כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תחנות אוטבוס בדלהי 10/05/2008 23:39 לתגובה הבאה
  שירן 20 לא מחובר שירן 20  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
כשלוקחים אוטבוס מצפון הודו לדלהי - איפה האוטבוס מוריד את הנוסעים בתוך דלהי ?
ואם אני צריכה להגיע משם לנמל תעופה הבינלאומי . איך אני מגיעה?
בעיקרון הטיסה שלי היא ב 5 וחצי לפנות בוקר.
אם אני צריכה לקחת אוטבוס בתוך דלהי , אז... יש אוטבוסים בלילה בתוך דלהי?
ו.. במקרה שאני מגיעה הרבה יותר מוקדם.. יש מקומות בנמל תעופה שאפשר להיות בהם (מסעדות וכדו' ) , ואפשר למצוא בהן אוכל כשר, או לפחות אוכל שאין איתו בעיה למי ששומרת כשרות?
(מסעדה חלבית לדוג' )
זה ממש ממש חשוב לי !
אודה לכם אם תענו מהר..
לילה מעולה
שירן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תחנות אוטבוס בדלהי ואוטאפאם לדרך... תגובה ל - 1 11/05/2008 01:06 לתגובה קודמת
Babaji  משתמש לא מוכר
שלום לך,

תלוי באיזה אוטובוס מדובר. אם מדובר באוטובוס תיירים, אז סביר להניח
שיוריד אתכם באיזור פאהר גנג', אותו מגרש אוטובוסים באיזור הקרוב למיין באזאר המתוייר. (כרבע שעה בריקשה למיין באזאר). האוטובוס מוריד על הכביש ופונה אל רחבת אוטובוסים מאחור.
אופציה נוספת היא אם לקחתם אוטובוס של רשות ההסעות הציבורית, אותם VOLVO יקרים ונוחים היוצאים מדהרמסלה, או מנאלי, אזי הם יעצרו בתחנה המרכזית ISBT , הנמצאת גם כן קרוב לאותו איזור.

תחנת הורדה נוספת , הנה עם חציית היאמונה, אותו גשר אשר מייד לאחר שחוצים אותו ישנה תחנת הורדה הריחנית ביותר ברחבי אסיה, משום שהיא נמצאת בדיוק מעל נקודת הניקוז של הביוב הראשי של דלהי לנהר היאמונה.
אותה תחנה בה כולם סותמים את האף, ולא מבינים למה הנהג עומד 5 דקות בנקודה הכי מסריחה בדלהי.
לכן,אם אתם בדרככם לשדה התעופה, עדיף לכם לרדת בתחנה הסופית, במרכז העיר, קרי איזור פאהר גנג'. האוטובוס מגיע מצפון מזרח, אל פאהר גנג', ושדה התעופה נמצא דרומית מערבית לפאהר גנג', כך שאין מה לחפש נקודת עצירה לפני כן.

לגבי שדה התעופה. אין אוטובוסים ליליים היוצאים לשדה התעופה. מונית תעשה את זה בכ-40 דק' מקסימום בלילה. תצטרכו לחפש אותה ברחוב עם יריתכם. אופציה אחרת היא להתקשר לאחד הגסט האוסים בפאהר גנג', ולבקש ממנו לארגן לכם מונית לפתח הגסט האוס בשעה מסוימת.

בעודי כותב לך את ההודעה, אני רואה שכתבת שהטיסה שלך ב-5 וחצי, מה שאומר שאת מגיעה עוד לילה לפני כן לדלהי. כי למיטב ידיעתי לא נתקלתי בשום אוטובוס מצפון הודו הנכנס לדלהי לפני סביבות 6:30 בבוקר במקרה הטוב, ועם הפקקים הוא מגיע יותר קרוב ל-8 בבוקר. כולם פחות או יותר יוצאים לקראת ערב מהצפון, ונכנסים עם בוקר לדלהי.
לכן אני מניח ומקווה שאתן יוצאות לילה לפני כן, ומבלות את היום בדלהי, ואז מתארגנות בגסט האוס על מונית לשעה 2 לפנות בוקר לערך.

לגבי שדה התעופה, האופציות אינן מרובות לגבי כשרות וכו'. ישנו בית קפה קטן ומצחיק בו כל המוצרים עולים אותו מחיר. (סנדביץ' 60 רופי, צ'אי 60 רופי, מצחיק נורא, לפחות בפעם האחרונה,כשעוד קניתי צ'אי בבתי קפה כלשהם..)
לכן אם אתן צפויות להיות רעבות, אזי הכנסו למאפיה בצפון הודו, וקנו כמה מאפים לדרך. או טוב יותר, קנו מדוכן שעושה סאמוסות טובות, או אוטפאם ממולא בתפוח אדמה...)

נסיעה טובה...

באבאג'י

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הודו
להודעה הבאה:דאלי

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום