| 1. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים |
09/05/2008 18:14  |
| |
mirinv |
41 הודעות עד כה |
|
|
היינו בפסח בתקופה שאמורה להיות רגילה ולא עמוסה והיה המון אנשים
לכן מי שמתכונן לנסוע בקיץ שלא יסע ללא תיכנון וללא תוכנית.
היו אין ספור ויכוחים האם צריך להיות ספונטני או ללכת לפי תוכנית
אחרי 8 ימים בפארקים של דיסני שבכל יום השתמשנו בתוכנית שהוכנה מראש ולא עמדנו בתורים מומלץ ביותר.
זה עולה 8$
http://www.touringplans.com/tp2/UG2_index.php?PageID=0
הם נחשבים למס' 1 לדיסני וורלד כאשר לדיסנילנד אומרים שמומלץ יותר
תוכנת RIDEMAX שם הם התחילו ועכשיו יש להם גם לדיסניוורלד.
לפני הרבה שנים הייתי ביורודיסני בכל מתקן ביליתי יותר משעה
בתור, ובנוסף השכנים שלי (אמריקאים) אמרו לי שלא ניתן להספיק הכל ביום אחד (מגיק קינדם) ואנחנו משפחה עם 3 ילדים (3,6,9,) עם עגלה
אני מציינת את העגלה כי כשאמרו לי שעם עגלה בכלל יהיה לי קשה להתקדם לא הבנתי, אבל הצפיפות של האנשים מקשה על ההתקדמות, ובנוסף
למרות שהקטנה לא יכלה לעלות על כל המתקנים הרבה מהמתקנים הילדים עלו פעמיים (שזה בכלל כדאי כי בפעם הראשונה פוחדים/לא יודעים למה
לצפות והפעם השניה יותר כייפית) הספקנו הכל!
לפי דעתי היתרון של התוכנית על פני התוכנה באה לידי ביטוי שהם הכניסו לתוכנית של היום אחד במגיק קינדם את מה שהכי כדאי/שווה לעשות
כי היה לו עוד יום והתלבטנו לאן לחזור אפקוט או מגיק קינדם ובגלל הקטנה חזרנו למגיק קינדם(טעות) לעשות עוד כמה דברים שלא הספקנו
והבנתי למה הם לא הוכנסו בתוכנית, פשוט סתם משעמם ומי שלא יודע
יכול להכניס לתוכנה אטרקציות לא משהו שישרפו זמן יקר שאפשר היה לעשות משהו אחר במקום.
1. העיקרון כדי לא לעמוד בתורים הוא להספיק כמה שיותר בשעתיים הראשונות של הפתיחה ואת זה משיגים על ידי כך שהולכים לדברים הכי נחשבים דבר ראשון וגם לרכיבות קצרות, וכך בצהריים שזה שיא העומס עושים את האטרקציות שיכולות להכניס כמות רצינית של אנשים בפעם אחת
כך שהתור עובר מהר וגם הזמן שלהם ארוך (15-20 דקות) וכך מרוויחים פעמיים, גם לא עומדים בתור וגם זה זמן טוב לברוח למקום קריר ולנוח ולא ללכת.
2. למי שבכל זאת יחליט ללכת ללא תוכנית כדי לא לעמוד בתור רצוי שכל הזמן יהיה ברשותכם הפאסט פס. לשים לב כאשר אתם מוצאים אחד כתוב למטה מתי אתם יכולים להוציא אחד אחר. לא תמיד זה מתי שהראשון
נגמר. למשל אתם יכולים לחזור בין 4 ל5 אבל אתם כבר יכולים להוציא אחד אחר ב 3:45 אז לפני שעולים למתקן מוציאים לבא בתור וכך הלאה
3. יש מתקנים שיש להם פאסט פס אבל ברוב המקרים אין צורך בזה כי זה סרט תלת מימד שמכיל כמות גדולה של אנשים לכן חבל להוציא אחד מהם הוא Mickey's PhilharMagic במגיק קינדם. גם במידה והוצאתם פאסט פס
ואתם רואים שיש תור קצר ואין לכם צורך בו ליד הכניסה של כל אטרקציה יש עובד של המקום תבקשו לבטל את הפאסט פס ולהפיק אחד שאתם כן רוצים (תעשו את זה באטרקציה שאתם כן רוצים את הפאסט פס החדש
4.תבקשו לשבת בשורה ראשונה באטרקציות הבאות:
Soarin' באפקוט
Expedition Everest באנימל קינדם
5. מי שלא יכול לעלות על המתקן כי הוא נישאר עם ילד קטן מבקש תור
להחלפה וכשההורה חוזר עם הילדים הגדולים ההורה השני עולה בלי תור
למתקן יחד איתו עולים שוב הילדים הגדולים(מותר עד 3 אנשים)
6. ניתן להשכיר ב 30$ עגלה ממונעת לאנשים שלא יכולים ללכת/לעמוד
אני לא איך עושים את זה אולי אם מביאים אישור רפואי , אבל מי שמשתמש בזה וכל מי שאיתו ניכנס למתקן ללא תור. (אני ראיתי אישה ששוקלת בערך 200 ק"ג הגיעה למתקן עם העגלה ניכנסה ללא תור ואחרי כל בני משפחתה, אחים, נכדים וכו'.....
7. רצוי להוריד בכל יום את התמונות. זה הטיפ אולי החשוב מכל
אנחנו איבדנו את המצלמה ביום השביעי והיינו בטוחים שכל התמונות נאבדו למזלנו יומיים לפני בעלי הוריד אותם למחשב הנייד ואפילו לא זכר שעשה כן. כך שחוץ מיום וחצי הכל ישנו (ובעלי והילדים אומרים לי אמרנו לך שעדיף היה ללכת לאפקוט.....)
בכל מיקרה יש מחלקת אבידות והרבה מהדברים חוזרים כנראה כל אחד ומזלו
8. ואם בנושא מזל דיברנו שעה קלה לפני שאיבדתי את המצלמה קיבלנו במסגרת שנת המיליון חלומות של דיסני פאסט פס לכל המתקנים ללא צורך להנפיק אותו. איך מקבלים? גם אני שאלתי כמה ימים לפני כן ומישהו אמר לי "צריך להיות במקום הנכון בזמן הנכון". לא יודעת אם זה יעזור אנחנו קיבלנו את שלנו בשעה 9:30 במגיק קינדם ב
Buzz Lightyear's Space Ranger Spin
9. כבר דובר על זה לא ללכת לפארקים של דיסני כאשר יש שעות אקסטרא לאורחי דיסני.
האמריקאים מתנהגים לפעמים כמו עדר כבשים. לכן כאשר אתם מגיעים לכניסה של הפארק ואתם רואים שני תורים ארוכים מול שני קופות אבל אתם רואים שבצד יש עוד הרבה קופות ואף אחד לא עומד שם זה לא אומר שהם סגורות 99% שהם פתוחות פשוט לגשת לקופה ולשאול את האיש האם אפשר גם כאן ןהוא יגיד כן ואז תשאל אז למה כולם עומדים שם אחרי 500 איש והוא יחייך ולא ידע מה לענות לך. מה שאני אומרת גם לגבי זה וגם לגבי המתנות שהם לפעמים מחלקים, תפתחו את הראש ואת העיניים ואל תתבישו לשאול.
10. הילדים אהבו לא פחות את הפארקי מים. אם אתם קמים מוקדם ותיהיו בין הראשונים בקופות תילכו לצד שמאל תבקשו להיות הטסטר של הפארק. זאת אומרת יכניסו אתכם חצי שעה לפני כולם יצלמו אתכם יתנו לכם מתנות יתנו לכם את המקום הטוב ביותר לשבת בו בפארק ואתם תהיו הראשונים לגלוש במגלשה המפחידה מכולם שאחרי זה ייפתחו את הפארק.
לגבי לינה בטיפ הבא
|
|
|
|
|
|
|
| 5. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 4 |
10/05/2008 00:55   |
| |
mirinv |
41 הודעות עד כה |
|
|
לגבי לינה
לאחר שבדקתי הרבה אני ממליצה להזמין דרך
http://www.hotels.com
מנוע החיפוש שלו נח ומאפשר הרבה חתכים
ככלל אני מציעה לבחור את מה שבזמן שאתם מזמינים הוא במבצע לפעמים עד 30% הנחה
אנחנו יצאנו כל יום מהמלון מוקדם בבוקר וחזרנו לקראת 11 בלילה כך
שחיפשנו משהו שיהיה הכי קרוב ושיכלול ארוחת בוקר אבל בדיעבד זה לא חייב להיות שיקול למרות שזה נח כי יש הרבה מקומות שאפשר לאכול ארוחת בוקר ב 4$
|
|
|
|
|
| 7. חזרנו מאורלנדו-להלן מס' טיפים תגובה ל - 1 |
10/05/2008 20:30   |
|
|
הורדנו את התוכנה ולא כלכך הבנו איך משתמשים בה...
מה היא יודעת לעשות חוץ משלהוסיף את המתקנים וזמן הטיול ומידע נוסף?
היא לא אמרוה לסדר את הטיול בסדר האופטימלי שבה?
|
|
|
|
|
|
|
|