כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו 11/05/2008 08:57 לתגובה הבאה
  mudriknir לא מחובר mudriknir  משתמש בינוני 71 הודעות עד כה
שלום

מגיע לפארק במחצית השנייה של יולי מה הייתם ממליצים, האם להכנס לשמורה בכניסה הדרומית או ממערב. לילה ראשון לינה מחוץ לשמורה לילה שני בתוך השמורה (curry village) - למחרת טיוגה, וטאהו לייק.

ניר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 1 11/05/2008 08:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סליחה, ההגעה לשמורה מכוון סאן פרנסיסקו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 2 12/05/2008 01:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2264 הודעות עד כה
השאלה היא איפה הלינה בלילה הראשון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 3 12/05/2008 07:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי שלום

אנחנו מגיעים מסאן פרנסיסקו לשמורת יוסמיטי. בלילה הראשון אנו מתכננים לינה מחוץ לשמורה לילה שני בתוך השמורה (מוזמן) לילה שלישי לאחר מעבר בטיוגה פאס אנו לנים בלייק טאהו, ואח"כ עמק נאפה, וסאן פרנסיסקו חזרה.
ההתלבטות לגבי הלילה הראשון האם להכנס דרך הצד המערבי לשמורה ולישון בסמוך לכניסה המערבית או דווקא להכנס דרך הצד הדרומי ולהזמין לינה מדרום.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 4 12/05/2008 08:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני חושב שזה לא כ"כ משנה איפה ישנים. המרחק לואלי הוא די דומה, בין שישנים במריפוזה שממערב או באוקהרסט שמדרום. ממריפוזה זה אולי יקח קצת פחות ומצד שני אם רוצים לבקר ביום הראשון בגליישר פויינט או בחורשת מריפוסה שבדרום הפארק, אז יש יתרון ללינה מדרום.

ואגב, בעיני דווקא עדיף להכנס מהצד שבו אתם לא ישנים - ככה תעשו סיבוב ביום הראשון ולא תחזרו על אותה הדרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 5 12/05/2008 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי

האם נראה לך סביר להכנס ביום הראשון לאחר הנסיעה מסאן פרנסיסקו (הגעה בצהריים) מהצד הדרומי של השמורה לבקר בחורשת מריפוסה, אולי גם בגליישר פוינט בסוף היום לצאת דרך הצד המערבי ולישון סמוך (במריפוסה לדוגמא), למחרת בבוקר לחזור לשמורה לעבור בחורשת הסקויות הנוספת ולבקר באטרקציות נוספות לישון בקורי וילג' (מוזמן כאמור), למחרת לצאת לכוון מזרח למעבר טיוגה ולייק טאהו.

אשמח לדעתך
ניר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 6 12/05/2008 19:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בסה"כ נראה לי תכנית סבירה. ביום השני לא הייתי מבקר בעוד חורשות של סקויה, אלא מתרכז ביוסמיטי ואלי וגליישר פויינט (אם לא הספקתם ביום הראשון). אם הביקור בחורשת מריפוסה מהיום הראשון הותיר בכם הרבה רושם, ואתם רוצים לראות עוד פעם סקויות - אז תבקרו בחורשת טולום בתחילת היום השלישי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 7 12/05/2008 21:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ilanwei ilanwei לא מחובר ilanwei  משתמש פעיל 569 הודעות עד כה
הי אורי,

במסגרת ההתלבטויות האינסופיות שלנו לגבי כל מסלול ומסלול החלטנו(תי) לוותר הפעם על סקוייה פארק ולהתרכז רק ביוסמיטי, אמנם בצער רב כי יש כל כך הרבה מה לראות בסקוייה, אבל כיוון שבפעם הקודמת לא היינו בסקוייות במריפוסה, החלטנו לטייל גם שם ולעשות עוד הרבה דברים כייפים ביוסמיטי.
קראתי שיש אפשרות לשיט, ולרכיבה על סוסים, מופעים באמפיתיאטרון ועוד הטיול ב valley וקשה לנו לבחור...

ולמה אני כותבת לך- כי בעבר הרחוק כתבת לי שעדיף להקדיש יותר זמן ליוסמיטי, ובכן, מסתבר שצדקת. (ואל תזלזל- לא כל כך פשוט לי לסגת Smile

מג

[עודכן ב:12 מאי 2008 21:16:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 8 12/05/2008 21:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3098 הודעות עד כה
היי מג,איפה הית,ילדה?
אל תשאלי,מישהי מצא ביקורות אחרונות על הביקתה שהזמנתי,עוד בספטמבר הרחוקה,וכמה אנשים ברצף,כולל תמונות:עכברים בחדרים Exclamation Exclamation
מה שלא עשו הדובים,עשו העכברים,ביטלתי מיד,למזלי מצאתי מקום אחר,גם בתוך יער,הדובים כמובן מוזמנים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 9 12/05/2008 22:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי שושי,

גם אני התגעגעתי Smile

קראתי את השירשור על העכברים (דובים זה בסדר...אבל מיני ומיקי חמודדדים- זה לא!? Very Happy Very Happy Very Happy )

אני שמחה בשבילך שמצאת בתוך הפארק, אני יודעת שזה מה שרצית.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 8 12/05/2008 22:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מבין לחלוטין את הקושי - בכל טיול שאני מתכנן יש את השלב הזה שאני פוזל לעוד מקומות ואח"כ את השלב שאני בוכה כשאני מבין שאין זמן. אח"כ מנגבים את הדמעות, מתכננים ובטיול עצמו אני עם חיוך Smile

ולמרות שהייתי ביוסמיטי כמעט יומיים וחצי - לא עשיתי אף אחת מהפעילויות שציינת.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 11 12/05/2008 22:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני יודעת שהפעילויות שציינתי הן בגדר אטרקציות מיוחדות יותר, אבל הגעתי אליהן לאחר התעמקות ביוסמטי ו כ ל מה שניתן לעשות שם (אנחנו מטיילים עם שתי בנות מצווה- צריך שיהיה עניין Smile )

אנחנו לא מהטרקיסטים, אבל כפי שציינתי בעבר אני משוגעת על נוף מדהים, מפלים, מערות ובמיוחד על סקויות, ולא אכפת לנו גם לטייל רגלית, לא טרקים, אבל טיולים קלילים בנוף כזה- זה הכי הכי מבחינתי.

מג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 9 12/05/2008 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  edeth לא מחובר edeth  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אנחנו הזמנו אוהל בתוך הפארק לאור התכתכובת בנושא העכברים אנו קצת מודאגים.

תוכלי בבקשה להעביר אלינו את הכתובת של המקום שמצאת בתוך הפארק?

תודה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 13 12/05/2008 23:24 לתגובה קודמת
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3098 הודעות עד כה
היי שוב
כל הביקורות על האוהלים ביוסמיטי הם טובות,גם המקלחות נקיות
הביקורות הרעות הם בקשר לבקתות בלבד
לי לא מתאים כי רוצה שרותים בתוך החדר
מה שמצאתי הוא לא בתוך יוסמיטי,אבל כן בתוך יער,והכי קרוב שאפשר

http://www.yosemitebug.com/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לינה בניו יורק