כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מיוסמיטי ללאס וגאס 10/05/2008 00:21 לתגובה הבאה
  weiss06 לא מחובר weiss06  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
שלום לכולם,

אבקש את עזאכתם בהתלבטות הבאה....

אני מתכנן להיות ביוסמיטי באמצע יוני וללון באיזור EL PORTAL(שלמיטב הבנתי נמצא ליד הכניסה המערבית לפארק). אני מתכנן ישר משם לנסוע עם רכב ללאס וגאס ומתלבט אם ניתן ומומלץ לעשות את הדרך הזו ביום אחד- לקום מוקדם, לחצות את הפארק, לצאת דרך היציאה המזרחית ולהמשיך לווגאס דרך כביש 6 וכביש 95.
כמו כן, בנוסף, קראתי פה שיש כל מיני עבודות בכבישי הפארק. האם הדבר יפריע לתכנון הנ"ל?
אשמח לשמוע הערות והמלצות....

תודה מראש...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מיוסמיטי ללאס וגאס תגובה ל - 1 10/05/2008 02:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 1888 הודעות עד כה
לגבי העבודות בכביש:
גולש בשם שמוליק דיווח כאן שבכביש מהכניסה הצפון מערבית (כביש 120 מכיוון ס"פ) יש עבודות וזה יוצר מעכב את התנועה שם. אם אני מבין נכון את התיאור שלו - אין לעבודות האלה שום השפעה על התכנית שלך. מה שכן, קטע הכביש המזרחי של כביש 120 (זה שחוצה את הפארק מזרחה) חסום כעת ע"י שלג ומתבצעות בו עבודות פינוי של השלג. כמעט בודאות שבאמצע יוני הכביש יהיה פתוח, כך שגם מזה לא הייתי מתרגש.

לגבי שאלתך על התכנית:
האם ניתן לעושת זאת ביום אחד? כן.
האם מומלץ? לדעתי לא. קודם כל מדובר ב-8 שעות נסיעה נטו. אני לא נוהג כ"כ הרבה ביום אחד ולא ממליץ לאחרים. חוץ מזה שכביש 120 שחוצה את הפארק מזרחה זה לא עוד כביש לנהוג בו. זאת הזדמנות לראות את החלקים הגבוהים של פארק יוסמיטי ולראות נופים ואגמים (ובעונה זו הרבה שלג). אמנם מאל פורטאל ללי-וינינג ייקח שעתיים של נסיעה, אבל שווה שתקדיש לחלק זה לפחות שעתיים-שלוש נוספות לעצירות. לדעתי תחלק את הנסיעה ליומיים כאשר את הלינה תשים סד"ג של שעתיים דרומית\מזרחית ללי ויינינג. זה יאפשר לך לטייל בנחת בקטע זה של הפארק ואם יהיה זמן בסוף היום תוכל גם לעצור לטיול באיזור מונו לייק. ביום השני תסע את יתרת הדרך לוגאס. אתה מוזמן לחפש הודעות של גולש בשם דורון1 שנסע בדרך זו (בכיוון ההפוך) אבל במקום לנסוע על כביש 95 הוא נסע דרך עמק המוות (ואני אסייג ואומר שלא הייתי שם, אבל זהו המקום החם ביותר בארה"ב ובעונה זו תוכלו רק לחצות בנסיעה, כי הטמפ' הן גבוהות מכדי לטייל).

[עודכן ב:10 מאי 2008 02:49:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מיוסמיטי ללאס וגאס תגובה ל - 2 10/05/2008 03:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  weiss06 לא מחובר weiss06  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
תודה רבה על התגובה המהירה והמושקעת!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מיוסמיטי ללאס וגאס תגובה ל - 3 10/05/2008 19:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  katzlimor לא מחובר katzlimor  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אנחנו נסענו דרך עמק המוות ולקח לנו 5 שעות, כולל עצירות. נכון, חם, אבל גם בוגאס חם, יש מזגן במכונית. הנסיעה הייתה בסדר גמור, בדרך כל מיני עיירות נידחות כמו שרואים רק בסרטים, אבל ממש ממש בסדר. לא שווה בגלל זה להאריך את המסלו
וכן, שווה להיות במונו לייק בלי וינינג, יש שם תופעות טבע במים מאוד יפות ובכלל גם זו עיירה מהסרטים... ישנו שם בצימר שנקרא murphy's motel והיה ממש טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon12.gif  הנה הלינק. מקווה שיעזור... תגובה ל - 4 10/05/2008 20:54 לתגובה קודמת
  דורון1 לא מחובר דורון1  משתמש פעיל 3836 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מערת הנטיפים owes caves בצפון מדינת ניו יורק
להודעה הבאה:חוו"ד על מסלול של 3 שבועות

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף