כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה 10/05/2008 16:00 לתגובה הבאה
  רונון לא מחובר רונון  משתמש בינוני 64 הודעות עד כה
שלום לכולם
מעוניין לקבל המלצה על המקום הטוב ביותר לאכול שניצל וינאי והמקום הטוב ביותר לאכול שטרודל וינאי וזאכר טורט. ובכלל, שמעתי שהזאכר טורט לא אטרקציה מה דעתכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 1 10/05/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3099 הודעות עד כה
היי
לגבי השניצל אני חושב שאין ספק מי במקום הראשון:
פיגלמולר-מרחק צעידה קצר מקתדרלת סטפאן.
http://www.figlmueller.at/
אחרי שאכלתי את השניצל שם(בגודל של פיתה עירקית) גם אייל פלד ביקר במקום ושיבח אותו.
לגבי הזאכר - אני מסכים שזה לא מה שאני מניח ליד כוס התה שלי אז אין המלצה .לעומת זאת נהננו מאוד לשבת בשולחן של זיגמונד פרויד ב:
http://www.cafe-wien.at/ldt-start_ENG_HTML.html
לנדטמן קפה - ליד האופרה ברינג.המקום שופץ לאחרונה והוא אחד הותיקים בוינה.
תוכל לקרוא עוד כמה טיפים על וינה במדור 1001 טיפים - הנה אחד שכתבתי אני:
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=37762&var_n ame=city&var_id=36&cat=

תהנו
וינה נפלאה

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 1 10/05/2008 17:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צ'יקו לא מחובר צ'יקו  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה

"המקום הטוב ביותר לאכול שניצל וינאי" - בבית, אצל אמא או האשה ! "שניצל וינאי" מתייחס לאופן ההכנה (נתח בשר טבול בקמח, ביצה טרופה, פירורי לחם ומטוגן בשמן). בעבר, הוכנו שניצלים בוינה מבשר עגל. כיום, 90% מבתי האוכל משתמשים בבשר חזיר, ואם זה לא לטעמך, חפש את המקומות המתמעטים והולכים המציעים "קולב(עגל=kolb)שניצל".
המקום הידוע ביותר נקרא "פיגלמילר" שניצלים (חזיר)במימדי ענק, דקיקים כנייר. אל תציץ למטבח (תאבד את התיאבון !).
שטרודל טוב תמצא כמעט בכל מקום (אני נהנה משטרודל תפוחי העץ במסעדת "רוזנברגר" (שירות עצמי, במרכז, ליד האופרה), יש להם גם במילוי אפרסקים או גבינה וצימוקים - אולי תעדיף אחד מהם ?
"זאכר טורט" - פצצת מתיקות המשלבת שוקולד עם ריבה. אני מעדיף (פעם במספר חדשים !) את האוריגינל : בקונדיטוריה של מלון "זאכר", מול צידו האחורי של בניין ה"אופרה" (בבעלות המשפחה שאחד מאבותיה -פרנץ- "המציא", בשנת 1838, בהיותו בן 16, שוליית טבחים בארמון הקיסרים "הופבורג", את המתכון ל"עוגת השוקולד המפורסמת בעולם"). יש המעדיפים את "העוגה בסגנון זאכר" בקונדיטוריה "דמל" (במדרחוב, רח' קוהלמרקט).
אח, וינה...

[עודכן ב:10 מאי 2008 19:57:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 3 10/05/2008 21:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רונון לא מחובר רונון  משתמש בינוני 64 הודעות עד כה
תודה על התגובות
לא ניתן להזמין בפיגלמולר שניצל עוף ולא מחזיר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 4 10/05/2008 21:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צ'יקו לא מחובר צ'יקו  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
המקום פועל לרוב בשיטת "הכסא החם", מגוון מנות מצומצם, לא חייטות עלית, אלא "קונפקציה", כך שמסופקני...
ככלל, באוסטריה לא נהוג להכין שניצל מבשר עוף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 4 10/05/2008 22:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3099 הודעות עד כה
אנחנו הזמנו בפיגלמולר לשתי נשים שניצל אחד ולבקשתן הוא היה מעגל ולא מחזיר.גם עם חצי מנה הן בקושי התמודדו.התוספות היחידות - סלט תפוחי אדמה וסלט חסה.זהו.אה בטח - גם בירה,הרבה בירה ונכון - המקום קטן והתחלופה גבוהה .

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 3 12/05/2008 16:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 1869 הודעות עד כה
עגל זה קאלב Kalb ולא כפי שכתבת בטעות.

8. ד"א מה עם אייל פלד? שמעתי שעבר אירוע מוחי. תגובה ל - 2 12/05/2008 17:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורן לא מחובר אורן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. המלצה לשטרודל,זאכר טורט ושניצל בוינה תגובה ל - 4 18/05/2008 16:55 לתגובה קודמת
  natania לא מחובר natania  משתמש בינוני 84 הודעות עד כה
ניתן בהחלט להזמין שניצל מעוף בפיגלמילר, וגם הם ענקיים. מקום נוסף לשניצלים משובחים זו מסעדת ווינרוואלד (זו רשת מסעדות ) שמגישה אך ורק מאכלים מעוף ומברווזים ומגוון תוספות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:5 ימים בפריז עם נערה מתלהבת?
להודעה הבאה:מיניבוס בפרנקפורט

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן