| 1. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות |
10/05/2008 12:07  |
| |
anatka1 |
99 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכולם, אשמח לחוות דעתעם כל המסלול שבניתי. יש לציין שאני מטיילת לבד והכל בתחבורה ציבורית
25/07-נחיתה בניו יורק בערב
26/07-31/07-ניו יורק, כולל יומיים טיול מאורגן או בכוחות עצמי למפלי הניאגרה (אגב, מישהו מכיר טיול מאורגן מסוג זה?)
1/08 -נסיעה ברכבת לוושינגטון (כ-4 שעות, בדקתי, עולה 69 דולר באינרנט, האם המחיר סביר או כדאי פשוט לקנות ביום הנסיעה?. סה"כ יומיים מלאים בוושינגטון מערב עד ערב.
3/08 בערב טיסה לווגאס
4/08-7/08-ווגאס. ברצוני לעשות טיול בן יום אחד לגראנד קניון, כנראה מאורגן כי בכוחות עצמי לא נראה לי שאגיע, האם זה הגיוני והאם מישהו מכיר טיול כזה?
8/08 בערב-טיסה או נסיעה ללוס אנג'לס-מה עדיף?
9/08-13/08-לוס אנג'לס, סן דיאגו (טיול של יאחד בעיר-מספיק?), דינסי.
אשמח להערות או הארות.
השאלה העיקרית היא האם הטיול בן יומיים לוושינגטון שווה את ההשקעה ויכול להיות ממצא (בהנחה שלא ידוע מתי פעם הבאה אגיע לארה"ב) ואם לא-אז מה עושים במקום בימיים שיש לי?
הערה חשובה-גם ווגאס וגם לוס אנג'לס זה חובה כי זה ביקור משפחתי...
תודה מראש על היחס.
ענת.
|
|
|
|
|
|
|
| 5. חוו"ד על מסלול של 3 שבועות תגובה ל - 4 |
10/05/2008 20:21   |
|
|
מבחינת הימים בניו יורק, לדעתי זה מספיק. למרות שגם אני חושבת שיהיה מיותר לנסוע לניאגרה (אני ויתרתי עליה בטיול הראשון שלי וגם בשני, אולי בשלישי זה יקרה) בעיקר בגלל הג'ט לג וגם בגלל שתמיד אפשר להיות יותר בניו יורק. יומיים בוושינגטון גם מספיקים בשביל לחוות את כל האתרים המרכזיים ולא הייתי מוותרת עליה. לגבי הגרנד קניון, אני לא עשיתי אבל אני יודעת שיש טיולים מאורגנים שיוצאים מוגאס ליום או יותר לפארקים השונים. אני הייתי בוגאס 4 ימים (ויתרנו על נסיעה לציון וברייס כי כבר היינו עייפים מנסיעות) ונשארתי עם טעם של עוד. לגבי הנסיעה לל.א, אם את בלי רכב ומתכוונת לצאת בערב, אז עדיף בטיסה. לגבי סאן דייגו תלוי מה את מתכוונת לעשות שם. זו נסיעה של שעתיים וחצי - שלוש. בד"כ ממליצים על לפחות שלושה ימים שם.
|
|
|
|
|