כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים 09/05/2008 18:14 לתגובה הבאה
  mirinv לא מחובר mirinv  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
היינו בפסח בתקופה שאמורה להיות רגילה ולא עמוסה והיה המון אנשים
לכן מי שמתכונן לנסוע בקיץ שלא יסע ללא תיכנון וללא תוכנית.
היו אין ספור ויכוחים האם צריך להיות ספונטני או ללכת לפי תוכנית
אחרי 8 ימים בפארקים של דיסני שבכל יום השתמשנו בתוכנית שהוכנה מראש ולא עמדנו בתורים מומלץ ביותר.
זה עולה 8$
http://www.touringplans.com/tp2/UG2_index.php?PageID=0
הם נחשבים למס' 1 לדיסני וורלד כאשר לדיסנילנד אומרים שמומלץ יותר
תוכנת RIDEMAX שם הם התחילו ועכשיו יש להם גם לדיסניוורלד.
לפני הרבה שנים הייתי ביורודיסני בכל מתקן ביליתי יותר משעה
בתור, ובנוסף השכנים שלי (אמריקאים) אמרו לי שלא ניתן להספיק הכל ביום אחד (מגיק קינדם) ואנחנו משפחה עם 3 ילדים (3,6,9,) עם עגלה
אני מציינת את העגלה כי כשאמרו לי שעם עגלה בכלל יהיה לי קשה להתקדם לא הבנתי, אבל הצפיפות של האנשים מקשה על ההתקדמות, ובנוסף
למרות שהקטנה לא יכלה לעלות על כל המתקנים הרבה מהמתקנים הילדים עלו פעמיים (שזה בכלל כדאי כי בפעם הראשונה פוחדים/לא יודעים למה
לצפות והפעם השניה יותר כייפית) הספקנו הכל!
לפי דעתי היתרון של התוכנית על פני התוכנה באה לידי ביטוי שהם הכניסו לתוכנית של היום אחד במגיק קינדם את מה שהכי כדאי/שווה לעשות
כי היה לו עוד יום והתלבטנו לאן לחזור אפקוט או מגיק קינדם ובגלל הקטנה חזרנו למגיק קינדם(טעות) לעשות עוד כמה דברים שלא הספקנו
והבנתי למה הם לא הוכנסו בתוכנית, פשוט סתם משעמם ומי שלא יודע
יכול להכניס לתוכנה אטרקציות לא משהו שישרפו זמן יקר שאפשר היה לעשות משהו אחר במקום.

1. העיקרון כדי לא לעמוד בתורים הוא להספיק כמה שיותר בשעתיים הראשונות של הפתיחה ואת זה משיגים על ידי כך שהולכים לדברים הכי נחשבים דבר ראשון וגם לרכיבות קצרות, וכך בצהריים שזה שיא העומס עושים את האטרקציות שיכולות להכניס כמות רצינית של אנשים בפעם אחת
כך שהתור עובר מהר וגם הזמן שלהם ארוך (15-20 דקות) וכך מרוויחים פעמיים, גם לא עומדים בתור וגם זה זמן טוב לברוח למקום קריר ולנוח ולא ללכת.
2. למי שבכל זאת יחליט ללכת ללא תוכנית כדי לא לעמוד בתור רצוי שכל הזמן יהיה ברשותכם הפאסט פס. לשים לב כאשר אתם מוצאים אחד כתוב למטה מתי אתם יכולים להוציא אחד אחר. לא תמיד זה מתי שהראשון
נגמר. למשל אתם יכולים לחזור בין 4 ל5 אבל אתם כבר יכולים להוציא אחד אחר ב 3:45 אז לפני שעולים למתקן מוציאים לבא בתור וכך הלאה

3. יש מתקנים שיש להם פאסט פס אבל ברוב המקרים אין צורך בזה כי זה סרט תלת מימד שמכיל כמות גדולה של אנשים לכן חבל להוציא אחד מהם הוא Mickey's PhilharMagic במגיק קינדם. גם במידה והוצאתם פאסט פס
ואתם רואים שיש תור קצר ואין לכם צורך בו ליד הכניסה של כל אטרקציה יש עובד של המקום תבקשו לבטל את הפאסט פס ולהפיק אחד שאתם כן רוצים (תעשו את זה באטרקציה שאתם כן רוצים את הפאסט פס החדש

4.תבקשו לשבת בשורה ראשונה באטרקציות הבאות:
Soarin' באפקוט
Expedition Everest באנימל קינדם

5. מי שלא יכול לעלות על המתקן כי הוא נישאר עם ילד קטן מבקש תור
להחלפה וכשההורה חוזר עם הילדים הגדולים ההורה השני עולה בלי תור
למתקן יחד איתו עולים שוב הילדים הגדולים(מותר עד 3 אנשים)

6. ניתן להשכיר ב 30$ עגלה ממונעת לאנשים שלא יכולים ללכת/לעמוד
אני לא איך עושים את זה אולי אם מביאים אישור רפואי , אבל מי שמשתמש בזה וכל מי שאיתו ניכנס למתקן ללא תור. (אני ראיתי אישה ששוקלת בערך 200 ק"ג הגיעה למתקן עם העגלה ניכנסה ללא תור ואחרי כל בני משפחתה, אחים, נכדים וכו'.....
7. רצוי להוריד בכל יום את התמונות. זה הטיפ אולי החשוב מכל
אנחנו איבדנו את המצלמה ביום השביעי והיינו בטוחים שכל התמונות נאבדו למזלנו יומיים לפני בעלי הוריד אותם למחשב הנייד ואפילו לא זכר שעשה כן. כך שחוץ מיום וחצי הכל ישנו (ובעלי והילדים אומרים לי אמרנו לך שעדיף היה ללכת לאפקוט.....)
בכל מיקרה יש מחלקת אבידות והרבה מהדברים חוזרים כנראה כל אחד ומזלו
8. ואם בנושא מזל דיברנו שעה קלה לפני שאיבדתי את המצלמה קיבלנו במסגרת שנת המיליון חלומות של דיסני פאסט פס לכל המתקנים ללא צורך להנפיק אותו. איך מקבלים? גם אני שאלתי כמה ימים לפני כן ומישהו אמר לי "צריך להיות במקום הנכון בזמן הנכון". לא יודעת אם זה יעזור אנחנו קיבלנו את שלנו בשעה 9:30 במגיק קינדם ב
Buzz Lightyear's Space Ranger Spin
9. כבר דובר על זה לא ללכת לפארקים של דיסני כאשר יש שעות אקסטרא לאורחי דיסני.
האמריקאים מתנהגים לפעמים כמו עדר כבשים. לכן כאשר אתם מגיעים לכניסה של הפארק ואתם רואים שני תורים ארוכים מול שני קופות אבל אתם רואים שבצד יש עוד הרבה קופות ואף אחד לא עומד שם זה לא אומר שהם סגורות 99% שהם פתוחות פשוט לגשת לקופה ולשאול את האיש האם אפשר גם כאן ןהוא יגיד כן ואז תשאל אז למה כולם עומדים שם אחרי 500 איש והוא יחייך ולא ידע מה לענות לך. מה שאני אומרת גם לגבי זה וגם לגבי המתנות שהם לפעמים מחלקים, תפתחו את הראש ואת העיניים ואל תתבישו לשאול.
10. הילדים אהבו לא פחות את הפארקי מים. אם אתם קמים מוקדם ותיהיו בין הראשונים בקופות תילכו לצד שמאל תבקשו להיות הטסטר של הפארק. זאת אומרת יכניסו אתכם חצי שעה לפני כולם יצלמו אתכם יתנו לכם מתנות יתנו לכם את המקום הטוב ביותר לשבת בו בפארק ואתם תהיו הראשונים לגלוש במגלשה המפחידה מכולם שאחרי זה ייפתחו את הפארק.

לגבי לינה בטיפ הבא

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 1 09/05/2008 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לערבה
אני לא זוכרת אם אתם תכף מקבלים את הקראוון, אם כן לדיסני יש אתר קמפינג וניתן להחנות את הקראוון ולהשתמש בהסעות שלהם.מחיר מפורט באתר שלהם
מי שמתאכסן במלונות של דיסני לא צריך רכב.
למי שכן עם רכב מחיר חניה לפארק 11$ ליום.
לגבי בחירת תוכנית הכי כדאי זאת התוכנית הרגילה ליום אחד בפארק. אחרי שעברתי על כל התוכניות שלהם והשוותי בינהם.
יש להם תוכניות למשפחות שממליצות לחזור למלון ולנוח לפי דעתי זה לא כדאי רק אם כן זה ממש חשוב לכם שנת צהריים ואם אתם מתאכסנים במלונות שלהם .
לגבי התור החלפה שמקבלים למתקנים לא חייבים לנצל אותו מיד אפשר לשמור אותו לאחר כך ולחזור מתי שרוצים. אותו הדבר לגבי הפאסט פס
לדוגמא במגק קינדם מומלץ דבר ראשון להוציא פאסט פס ל
Buzz Lightyear's ואז לעלות על ה Space Mountain כאשר אתם מסיימים שם תחזרו לBuzz אם אין תור ( 10 דקות) תעלו למתקן בלי הפאסט פס ותשמרו את הפאסט פס לאחר כך.
אי אפשר להיכנס למיתקן לפני הזמן הרשום אבל אפשר לחזור אחרי הזמן הרשום גם אם זה יהיה סוף היום.
מקווה שעזרתי במשהו אם יהיו לכם שאלות אשמח לעזור
מירי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 2 09/05/2008 23:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ערבה לא מחובר ערבה  משתמש פעיל 403 הודעות עד כה
היי, מירי!

יפה שזכרת, ותודה שחשבת עלי.
לא נזדקק לקמפ באורלנדו, כי אנחנו מתחילים את הטיול שלנו בוילה ששכרנו בקיסימי. את הקרוואן נקבל רק בסוף פרק "אורלנדו" של טיולנו. אבל אני בטוחה שהמידע יכול לעזור למייטלי הקרוואנים האחרים.

בהזדמנות זאת, רציתי לשאול אותך שאלה בקשר לפסט-פאס.
כשאני לוקחת פסט-פאס, אני מקבלת טווח של זמן להגעה ללא תור. מהו הטווח?
אם אני באה אחרי הזמן, צריך לקחת אחד חדש?

תודה, ערבה
(עוד 23 ימים...).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 3 10/05/2008 00:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הטווח של הפסט פאס הוא שעה אבל כמו שאמרתי זה לא משנה אם מאחרים וגם אם מגיעים 3 שעות אחרי אין צורך להוציא חדש
הראשון שתוציאו נגיד ב9 תקבלו לחזור ב9:45 ל10:45 את זה שתוציאו בשעה
12 תקבלו לחזור ב 2 וכך הלאה. לשים לב לקראת ערב חלק מהעמדות מפסיקות
להנפיק פסט פאס כי יש להם מיגבלה של כמות ביום
אין צורך שכולם ילכו אחד יכול לקחת את הכרטיסים של כולם
בנוסף גם אם בחבורה שלכם יש ילדים שלא יכולים לעלות על מיתקן מסויים עדין אתם יכולים להפיק מהכרטיס שלו פסט פאס והגדולים יותר יוכלו לעלות שוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 4 10/05/2008 00:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי לינה
לאחר שבדקתי הרבה אני ממליצה להזמין דרך
http://www.hotels.com
מנוע החיפוש שלו נח ומאפשר הרבה חתכים
ככלל אני מציעה לבחור את מה שבזמן שאתם מזמינים הוא במבצע לפעמים עד 30% הנחה
אנחנו יצאנו כל יום מהמלון מוקדם בבוקר וחזרנו לקראת 11 בלילה כך
שחיפשנו משהו שיהיה הכי קרוב ושיכלול ארוחת בוקר אבל בדיעבד זה לא חייב להיות שיקול למרות שזה נח כי יש הרבה מקומות שאפשר לאכול ארוחת בוקר ב 4$
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מצטרפת להמלצה על אתר Hotels.com תגובה ל - 5 10/05/2008 15:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1149 הודעות עד כה
וכפי שראיתי, הם שידרגו אותו וכאמור, הגלישה בו מאד נוחה.
כן מזה כשנה, הם לא לוקחים קנס על שינוי או ביטול, ומדיניות הביטול כפופה למדיניות הספציפית של כל מלון.

לי יש איתם נסיון טוב.

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 1 10/05/2008 20:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רותם גל רותם גל לא מחובר רותם גל  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
הורדנו את התוכנה ולא כלכך הבנו איך משתמשים בה...
מה היא יודעת לעשות חוץ משלהוסיף את המתקנים וזמן הטיול ומידע נוסף?
היא לא אמרוה לסדר את הטיול בסדר האופטימלי שבה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תכונת העדר תגובה ל - 1 10/05/2008 21:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 891 הודעות עד כה
הי מירי,

ראשית, תודה לך על הטיפים מאירי העיניים.

סיפרת על נטיית האמריקאים להצטרף לעדר ולכן הם עלולים לעמוד בתור ארוך בקופה מסוימת כאשר יש קופות ריקות אחרות.

אני יכולה להוסיף, שראיתי זאת גם בעצירה ברמזורים. האמריקאים, בהכללה זהירה כמובן, יכולים לבחור בנתיב עמוס מכוניות בעוד שיש נתיב ריק ממש ליד. זה נראה כאילו הנתיב סגור או שמשהו לא בסדר איתו...
טוב, אף אחד לא מושלם :-)

אנחנו נמשיך להתנהג על פי תכונת האוטובוס: קודם מתיישבים במושבים הריקים :-)

בחיוך,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תכונת העדר תגובה ל - 8 11/05/2008 01:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סוזי
בנוגע לנתיב נסיעה גם אני טעיתי כמוך. בארה"ב ניתן לפנות ימינה ברמזור גם עם אדום בתנאי כמובן שפנוי (בתוכנית בריטית מאוד מצליחה על רכבים אמרו בצחוק שזה התרומה הכי גדולה של האמריקאים לאנושות...)
מה שקורה האמריקאים האדיבים משאירים את המסלול הימני בדרך כלל פנוי
כדי שמי שצריך באמת ימינה יוכל לפנות ( נו טוב לנו כישראלים יקח קצת זמן להבין את זה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 7 11/05/2008 02:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לרותם גל
אני לא הבנתי על מה אתה מדבר.מה שאני המלצתי זו הרשמה לאתר שבו קיימות כבר תוכניות - מסלול מסודר לכל פארק. אם זה מסלול עם ילדים קטנים או למבוגרים או משולב או המסלול הרגיל שהוא לפי דעתי המומלץ
ביותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 1 26/06/2008 10:53 לתגובה קודמת
  ornittopaz לא מחובר ornittopaz  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
היי
קודם כל תודה עבור הטיפים -יישר כוח
אנו נהייה 6 ימים מלאים באורלנדו האם תוכלו לומר לנו מניסיונכם
לאיזה פארקים כדאי ללכת? והאם כדאי ללכת לפארק מים ולאיזה מתוך המבחר
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה על טיסה פנימית
להודעה הבאה:שבועיים תרמילאות ברשת למטייל!

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות