כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צפון הודו 10/05/2008 20:44 לתגובה הבאה
  ortal333 לא מחובר ortal333  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
חייבת לציין שהפורום השתנה מאוד בצורה שלו...מוזר.
בכל אופן, אני חוזרת להודו אחרי שנה. הרגשה מוזרה מאוד. פתאום אני יודעת למה לצפות, זוכרת גם את הרע בכל הטוב. מתרגשת ופוחדת.
הפעם אני נוסעת לצפון הודו. את הפעם האחרונה העברתי בהודו מבלי לתכנן כלום וזה היה הטיול המושלם. אבל לפתע, יש בי את הצורך לדעת קצת יותר..
3 חודשים בצפון הודו... מה מומלצ יותר.ומה פחות..? מקומות מעניינים שפחות ידועים? היא באמת כל כך שונה מהדרום? דברים שצריך לדעת...וכל מה שאפשר לספר לי.

תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מה מומלץ יותר ומה פחות- מי כמוך יודעת שזה עולם תגובה ל - 1 10/05/2008 21:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ronya לא מחובר ronya  משתמש פעיל 635 הודעות עד כה

ומלואו. יש לא מעט מסלולים ומקומות מעניינים, לא מעט נושאים.
אבל יותר מזה, כשאצלי יש את הצורך ובעיקר הרצון לדעת, אני...מחפשת באינטרנט- גם כאן יש ה מ ו ן מה לקרא, או פותחת ספרים בנושא,את לא מצפה, ברצינות, שיענו לך כאן על ההבדלים בין הצפון לדרום, או מה צריך לדעת. אפשר לספר לך כ"כ הרבה ובעיקר אני רוצה לספר לך שיש כאן לינקים- משמאל, וטיפים- לאלפים.
אחרי שתעשי עבודה מינימלית, ותבואי לכאן עם שאלות ספציפיות, אין לי ספק שתזכי גם בתשובות ראויות.
או,
אולי כדאי לזרום גם הפעם.

בהצלחה,

רוניה.

העולם הוא ספר גדול, אשר אלה שאינם יוצאים מארצם, אינם קוראים בו אלא דף אחד. (סט. אוגוסטין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צפון הודו תגובה ל - 1 11/05/2008 01:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaronhirsch לא מחובר yaronhirsch  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
וואו איזה כיף לך!

האמת שמצבי כמעט כמו שלך: גם אני מתכנן לחזור להודו - וכנראה לצפון - בקרוב, אחרי (יותר מ) שנה. גם אני לא תכננתי את הטיול הראשון שם - והיה, כמו שאמרת, מושלם.

אני דווקא לא מתכוון לקרוא יותר מדי על המקומות כי אני יודע לאן אני רוצה להגיע: רישיקש, דהרמסלה, אמריצאר. ואולי גם למקומות קצת פחות תיירותיים.

בורנסי יצא לך להיות? את מתכננת להיות רק בצפון או בעוד מקומות?

ירון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. צפון הודו תגובה ל - 3 12/05/2008 07:02 לתגובה קודמת
  ortal333 לא מחובר ortal333  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה

היי ירון...האמתי שזה מרגיש לי באמת מטופש לתכנן את הטיול שלי בהודו. אבל לא יודעת, יש בי ממש בהלה קלה כשאני נזכרת בהודו שוב, למרות שזו הייתה התקופה המדהימה בחיי. מוזר.
בכל אופן, ברישיקש הייתי, והיא מדהימה...גם בדרמסאללה הספקתי להיות שם- אבל כמובן שאחזור לשם. אמריצאר..לא שמעתי על המקום הנ"ל.
כשאני התכוונתי צפון, התכוונתי לממש צפון...לה, קאסול, פרוואטי וכאלו..

גם בוורנאסי הייתי..והבטחתי לעצמי שלא אחזור לשם. זו חווויה מדהימה, אבל לפעם אחת בחיים. בשבילי כמובן.
אני טסה ל-3 חודשים בסה"כ, מאמינה שייצא לי לטייל רק בצפון...הפעם בלי לחצ של זמן...אני חושבת ש3 חודשים זה מספיק זמן להכיר את כל האיזור.

מוזר, מוזר לחזור להודו:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לילה ראשון בבנגקוק
להודעה הבאה:טרק טריונד בדרמסלה

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר