כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO 11/05/2008 01:24 לתגובה הבאה
  meiryona לא מחובר meiryona  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
במסגרת הטיול שלנו ברוקיס, אנחנו נוסעים מ JASPER ל VANCOUVER ן TOFFINO.
השאלה היא:

התכנון שלי הוא לנסוע מ JASPER ל CLEARWATER , לטייל ב WELLS GRAY PARK ולהמשיך ל KAMLOOPS => סה"כ 434 ק"מ. לינה ב KAMLOOPS , ולמחרת להמשיך על כביש 99 דרך WHISTLER ל VANCOUVER העיר => כ 408 ק"מ ואז לעבור במעבורת לאי ולהמשיך עד TOFFINO וללון בה => כ 306 ק"מ נוספים.

אלא שזה נראה עמוס מדי ולכן חשבנו על אפשרות נוספת:
לעשות בדרך לילה נוסף ב WHISTLER.
ואז עד שם יש רק 304 ק"מ מ KAMLOOPS.
ולמחרת עושים את הקטע היפה של כביש 99 בבוקר (102 ק"מ) עוברים לאי ומגיעים אחה"צ ל TOFFINO => כ 365 ק"מ נוספים.

האם כדאי לעשות חניה ב WHISTLER , או להמשיך עד VANCOUVER העיר באותו יום ? (את VANCOUVER אנו עושים בהמשך: התכנית היא לעשות שייט ליוויתנים ב טופינו להמשיך ל ויקטוריה ומשם לסיים ב VANCOUVER העיר)

מה דעתכם ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 1 11/05/2008 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6353 הודעות עד כה
אכן הרעיון הראשון שלך להגיע ביום אחד מקמלופס לטופינו הוא טירוף ולמעשה בכלל לא בר ביצוע.

תדע לך שגם הנסיעה מקמלופס לויסטלר לוקחת את הזמן שלה שכן היא דרך שבחלקה הגדול איטית,.
לכן אין ספק שעצירה לחניה ולינה בויסטלר תהיה חובה לכם.
תביא בחשבון שגם החלק מהדרך שבין ננאימו לטופינו היא איטית,לכן תצאו מויסטלר בשעה סבירה וחשוב גם שתכינו הזמנה למעבורת,ותחשבו כך
שתגיעו זמן נדרש לפני ההפלגה שלה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 2 11/05/2008 14:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מוני,

תודה על התשובה.

בנוסף רציתי לשאול כמה זמן נהיגה יקח לי מטופינו לויקטוריה, אני הערכתי מעל 4.5 שעות ?
ומתי לכל המאוחר כדאי לצאת בהנחה שהזמנו מראש בית מלון בויקטוריה (האם 16:00 סביר?) ? (הכוונה שלנו לעזוב את טופינו אחה"צ לאחר שייט לצפיה בליוויתנים).

מאיר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 3 11/05/2008 15:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מאיר
לא זוכר כרגע את החלוקה שלכם,אבל לדעתי הערכה שלך לגבי הקטע בין טופינו לויקטוריה גם על הנייר אופטימית מדי.
קטע הדרך בכיוון טופינו הוא עקלתוני וקשה ברובו,ואם אתם נופלים
לערפילים שמגבילים את הראיה,אז תהיה עוד סיבה לזמן נדרש נוסף.
לא יודע גם אם אפשר לסמוך על דיוק החזרה משייט הלויתנים.

לא יודע אם לא שווה לכם לשלב שייט לוויתנים מויקטוריה במקום,אבל מאיר סתם זרקתי הצעה ונשארתי בחיים ,כי לא עשינו שייט לוויתנים במערב קנדה,אבל ראינו לא מעט במעבורת שבין ויקטוריה לחצי האי אולימפיק האמריקאי.
חבל לי גם שלא תבקרו בחורשת הקתדרלה,ולמה לא ביקור חמוד בעיירה
המצוירת Chemainus,בדרך לויקטוריה.
יותר טוב שתביא בחשבון מינימום 5:30 שעות ולא 4:30 רק הגה.
נכון שהימים ארוכים ,ולכן לשיקולך.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 2 12/05/2008 11:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מוני,

עדיין רציתי לשאול על מסלול אפשרי מ KAMLOOPS ל VICTORIA :

- יציאה מ KAMLOOPS ב 8:00 לכיוון WHISTLER - נסיעה של 4:30 שעות
- המשך ל VANCOUVER ב SEA TO SKY HW - כשעה וחצי.
- מעבורת (Vancouver - Victoria (Tsawwassen-Swartz Bay) והמשך עד VICTORIA והגעה למלון. (כל שעה עגולה).

למחרת ב14:00 נוסעים ל TOFINO הגעה בערב

למחרת יום שלם ב PACIFIC RIM

למחרת נסיעה ל VANCOUVER

מה דעתך ?

בתודה מראש,
מאיר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 5 12/05/2008 13:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מאיר
אני מוכן לתת יד רק לתוכנית שתיקח אותכם מקמלופס דרך כביש מס 1 לטסוואסן שם מעגן המעבורות .

אני לא ממליץ על הדרך לויסטלר ולוואנקובר כי אתם תגיעו לוואנקובר ותצטרכו לחצות אותה בשעות עומס והשעה וחצי שאתה כותב שיקח לכם
מויסטלר לוואנקובר עלולה להיות מוכפלת,ואז תאחרו לתור של המעבורות גם אם תהיה לך הזמנה מראש,ואז מחכים למעבורת הבאה עוד שעה.
מוכן לחפש לך עדות אמינה של תמי מסיאטל ממש בנקודה שנגעתי.

בכל זאת מאיר אתה לא חייב כמובן להשמע לדעתי, מאחר ואת כביש 99לויסטלר SEA TO SKY HW עשינו מכיוון וואנקובר וחזרנו אחרי הצהריים,ועל הדרך מקמלופס לוויסטלר אני שאבתי את המידע מיובל שאני קורא לו איש הרוקיס שדיווח על הדרך המתישה .

לא חושב שצריך להקרע,ועדיף לעשות כמו שרובם עושים מקמלופס על כביש 1 לטסוואסן ומעבר לשוורץ ביי באי וואנקובר ומשם לא פחות מחצי שעה במקרה הטוב עד לויקטוריה.
ותחשבו על זה מאיר ,ובכל אשר תחליט איחולי לכם להנאה מלאה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 6 12/05/2008 13:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מוני,

המון תודות על התגובות המאד עניניות ומאד עוזרות בתכנון.

מאיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חוות דעת על מסלול מ JASPER ל VANCOUVER ו TOFFINO תגובה ל - 1 12/05/2008 23:44 לתגובה קודמת
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
איזור ויסטלר מקסים ושווה "לבזבז" עליו יום נוסף.
יש פארק כחצי שעה לפני ויסטלר (צפונית לויסטלר), עם מסלול הליכה בדרגת קושי בינונית, שמובילה לשלושה אגמים, כשהגבוה מביניהם נושק לקרחון. אני לא זוכר את השם של המקום (צריך להציץ בבית בחומר), אבל זה היה אחד מהיפים בכל הטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ברייס וציון
להודעה הבאה:לינה בניו יורק

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף