כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התלבטות בין 3 מלונות בלונדון 10/05/2008 19:25 לתגובה הבאה
  rahavr לא מחובר rahavr  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
שלום רב.
לאחר חפירה במספר אתרים יש לי 3 מלונות מועמדים ללינה של שבוע בלונדון. כל המלונות במחיר זהה (בערך 85 לישט).
1. ROYAL NATIONAL - באזור BLOOMSBURY כולל ארוחת בוקר. פחות ממולץ ע"י גולשי TRIPADVISOR.
2.Tavistock - ממש צמוד ל ROYAL NATIONAL כולל ארוחת בוקר.
3.PREMIER INN KENSINGTON - כנראה המוצלח מבין השלושה אך נמצא באזור אחר שאיני יודע עם הוא יותר טוב או פחות טוב ולא כולל ארוחת בוקר.

אשמח לקבל תגובות מאנשים ששהו במלונות הנ"ל.
כמו כן אשמח לשמוע על רעיונות אחרים על מולנות טובים יותר באותו תקציב.

תודה למשיבים,
רן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התלבטות בין 3 מלונות בלונדון תגובה ל - 1 11/05/2008 18:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  re266 לא מחובר re266  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
בתור מישהו שמבקר בלונדון בסביבות 6 פעמים בשנה (אני גר באנגליה בשנתיים האחרונות), אני מכיר את הבעייתיות של למצוא מלון במחיר (חצי) שפוי שגם יהיה ממוקם במקום נורמלי.

אז ככה, מהשלושה שציינת ביליתי לילה רק בטביסטוק ואין לי שום כוונה לחזור לשם. מדובר במלון ענק, מיושן מאוד ומאוד לא כיפי. שלא תבין לא נכון, בסה"כ החדר נקי למדי אבל התחושה הכללית היא די ג'יפה. אם התוכנית היא רק להגיע לחדר בערב אחרי בילוי, להתקלח ולישון, ניחא. אם אתה מחפש משהו טיפה יותר רציני - עדיף לוותר. המיקום, אגב מצוין. מרחק הליכה מתחנת הטיוב של יוסטון, יש אוטובוסים למרכז העיר מאחורי המלון ובעצם אפשר ללכת לכל מקום ברגל אם יש כח.

הרויאל נשיונל נמצא, כפי שציינת, ממש ליד הטביסטוק. לא הייתי בו אבל הוא שייך לאותה רשת ואני מכיר מספיק אנשים שהיו ונשבעו לא לחזור...

פרמייר אין היא רשת של מלונות פשוטים וטובים שנמצאת בכל אנגליה. לא ישנתי אף פעם בה אבל ישנתי ברשת דומה (דייס אין) והיה בסדר גמור. חדר פשוט מאוד ונקי. זהו.

בביקורים האחרונים שלי השתדלתי לישון ברשת הולידיי אין אקספרס. המחירים אפילו יותר זולים ממה שאתה מחפש (בסביבות ה 75-80 ללילה אם מזמינים מספיק זמן מראש) ואין מה להשוות בכלל מבחינת הרמה. החיסרון - המלונות ממוקמים מחוץ למרכז לונדון ותמיד תצטרך לקחת טיוב למרכז. לי זה אף פעם לא הפריע ולמעשה זה נתן לי אפשרות להסתובב באיזורים שלא הייתי בהם קודם (לפני חודש ישנתי בסניף בהמרסמית' וגיליתי שהאיזור פשוט חמוד).

טיפ אחרון: אם אתה מחפש מלון זול וטוב, תחפש את הקרינג (Caring) שנמצא באיזור פדינגטון (10 דקות הליכה עם מזוודות מהתחנה). לא כל החדרים אחידים אבל מדובר במחיר משמעותית יותר זול, והחדרים הטובים הם מציאה. אני מדגיש שוב - מלון משפחתי, מיושן ופשוט. אבל יחס אדיב ובמחיר שהם מציאים (פחות מ 70 ללילה), עוד לא מצאתי משהו יותר טוב.

