקנדים מתאים לבת 15? תגובה ל - 2 20/05/2008 15:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ש ר י לא מחובר ש ר י  משתמש פעיל 326 הודעות עד כה
מצטרפת לדיעה של מוני. עמי-שלחתי לך גם מייל.
אם תחליטו כן לטייל שם, באמת נסו לשלב אטרקציות של הפעילויות שכן אפשר למצוא שם. וכן לדעתי, לא לוותר על הביקור בקרחון אטבסקה.
בהצלחה, שרי

"העולם מלא מאורות וסודות נפלאים ונוראים, והיד הקטנה שלנו עומדת בפני העיניים ומעכבת מלראותם" הבעש"ט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אם בת ה-15 שלכם קורצה מאותו חומר שממנו קורצו תגובה ל - 1 20/05/2008 16:09 לתגובה קודמת
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1556 הודעות עד כה
בנות ה-16 שלי, אני ממליצה מאד לעשות שינוי בתכניות Crying or Very Sad בנות ממוצעות בגילאים האלה מעדיפות בד"כ שופינג ואטרקציות עירוניות על פני טיולי טבע, שמחייבים לקום מוקדם בבוקר (כל דקה לפני 10 בבוקר מוגדרת אצלן "לפנות בוקר" Dead ).
אם, לעומת זאת, בתכם רגילה מגיל צעיר לצאת לטיולי טבע, הייקים, רכיבה על אופניים וכו' - סביר להניח שהיא גם תהנה מטיול ברוקי'ס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למישהו יש המלצה לטיסה זולה מניו יורק לסיאטל
להודעה הבאה:לינה ברוקי'ז הקנדיים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף