|
|
| 3. חוזרת עם שינויים במסלול למערב בהמשך להמלצותיכם תגובה ל - 1 |
10/05/2008 09:59   |
| |
orika |
80 הודעות עד כה |
|
|
מוני,
עשית לי את היום לא הייתי רגועה ..ויש כבר מלונות מוזמנים וכו .. אבל מוכנה לעשות את המאמץ ולשנות כדי שבאמת יהיה טיול כייפי ולא אטרף של להספיק..
תודה.
|
|
|
|
| 4. חוזרת עם שינויים במסלול למערב בהמשך להמלצותיכם תגובה ל - 1 |
10/05/2008 11:42   |
| |
דודו מרמת גן |
3955 הודעות עד כה |
|
|
לעניות דעתי (ואת כמובן לא חייבת להתחשב בה) , וכפי שכבר ציינתי באחת מתגובותי הקודמות - עדיין חסר יום לכביש מספר 1.
עדיף לכם לוותר (נכון ויתור כואב), על סאן דייאגו - שגם כך חסר יום לביקור שם, ולהוסיף יום אחד לכביש מספר 1, ואת היום השני לניו יורק במידה והטיסה שלכם היא ביום ה 15. (אם הטיסה ב 14 - להוסיף יום ללאס ווגאס).
עד כמה שזכור לי, הטיול שלכם הוא באוקטובר , ולכן כדאי לקחת בחשבון שהימים קצרים. בסביבות 6 בערב מחשיך, כך שלמשל אם הנחיתה בניו יורק היא ב 15:30, עד שתגיעו ותתמקמו במלון - השעה כבר תהיה 17:30.
תוכלו לעשות טיול לילי בחוצות העיר.
את כביש מספר 1 תיאלצו לעשות מבלי להתעכב הרבה בכל מקום וכמו כן לוותר על הרבה אטרקציות, שאני חושב שהן עדיפות על פני סאן דייאגו, כשמדובר במסגרת הזמן שלכם. ואני לא מדבר על טירת הרסט.
יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין.
- (מרק טווין)
|
|
|
|
| 5. חוזרת עם שינויים במסלול למערב בהמשך להמלצותיכם תגובה ל - 4 |
10/05/2008 12:53   |
| |
orika |
80 הודעות עד כה |
|
|
לדודו,
תודה על ההתיחסות, יפה שזכרת פרטים ,אכן הנסיעה באוקטובר, ראיתי
התיחסות כאן בפורום לגבי כביש מספר 1 שיומיים מלאים די ממצים (תמיד אפשר יותר)מה גם שכמו שכתבתי בעבר אנחנו מוותרים על טירת הרסט שאמורה לגזול חצי יום.. אז היומיים מלאים בחלוקה של היום הראשון עד סן סימוןעם לינה באזור, ראיתי המלצה חמה על העיירה קמבריה . ולמחרת יום שלם לא לחוצים להגיע ללוס אנג'לס כי נקח מלון באזור ונטורה .מה אתה אומר?
קשה לי עם ויתורים נוספים..זו פעם ראשונה בארה"ב..סקרנית לראות כמה שיותר.. אבל בנחת..
האם התכוונת שנותר על סאן דייגו וגם יוסמיטי או רק סאן דייגו?
|
|
|
|
|
|
|
| 9. חוזרת עם שינויים במסלול למערב בהמשך להמלצותיכם תגובה ל - 5 |
10/05/2008 15:52   |
| |
דודו מרמת גן |
3955 הודעות עד כה |
|
|
משפט המפתח : סקרנית לראות כמה שיותר.. אבל בנחת..
עכשיו השאלה הקשה - מה יותר
סקרנית לראות כמה שיותר
או
בנחת..
סקרנית לראות כמה שיותר -
כמה שיותר - מה? יותר קילומטרים של כביש או יותר אתרים מעניינים בדרך?
לא עדיף להתמקד באזור מסויים ולראות אותו כמה שיותר?
אגב - האפשרות הזאת - היא גם יותר בנחת.
למשל כביש מספר 1, אני חושב שיותר מהנה, מכיוון שכבר נמצאים עליו להכנס לכל המקומות והאתרים שלאורכו
במשך 3 ימים
יום 1 - סנטה קרוז - מיסטרי ספוט, מונטריי, האקווריום, דרך 17 מייל, כרמל
יום 2 - פוינט לובוס, ביג סר, סאן סמיון.
יום 3 - מורו ביי, סאן לואיס אוביספו, סולבנג', סנטה ברברה, מאליבו.
במשך יומיים - תוותרי על סנטה קרוז, פוינט לובוס וכנראה גם ביג סר.
וחבל מאוד.
כן . כוונתי היתה לפי התכנון שרשמת - לוותר על יוסמיטי ועל סאן דייאגו.
סאן דייאגו - זו גם סטייה מדרך המלך.
ואכן ניתן לעשות הכל, אלא שצריך בשביל זה זמן, וכשאין זמן חייבים לוותר.
http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-26281 65/notify-1/opt-on#msg_2628165
יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין.
- (מרק טווין)
|
|
|
|
|
| 11. חוזרת עם שינויים במסלול למערב בהמשך להמלצותיכם תגובה ל - 10 |
10/05/2008 19:27   |
| |
orika |
80 הודעות עד כה |
|
|
|
דודו הי,
תודה על ההתיחסות.
אין לי בעייה לדבר אתך שעות על ההבדלים או הקשר בין נחת לסקרנות.. בתור בוגרת החוג ללשון. רוצה ללמדך שאפשר להיות סקרן ומתעניין למצוא את הפשרה..ובו זמנית לרוות נחת.. אני מתחשבת בכל מה שכל אחד מגיב , אוספת את האינפורמציה ובסוף יהיה תבשיל מעולה...שיגרום לבעלי ולי הרבה נחת...
הי רוי,
קודם כל תודה על התגובה.. מעודד, לא נראה לי שאני מוותרת עוד.. יוסמיטי זה כבר ויתור כואב, ונכון אפשר לעשות את כביש מס' 1 גם ב4 ימים אז שם נעשה קצת ויתורים כמו : האקווריום במונטרי, כי אנחנו הולכים לבלות חצי יום בעולם הים בסן דייגו. כמו"כ לא הולכים מבחירה לטירת הרסט ,זה לא מעניין אותנו .אז באמת יש לנו יומיים מלאים ונראה לי שנוכל לעשות את כל האטרקציות שכתב דוד..
בסאן דייגו : עולם הים ובהמשך היום סיור בעיר העתיקה
למחרת בלבואה פארק, האי קורנדו.לה הויה. עדין לא סגורים.
בלוס אנג'לס- יום ביוניברסל ,ערב טיול לילי .למחרת: הוליווד, בברלי הילס, ושאר ההאטרקציות, חוף וניס. שדרת הכוכבים, התאטרון הסיני ע``ש מאן,ואם יהיה כח וזמן אז גם למוזיאון גטי לאומנות ואולי נתן עדיפות למוזאון במקום אטרקציה אחרת.אני "קצת" הייתי מוטרדת בתכנית השלדית אז אני לא סגורה לפרטים לבפנוכו של הימים.עכשיו אחרי שבאמת נחליט סופית ארד לפרטים ..
אשמח לקבל ממך טיפים נוספים כי בטח לכןאתה שואל מה התכניות שלנו.
אשמח לשמוע דעתך לגבי לינה בסיום כביש מס' 1 -חשבתי שאין צורך להגיע עד לוס אנג'לס בגלל היוניברסל וללון בונטורה ,מה אתה אומר? זה עוד משהו שנותן לנו מרווח ביום השני ..שאין לחץ להגיע עד לוס אנג'לס.
יש לך המלצות ללינה בסאן דייגו?
|
|
|
|
|
|
|
|