תעשה חיים....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התלבטות בין 3 מלונות בלונדון תגובה ל - 2 11/05/2008 23:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sahaduta לא מחובר sahaduta  משתמש בינוני 61 הודעות עד כה
אז ככה:
רויאל נשיונל: מכל מסעותי בעולם, ואני לא מפונק וגר גם במלונות של שני כוכבים וגסט האוסים, הוא המלון שלא אחזור אליו לעולם אפילו אם תשלם לי.
לאותה רשת שייך גם טביסטוק, שלא הייתי בו, אך אני מבין שהוא לא משהו וגם נמצא יותר רחוק קצת מהמרכז וסמוך יותר לאיזור הקינגס קרוס שהוא איזור לא ממש טוב בלילה [ קצת זונות קצת סמים, אלא אם אתה מעוניין ].
ממש מול רויאל נשיונל נמצאים עוד שני מלונות של אותה רשת: טיפה יותר יקרים; הראשון פריזדנט, סביר. לא משהו לכתוב עליו הבייתה אבל מספק את הסחורה והשני, אימפריאל, לא הייתי בו, אבל הוא נחשב יותר "מפואר" מהפרזידנט וגם קצת יותר יקר למרות ששניהם מלונות של שלשה כוכבים.
עצתי: אם כבר משלמים 70 - 90 פאונד ללילה, עלה קצת, לא הרבה, לכיוון 95 עד 100 וקח את מלון מוסטין mostyn שהוא ממש ליד המארבל ארץ' של הייד פרק הוא מלון של שלשה וחצי כוכבים, נחמד, שירות טוב, מארח הרבה ישראלים וגם ארוחת הבוקר הקונטיננטלית שלו היא משופרת ומגוונות.
בהצלחה.
נ.ב.
שמעתי ממקור טוב, אם כי לא הייתי, שיש בד אנד ברקפסט טוב בגולדרס גרין, שהוא איזור יהודי וישראלי, קצת מרוחק מהמרכז ונקרא mercia lodge מנוהל על ידי ישראלים, מדברים בו גם עברית ועלותו כ 60 פאונד ללילה כולל ארוחת בוקר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התלבטות בין 3 מלונות בלונדון תגובה ל - 3 11/05/2008 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danidi לא מחובר danidi  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
מנסיון אישי
הטוב מכל המלונות בסביבה שהוזכרו הוא אימפריאל
הייתי שם כבר 4 פעמים ולא התאכזבתי,
בכלל הסביבה הזו של ראסל סקוור היא טובה
יש תחתית קרובה, יש קווי אוטובוסים ממש קרוב
ובפינה יש את האוטובוס שמגיע ומביא לשדה התעופה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה רבה! מה לגבי ה CORUS HYDE PARK? תגובה ל - 4 12/05/2008 08:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש לו מחיר סביר ומיקום מעולה אבל הדעות ב TRIPADVISOR חלוקות לגביו.
מישהו מכיר?

תודה רבה למשיבים, אתם מאוד עוזרים לי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אז ככה תגובה ל - 5 12/05/2008 11:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורן לא מחובר אורן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
הייתי בטביסטוק לפני כמה שנים. הוא אכן מיושן ובינוני מאוד.
לגבי הרויאל הבנתי מאנשים שהוא מלון גדול כמו של תחנת רכבת ובינוני מאוד.אני הזמנתי עכשיו מלון ליולי - ST. GILIS. ממליץ לך לבדוק לגביו. 5 לילות 2960 ש"ח כולל מיסים וארוחת בוקר בסגנון בופה. ממוקם מול תחנת תחתית בסמוך לרחוב אוקספורד.
ההמלצות באתר tripadvisor טובות!.
את המחיר השגתי באתר של אלדין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אז ככה תגובה ל - 6 12/05/2008 14:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נשמע מחיר ומיקום טוב.
לא מצאתי את המלון הזה, התכוונת אולי ל ST.GILES?
אם כן מצאתי אותו במחירים יותר יקרים באתרים זרים אך לא ראיתי אותו באתר של אלדין.
תודה.

[עודכן ב:12 מאי 2008 14:48:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שלחתי לך תשובה למייל תגובה ל - 7 12/05/2008 17:11 לתגובה קודמת
  אורן לא מחובר אורן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איסטנבול מגדל גאלטה
להודעה הבאה:רודוס

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף