|
|
| 3. טיול חודש לברזיל תגובה ל - 1 |
12/05/2008 21:55  |
| |
kravchyk |
44 הודעות עד כה |
|
|
|
קודם כל תלוי מתי אתה נוסע - בתקופה של הקרנבל המחירים הם פי 2 לפחות, ולכן אם אתה יכול לנסוע בתקופה אחרת - עדיף. אני הייתי עכשו בקרנבל, ועלה 1600 דולר לחודש. המחיר הממוצע ללילה היה לחדר זוגי (פרט לימים של הקרנבל שהיו מטורפים) - כ-30-35 דולר, מה שאומר שלאדם בודד כ-15-20 דולר - שזה בהחלט לא מעט בהתחשב במחירים בשאר דר' אמריקה. בתקופה מחוץ לקרנבל מן הסתם יעלה כחצי, אבל לא בדקתי.
אוכל זול - אם כי שוב - לא כמו בשאר דר' אמריקה - כ-7 דולר לארוחת צהריים טובה, אין בעייה להסתדר בפחות.
נסיעות יקרות ביותר, עדיף לשקול ווזה, ולעשות כמה שפחות טיסות. באוטובוסים ביןעירוניים (שהינם מצויינים - לעיתים ברמה יותר גבוהה ממטוסים) קח בחשבון תעריף של 5 דולר לכל שעת נסיעה - כשנוסעים 16 שעות, זה יוצא לא מעט כסף...
מה שמוביל אותנו למסלול שלך - היעדים שנקבת בהם הם בצפון בעיקרם - מורו סאו פאולו - שעתיים וחצי נסיעה והפלגה מסלבדור, איטקארה - כ-6 שעות נסיעה מסלבדור, וג'ריקואקוארה שלשם תיקח טיסה. כל היעדים שנקבת בהם הם חופים מצורה זו או אחרת, כך שקח בחשבון שאתה עלול להשתעמם מחודש של בטן-גב, אבל זה אינדיבידואלי.
איך להגיע לג'רי - אני לקחתי טיסה מסלבדור לפורטאלזה - משם חייבים לקחת אוטובוס של משהו כמו 6 שעות לג'רי, כשאת הקטע האחרון עושים על חוף הים עם טיולית שטח. ג'רי עצמה משגעת, דיונות מדהימות,שקיעות מרהיבות, גלים לא רעים, אוכל טוב - אבל זה מה שיש שם - יש אנשים שאחרי יומיים שלושה מסתלקים, ויש כאלה שנתקעים שבועות. הנסיעה לג'רי עלתה למיטב זכרוני משהו כמו60 ריאל שזה 30 דולר, אבל יכול להיות שאני לא זוכר מספיק טוב. בכל מקרה - אם אתה לא מגיע לפורטאלזה בטיסה, זה נסיעה של 12 שעות באוטובוס מסלבדור לרסיפה, נסיעה של 5 שעות מרסיפה לנאטאל, ונסיעה של 8 שעות מנאטאל לפורטאלזה - אתה באמת רוצה את זה ?
אם תעשה ווזה - תיקח טיסה מסלבדור לפורטאלזה. בחזרה מג'ריקואקוארה, סע לסאו לואיש ולשמורה של לנסויש מריניאסאש.
טיסה נוספת מפורטאלזה לנאטאל ששווה ביקור של 3-4 ימים עם פיפה. עוד טיסה מנאטאל בחזרה לסלבדור - משם סע למורו - יש חוף לכל גיל, תמצא שם את החוף שלך.
ולקינוח בסוף איטקארה.
|
|
|
|