כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אכסנייה ב Mount Carmel 08/05/2008 21:48 לתגובה הבאה
  zehobizem לא מחובר zehobizem  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
מישהו מכיר/שהה באכניית Golden hills Motel מקום שנראה על מבחוץ ישן ומתפורר אך החדרים מבפנים נראים מטופחים מאוד, והמחיר כפי שנאמר ללא תחרות 53$ ללילה.
הביקורות בTrip Advisor נשמעות טובות יחסית.
רציתי לדעת אם מישהו שמע עליו משהו?
כמו כן, האם המקום כדאי למי שמתכוון ללון שם 2 לילות כדי לבקר בברייס ובציון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אכסנייה ב Mount Carmel תגובה ל - 1 09/05/2008 02:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2002 הודעות עד כה
לפני כמה שבועות לנתי ללילה באיזור. המקום הזה עלה בעת חיפוש מקום לינה אבל בסוף ישנו בגלנדייל ב-
http://www.historicsmithhotel.com/smith_home.htm
יש להם חדרים בגדלים שונים. החדר הקטן ביותר זה חדר עם שתי מיטות נוער ויש גם חדרים גדולים יותר עם מיטות קויין או קינג וגם חדרי משפחה. המחירים שמופיעים באתר אינם מעודכנים. על החדרים הקטנים שילמנו בסביבות ה-60$ לפני מס. זה כולל ארו"ב מפנקת.

זה בהחלט מיקום טוב אם רוצים לטייל בברייס וציון. אני הייתי מציע לנסות לחפש גם בספרינגדייל ולהיות שם לפחות ללילה אחד. זה מקום הרבה יותר כיפי ללון בו ביום הטיול בציון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נראה מקום נהדר תגובה ל - 2 09/05/2008 14:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אצור איתם קשר מאוחר יותר.
אם אלו המחירים נראה לי שאזמין אותו לכל השהייה באיזור (3 לילות) גם לציון וגם לברייס. אנחנו מגיעים לאיזור ציון בערב, נישן במקום הנ"ל ובבוקר מוקדם נתחיל את ציון, בערב נחזור לשם ובבוקר למחרת ניסע לכיוון ברייס, נישן שוב באותו מקום ובבוקר מוקדם נוכל להתחיל רעננים את הנסיעה לכיוון וגאס.
אמנם השהייה שם לא תחסוך לי את שעת הנסיעה לברייס (שרציתי לחסוך ע"י שהייה בכרמל) אבל לפחות אני אשן במקום נורמלי.

תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נראה מקום נהדר תגובה ל - 3 09/05/2008 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 754 הודעות עד כה
לא רעיון כ"כ טוב. בשביל ללון במאונט כרמל צריך לעבור דרך ציון. זו דרך (לא ארוכה) שממש לא כדאי לעשות בשעות הערב: היא מאד מפותלת וצרה (ועוד לעשות אותה 3 פעמים...). עדיף ללון בספרינגדייל (מקום מקסים - נוף מדהים), למחרת לטייל בציון ואז ללון בכרמל. למחרת לנסוע כשעה לברייס ואז ללון בפינגוויצ' שהיא בדרך המהירה יותר לוגאס.
הלינה בספרינגדייל די יקרה, אבל ייתכן ואפשר למצוא גם שם לינה זולה יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נראה שלא הבנתי אותך נכון תגובה ל - 3 09/05/2008 15:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המקום שהמלצת עליו נמצא ממש ליד MOUNT CARMEL. ולא בספרינגדייל.
מבחינתי זה אפילו יותר טוב כי זה דיי באמצע בין ציון לברייס.

תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אמממ תגובה ל - 5 09/05/2008 15:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הבנתי את כוונתך אבל,
אם אני אצטרך ללון כל לילה במקום אחר זה אומר שאצטרך לסחוב את הצ'ימידן איתי כל הזמן ברכב (אחלה פיתיון לגנבות) וגם כל יום להגיע למוטל אחר זה מעייף מבחינתי.
אם ביום הראשון אני מגיעה לגלינדייל כפי שאורי הציע (שליד MOUNT CARMEL) ישנה שם ויוצאת בבוקר מוקדם לכיוון ציון(כ 40 דק' נסיעה), מסיימת בציון באיזור 18 ונוסעת חזרה למוטל.
בבוקר שלמחרת נקודת ההתחלה שלי קרובה יחסית לברייס (שעה נסיעה), אצא מוקדם בבוקר, אעשה טיול בברייס ואחזור למוטל בערב. ביום שלמחרת אתחיל את היום מוקדם מאוד ואסע לכיוון וגאס.

נשמע הגיוני???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. נראה שלא הבנתי אותך נכון תגובה ל - 5 09/05/2008 15:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אולי גם אני לא הבנתי... מאיפה אתם מגיעים? אם מכיוון הגרנד/פיג' וכו' - הגיוני ללון שם יומיים (אחרי הברייס לא ממש הגיוני לחזור לשם אך אפשרי). אם ההגעה מכיוון וגאס - אז מה שכתבתי תקף.
עדין חבל לוותר על לינה בספרינגדייל.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אמממ תגובה ל - 6 09/05/2008 17:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
להשאיר צ'ימידן ברכב ממש לא צריך להיות שיקול עבורך. אף גנב לא נוסע עד ברייס כדי לחפש צ'ימידנים במכוניות Very Happy . אני יכול לספר לך שכשאני מטייל באיזורים אלה בקיץ, אני משאיר לפעמים את החלונות פתוחים כדי שפנים הרכב לא ייתחמם, ללא חשש.

אני מסכים עם חגית שאם אתם מגיעים מכיוון וגאס עדיף לינה בספרינגדייל ואם יקר לכם, אז לפני ספרינגדייל (בהוריקאן נגיד). לפני שנתיים ישנו שם אשתי ואני ב-Zion Park Motel ב-50$ ללילה. אני מנחש שבינתיים המחירים עלו אבל שווה לברר (אולי אפילו טלפונית)
http://www.zionparkmotel.com/zion_park_hotel.html

אגב, כל המחירים הם לפני מס שהוא סביב ה-10%.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אכסנייה ב Mount Carmel תגובה ל - 1 09/05/2008 17:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1035 הודעות עד כה
שלום.
שנה שעברה לנו בבסט ווסטרן במאונט כרמל היה טוב מלבד זה שאין ארוחת בוקר.הגענו מווגאס וחצינו את הפארק כמו שאמרה חגית 3 פעמים לא הצטערנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אכסנייה ב Mount Carmel תגובה ל - 9 09/05/2008 17:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין ספק שזו דרך מדהימה ביופיה (מאמינה שלא הייתה נמאסת עלי גם בפעם השלישית...). היא רק ממש לא מתאימה לנהיגה בשעות החשיכה, בכל זאת בזבוז זמן, ו... להתעורר בספרינגדייל עם ההרים האימתניים האלו הסובבים אותך - גם לזה יש משמעות....

ועוד הערה ל-zehobizem
אנחנו היינו זוג + 3, וזה ממש לא היה נורא לארוז ולפרוק במשך 4 לילות (גרנד, אנטילופ, ברייס וציון), ומרבית הציוד שלנו נשאר ברכב גם בלילה כי התארגנו כך שלא צריך את כל המזוודות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אכסנייה ב Mount Carmel תגובה ל - 10 09/05/2008 17:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1035 הודעות עד כה
חגית שלום
את צודקת וזאת תמיד אצלי יותר מהמלצה לא לנהוג בלילה.ולגבי הציוד גם אנחנו השארנו אותו במקומת מסוימים ברכב(ביחוד אם החדר בקומה שניה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. תודה מקרב לב על העצות תגובה ל - 11 10/05/2008 12:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו אכן מגיעים מכיוון וגאס (הוליווד, ומתחברים לכביש של וגאס).
אורי, אני אבדוק את הZION PARK MOTEL עוד היום.
האם גם הוא מוקף בנוף המדהים שכולכם מדברים עליו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תודה מקרב לב על העצות תגובה ל - 12 10/05/2008 12:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בהמשך לתגובה הקודמת שלי, ראיתי את המלון שהמלצת. המחיר הגיוני.
נראה לי שאת הלילה השני שלנו (לפני הנסיעה לברייס) נעשה בMOUNT CAMEL או סביבותיה. אם נרצה לישון ממש בקרבת ברייס נצטרך לצאת מציון ביום שלפני כן מאוד מאוד מוקדם כדי להספיק להגיע לפני החשכה.
כך אנחנו לא מפסידים את הנופים של ספרינגדייל וגם לא נוסעיפ יותר מידי בחשכה.

יש משהו נוסף שהתעניינתי בו, טיולי אופניים בציון. לפי מה שראיתי ישנם שאטלים שמסיעים מספרינגדייל לפארק וגם בתוך ציון ישנם אוטובוסים שלוקחים ממסלול למסלול כך שאפשרי להתנייד עם אופניים.
האם מישהו עשה את טיולי האופניים שם באמצע אוגוסט? האם ריאלי בכלל?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תודה מקרב לב על העצות תגובה ל - 13 10/05/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1. ספרינגדייל כולה מוקפת בנוף "שכולם מדברים עליו" Smile פשוט מקום יפה מאד לראות בו את השקיעה והזריחה ובניגוד למאונט כרמל או גלנדייל מדובר בעיירה ממש עם מבחר של מלונות, מסעדות וכו'. לא הבנתי עד הסוף את התכנית, אבל אם אתם מגיעים מוגאס אחה"צ ללינה במטרה לטייל למחרת בציון - תשנו בספרינגדייל.

2. בקניון בציון יש מערכת שאטלים שלוקחת את התיירים ממרכז המבקרים לתוך הקניון וחזרה. יש בדרך מספר נקודות עצירה, כאשר מכל אחת יוצאים מסלולי טיול רגליים. חוץ מזה, יש שאטלים שמסיעים תיירים בין ספרינגדייל למרכז המבקרים. ככה שאם ישנים בספרינגדייל לא חייבים אפילו להניע את האוטו בבוקר. הכל בחינם אגב.

3. לא מנסיון, אבל טיול אופניים אפשרי ב-parus trail - שביל קל ומישורי שהולך לאורך הנהר ממרכז המבקרים צפונה. הנה מה שכתוב על זה באתר הפארק.
http://www.nps.gov/zion/planyourvisit/outdooractivities.htm

4. את החזרה מהאיזור לוגאס אפשר לעשות דרך ציון (כמו שהגעתם) או לנסוע על כביש 14 לסידר סיטי ומשם דרומה לוגאס. זו נסיעה יפה והנוף שם שונה. בהתאם למסגרת הזמן אפשר לשלב עצירות בסידר ברייקס, בקולוב (הכניסה הצפונית של ציון) ועוד אתרים בדרך.

parus trail.jpg
parus trail.jpg(גודל:13.29KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. שוב, המון תודות תגובה ל - 14 10/05/2008 23:54 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:4 ביולי איפה כדאי להיות?
להודעה הבאה:בתקווה שעכשיו אנחנו כן במקום הנכון...

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף