כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למטיילים בקרוואן: רשימת בדיקה ליום הקבלה. 09/05/2008 10:44 לתגובה הבאה
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 887 הודעות עד כה
שלום לכל המטיילים בקרוואן שכור.

כל מי שטייל בקרוואן וגם כל מי שמתעתד לטייל בו יודע כבר כי חשוב מאד לבדוק היטב את הקרוואן ומערכותיו ביום קבלתו בתחנת ההשכרה. הבעיה היא שברוב המקרים הקרוואן מוכן רק לקראת שעות הצהריים, הפרוצדורה בתחנת ההשכרה לוקחת זמן, ולאחר כל הניירת והטפסים, כשאתם כבר מתים לצאת לדרך, אתם מתחילים לבדוק את הקרוואן ולא יודעים כל כך היכן להתחיל ובמה לסיים. בהמשך יתברר כמעט תמיד, שמה שלקוי ומפריע במהלך הטיול הוא בדיוק הדבר (או מספר דברים) שלא שמתם לב אליו בתחנת ההשכרה ושכחתם לבדוק מראש ולבקש תיקון...

הרבה מהגולשים היודעים שיש לי קצת נסיון בקרוואנים - שלמדו על כך בפורומים של "למטייל" או שקראו כתבות בבלוג שלי - פנו אלי וביקשו המלצות "מה ואיך לבדוק". אז לטובת כל אלה שמעוניינים בכך אני מפרסם את הרשימה שבניתי ועמה אני מגיע תמיד לתחנת הקרוואנים ומשמשת אותי כדי לבדוק את הקרוואן ביום קבלתו.

ומאחר והיא ארוכה מדי להודעה בפורום, תוכלו למצוא אותה בבלוג שלי – כאן:

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1245475

כפי שכתבתי בגוף הכתבה, בניתי רשימה מקיפה ככל יכולתי, אך לעולם לא תהיה מלאה. תמיד יהיה עוד משהו ששכחתי, ואנא קבלו התנצלותי על כך מראש. אשמח לקבל עוד תוספות ורעיונות ממטיילי קרוואנים בעלי נסיון.

דוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למטיילים בקרוואן: רשימת בדיקה ליום הקבלה. תגובה ל - 1 10/05/2008 00:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 351 הודעות עד כה
שלום, דוד!

מדוייק ויסודי כהרגלך.

הרשימה הנפלאה שמורה אצלי. את רוב הבדיקה יעשה בעלי הבלאגניסט, והרשימה תעזור לו להיות יותר ממוקד. על פניו, קשה לי להאמין שיש סוגיה שלא חשבת עליה, ואני מאוד מקווה שלא נפגוש אחת כזו במהלך הטיול.
מאוד מזכיר לי את הרשימה הנהדרת של סוזי, בקשר לסידורים האחרונים, שצריך לעשות/לבדוק לפני שיוצאים לתקופה ארוכה מהבית...

איך אתם מתקדמים בהכנות לטיול?

תודה (גם בשם הבלאגניסט),
ערבה.

...עוד 23 ימים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למטיילים בקרוואן: רשימת בדיקה ליום הקבלה. תגובה ל - 2 10/05/2008 11:52 לתגובה קודמת
daf daf לא מחובר daf  משתמש פעיל 887 הודעות עד כה
תודה על הפירגון והביקורת החיובית. שמח לעזור!

ולגבי הטיול שלנו? ברור שלקראת כל טיול מתרגשים מחדש, אבל אנחנו כבר שועלים וותיקים. אז מרבית ההכנות הטכניות (מסמכים שונים, קניות וציוד - למשל) נחסכות מאחר ואנחנו מאורגנים דרך קבע לטיולים כאלה. להזמין מראש קמפים ואטרקציות למיניהם אנו משתדלים כמה שפחות כדי לשמור על מכסימום גמישות וספונטניות בטיול, ומה שחייבים להזמין מראש - כבר הזמנו. אז מה שנשאר הוא להמשיך כרגיל את השיגרה, ויהיו כמובן סידורים אחרונים ואריזה מספר ימים לפני היציאה.

דוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Stamford Motor Lodge - מישהו היה או מכיר ?
להודעה הבאה:מוושינגטון ושדה תעופה Washington DC - Dulles (IAD)

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף