|
|
| 3. ההמלצות של אורי נכונות בכלליות תגובה ל - 1 |
10/05/2008 19:40   |
|
|
חוץ מזה שלא כתבת איפה בדיוק את רוצה לטייל ב"דרום הפסיפיק". המלצות למסלול ולאטרקציות את יכולה למצוא בלי סוף, אבל לי יש המלצה קצת שונה בשבילך, והיא המלצה בנושא "זוגיות": אחת הדרכים להצליח בשותפות בטיול היא לא לכפות יותר מדי את הרצון שלך על השותף. במקביל - לא לוותר יותר מדי על הרצונות שלך בשביל שותף: יותר מדי משני הדברים האלה יוצר מירמור וחוסר נעימות. לפעמים הפתרון לבעיה הוא ל-ה-ת-פ-צ-ל. לא לכל הטיול, מספיק לכמה שעות. אם את מאוד רוצה לקפוץ באנג'י ושותפתך לא, את יכולה ללכת ולקפוץ והיא תעסיק את עצמה במשהו אחר במשך שעתיים-שלוש. כנ"ל לגבי צניחה או דברים כאלה. לא חייבים לעשות הכל ביחד כל הזמן. זה טיפ שלי לזוגיות מוצלחת, בין אם הכרת את השותפה מראש ובין אם נפגשתן שם.
|
|
|
|
| 4. ההמלצות של אורי נכונות בכלליות תגובה ל - 3 |
11/05/2008 13:39  |
| |
קיווי עסיסי |
144 הודעות עד כה |
|
|
|
בכותרת רשמת אוסטרליה וניו זילנד. האם התכוונת לבקר בשתיהן בחודשיים? כי לפי דעתי, אם זו מסגרת הזמן, שווה לך להתמקד באחת מהשתיים.
חודשיים רק לניו זילנד זה בהחלט סבבה, חודש, לפי דעתי במידה ואת רוצה להיות בשני האיים ולעשות גם כמה טרקים, לא מספיק.
לגבי התקופה, ספטמבר זה לא אופטימלי, אם את יכולה לדחות את זה בחודש חודשיים, אז עדיף, אם לא, עדיף ספטמבר מכלום. קחי בחשבון שבספטמבר הטמפ' נמוכות, במיוחד בגבהים, ויש יותר סיכוי לגשמים. עם זאת, ניו זילנד מדהימה תמיד, ויש איזורים שדווקא מאוד כיף להגיע אליהם שגשום בגלל כל המפלים המאולתרים שנוצרים. ככה שאם זה הזמן היחיד שאת יכולה, עדיין שווה.
לגבי האטרקציות, בניו זילנד יש כמעט כל דבר שאת מסוגלת לחשוב עליו. אז נכון שבתחום "האדרנלין" רוב הדברים לא יתאימו לכאלה עם פחד גבהים אבל כמובן שתוכלו למצוא גם דברים שכן. עם זאת, אני חייב להצטרף לשקד בהמלצת הזוגיות. אם לחברה שלך פחד גבהים ואת מאוד רוצה לעשות באנג'י\צניחה\כל דבר אחר, הדברים האלה נמצאים בד"כ במקומות גדולים ותיירותיים. סביר להניח שתגיעו למקומות האלה בכל מקרה, וזה לא יהיה כרוך בשינוי מסלול או משהו כזה (כמו טאופו, קווינסטאון) ולחברה שלך יהיה טונה של דברים אחרים שהיא יכולה לעשות בזמן הזה. אל תימנעי ממך דברים ורצוי גם שהיא לא תמנע מעצמה.
|
|
|
|