|
|
| 3. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 2 |
12/05/2008 01:28   |
|
|
השאלה היא איפה הלינה בלילה הראשון?
|
|
|
|
|
| 5. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 4 |
12/05/2008 08:06   |
|
|
אני חושב שזה לא כ"כ משנה איפה ישנים. המרחק לואלי הוא די דומה, בין שישנים במריפוזה שממערב או באוקהרסט שמדרום. ממריפוזה זה אולי יקח קצת פחות ומצד שני אם רוצים לבקר ביום הראשון בגליישר פויינט או בחורשת מריפוסה שבדרום הפארק, אז יש יתרון ללינה מדרום.
ואגב, בעיני דווקא עדיף להכנס מהצד שבו אתם לא ישנים - ככה תעשו סיבוב ביום הראשון ולא תחזרו על אותה הדרך.
|
|
|
|
|
| 7. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 6 |
12/05/2008 19:09   |
|
|
בסה"כ נראה לי תכנית סבירה. ביום השני לא הייתי מבקר בעוד חורשות של סקויה, אלא מתרכז ביוסמיטי ואלי וגליישר פויינט (אם לא הספקתם ביום הראשון). אם הביקור בחורשת מריפוסה מהיום הראשון הותיר בכם הרבה רושם, ואתם רוצים לראות עוד פעם סקויות - אז תבקרו בחורשת טולום בתחילת היום השלישי.
|
|
|
|
|
| 9. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 8 |
12/05/2008 21:47   |
| |
שושי |
2759 הודעות עד כה |
|
|
היי מג,איפה הית,ילדה?
אל תשאלי,מישהי מצא ביקורות אחרונות על הביקתה שהזמנתי,עוד בספטמבר הרחוקה,וכמה אנשים ברצף,כולל תמונות:עכברים בחדרים
מה שלא עשו הדובים,עשו העכברים,ביטלתי מיד,למזלי מצאתי מקום אחר,גם בתוך יער,הדובים כמובן מוזמנים
|
|
|
|
| 10. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 9 |
12/05/2008 22:11   |
|
הי שושי,
גם אני התגעגעתי
קראתי את השירשור על העכברים (דובים זה בסדר...אבל מיני ומיקי חמודדדים- זה לא!? )
אני שמחה בשבילך שמצאת בתוך הפארק, אני יודעת שזה מה שרצית.
מג
|
|
|
|
| 11. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 8 |
12/05/2008 22:18   |
|
אני מבין לחלוטין את הקושי - בכל טיול שאני מתכנן יש את השלב הזה שאני פוזל לעוד מקומות ואח"כ את השלב שאני בוכה כשאני מבין שאין זמן. אח"כ מנגבים את הדמעות, מתכננים ובטיול עצמו אני עם חיוך 
ולמרות שהייתי ביוסמיטי כמעט יומיים וחצי - לא עשיתי אף אחת מהפעילויות שציינת.
|
|
|
|
| 12. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 11 |
12/05/2008 22:29   |
|
אני יודעת שהפעילויות שציינתי הן בגדר אטרקציות מיוחדות יותר, אבל הגעתי אליהן לאחר התעמקות ביוסמטי ו כ ל מה שניתן לעשות שם (אנחנו מטיילים עם שתי בנות מצווה- צריך שיהיה עניין )
אנחנו לא מהטרקיסטים, אבל כפי שציינתי בעבר אני משוגעת על נוף מדהים, מפלים, מערות ובמיוחד על סקויות, ולא אכפת לנו גם לטייל רגלית, לא טרקים, אבל טיולים קלילים בנוף כזה- זה הכי הכי מבחינתי.
מג
|
|
|
|
|
| 14. יוסמיטי - מכוון סאן פרנסיסקו תגובה ל - 13 |
12/05/2008 23:24  |
| |
שושי |
2759 הודעות עד כה |
|