כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול חודש לברזיל 10/05/2008 23:44 לתגובה הבאה
  dror_madar לא מחובר dror_madar  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני טיילתי בעבר בברזיל כחלק מהטיול הגדול שלי בדרום אמריקה, אבל לצערי יצאתי מברזיל בתחושה של פיספוס, אז אני רוצה לטייל באותם מקומות שפיספסתי כמו ג'רי קאקווארה מורו דה סאו פאולו ואיטה קרה (אם ככה רושמים?) אני רוצה לדעת פחות או יותר אם זה מספיק זמן לטייל בשלושת המקומות האלו במשך חודש? כמה זמן יקחו לי כל הנסיעות?
וכמה פחות או יותר יעלה לי כל הטיול הזה?
אשמח אם משהוא יוכל לעזור לי

תודה מראש
דרור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול חודש לברזיל תגובה ל - 1 11/05/2008 11:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  LaLA_k לא מחובר LaLA_k  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
תראה אני לא הגעתי לג'רי אבל חברים שטיילו איתי אמרו שקצת קשה לצאת משם, ניראה לי שהם דיברו על תחבורה חודש זה נחמד אבל לדוגמא אתה מגיע למורו דה סאן פאולו אתה מתאהב, אני אישית ה ייתי שם שבועיים לא רציתי לעזוב, באיטה קרה גם נחמד יותר לכיוון גולשים, מכיוון שבחופים שם יש רק גלים פרט לחוף אחד שעד לפני חודש הוא היה מזוהם אני לא יודעת מה לגבי עכשיו....
לדעתי עם הנסיעות והכל קח חודש וחצי...
לגבי עלויות אם אתה רוצה להתפנק 2000 דולר לחודש יספיק לך, אם אתה מתפשר על הוסטלים זולים וג'אנק פוד, שדרך אגב הוא ממש טעים באיים האלו, מפתיע אבל נכון, אזה אתה יכול לטייל גם ב 1500-1700 דולר זה דיי תלוי בך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול חודש לברזיל תגובה ל - 1 12/05/2008 21:55 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש מתחיל 44 הודעות עד כה
קודם כל תלוי מתי אתה נוסע - בתקופה של הקרנבל המחירים הם פי 2 לפחות, ולכן אם אתה יכול לנסוע בתקופה אחרת - עדיף. אני הייתי עכשו בקרנבל, ועלה 1600 דולר לחודש. המחיר הממוצע ללילה היה לחדר זוגי (פרט לימים של הקרנבל שהיו מטורפים) - כ-30-35 דולר, מה שאומר שלאדם בודד כ-15-20 דולר - שזה בהחלט לא מעט בהתחשב במחירים בשאר דר' אמריקה. בתקופה מחוץ לקרנבל מן הסתם יעלה כחצי, אבל לא בדקתי.
אוכל זול - אם כי שוב - לא כמו בשאר דר' אמריקה - כ-7 דולר לארוחת צהריים טובה, אין בעייה להסתדר בפחות.
נסיעות יקרות ביותר, עדיף לשקול ווזה, ולעשות כמה שפחות טיסות. באוטובוסים ביןעירוניים (שהינם מצויינים - לעיתים ברמה יותר גבוהה ממטוסים) קח בחשבון תעריף של 5 דולר לכל שעת נסיעה - כשנוסעים 16 שעות, זה יוצא לא מעט כסף...
מה שמוביל אותנו למסלול שלך - היעדים שנקבת בהם הם בצפון בעיקרם - מורו סאו פאולו - שעתיים וחצי נסיעה והפלגה מסלבדור, איטקארה - כ-6 שעות נסיעה מסלבדור, וג'ריקואקוארה שלשם תיקח טיסה. כל היעדים שנקבת בהם הם חופים מצורה זו או אחרת, כך שקח בחשבון שאתה עלול להשתעמם מחודש של בטן-גב, אבל זה אינדיבידואלי.
איך להגיע לג'רי - אני לקחתי טיסה מסלבדור לפורטאלזה - משם חייבים לקחת אוטובוס של משהו כמו 6 שעות לג'רי, כשאת הקטע האחרון עושים על חוף הים עם טיולית שטח. ג'רי עצמה משגעת, דיונות מדהימות,שקיעות מרהיבות, גלים לא רעים, אוכל טוב - אבל זה מה שיש שם - יש אנשים שאחרי יומיים שלושה מסתלקים, ויש כאלה שנתקעים שבועות. הנסיעה לג'רי עלתה למיטב זכרוני משהו כמו60 ריאל שזה 30 דולר, אבל יכול להיות שאני לא זוכר מספיק טוב. בכל מקרה - אם אתה לא מגיע לפורטאלזה בטיסה, זה נסיעה של 12 שעות באוטובוס מסלבדור לרסיפה, נסיעה של 5 שעות מרסיפה לנאטאל, ונסיעה של 8 שעות מנאטאל לפורטאלזה - אתה באמת רוצה את זה ?
אם תעשה ווזה - תיקח טיסה מסלבדור לפורטאלזה. בחזרה מג'ריקואקוארה, סע לסאו לואיש ולשמורה של לנסויש מריניאסאש.
טיסה נוספת מפורטאלזה לנאטאל ששווה ביקור של 3-4 ימים עם פיפה. עוד טיסה מנאטאל בחזרה לסלבדור - משם סע למורו - יש חוף לכל גיל, תמצא שם את החוף שלך.
ולקינוח בסוף איטקארה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כמה עולה??
להודעה הבאה:המלצה לטיול של 3 שבועות בפרו באוגוסט

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף