כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. Porto bello - דרוש המלצות 11/05/2008 11:11 לתגובה הבאה
  mnchmias לא מחובר mnchmias  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
איך המלון, האם יש פעילות במלון ואיך היחס שם לישראלים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. Porto bello - דרוש המלצות תגובה ל - 1 12/05/2008 20:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yellowking לא מחובר yellowking - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1359 הודעות עד כה
יש לציין שכמו שכתבתם זהו מלון ולא קלאב ולכן אינו מומלץ במיוחד לילדים אשר מחפשים פעילויות כגון מגלשות מים וכ'ו.
המלון עצמו מלון טוב מאוד שממוקם במרכז אנטליה מול מלון הילסייד סו.
במלון חדרים טובים ונוחים עם מבחר טוב של אוכל.
מצרף תגובות על המלון/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. Porto bello - דרוש המלצות תגובה ל - 1 13/05/2008 04:23 לתגובה קודמת
  bats18 לא מחובר bats18  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
הייתי בפורטובלו מזמן אמנם, אבל אולי דעתי תעזור.
נסענו 9 חברים לפני גיוס,לפני 5 וחצי שנים.. המלון היה אז חדש חדש, עוד לא עבד בשיטת הכל-כלול והיה חצי פנסיון.. בגלל שהמלון היה חדש שילמנו 130 דולר על כל החבילה.. והדולר אז היה פחות או יותר מה שהוא היום..(:
השירות היה מקסים ואדיב, הטיסה שלנו התעכבה והגענו למלון רק ב9 וחצי בערב, וחדר האוכל נסגר אז ב9.. בשעה עשר כבר חדר האוכל היה פתוח מחדש וערוך רק בשבילנו (בסביבות 50 ישראלים שהיו על אותה טיסה לאותו מלון) וזה כבר הרשים אותנו מאד..
יחודו של המלון (חוץ מהעובדה שהוא מאד מאד מרשים ומפואר בעיצובו) הוא בעיקר קרבתו למרכז העיר. מונית ב2 דולר אל השוק, לדוגמא.
הכל נתן הרגשה מאד עשירה.. המגבות, המצעים, עיצוב החדר, השירות שהיה באמת מקסים וכלל לא שונא-ישראלים כמו שנכתב..
ליד הקבלה עמד דוכן של מודיעין, אדם חביב אשר שכר לנו 2 רכבים (מי ידע שאפשר לשכור רכב בתורכיה בגיל 18?) ב50 דולר ליום לכל רכב (יצא לנו 10 דולר לבנאדם והיה מאד משתלם) ואפילו כתב לנו מפה עם אתרי תיירות מומלצים (קמר למשל, הנסיעה לשם יפייפיה, והעיירה חמודה ונעימה לטיול, וכמובן מפלי דודן..)
האוכל היה לא מזהיר.. מה שהיה היה טעים, אבל המגוון לא היה רחב במיוחד.. החמם הטורקי (בתשלום כמובן) היה מפנק מאד, טיפול ששווה לעבור, והבריכות גדולות.. בריכה פנימית מחוממת, וג'קוזי..
חוץ מזה במרחק כמה דקות מהמלון יש לונה-פארק מקסים ומתפרק, כל רכיבה על גלגל ענק היא הימור האם הגלגל יתפרק ותצנח למותך, אבל היי, גם זו חוויה, לא? אני ממליצה ללכת ולו רק בשביל האדרנלין..(:
זה פחות או יותר מה שיש לי לומר על המלון, ושוב- הכל תקף ללפני חמש שנים, ולא לעכשיו, כן?
מקווה שעזרתי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סאטורן פאלאס בלארה. מישהו מכיר?
להודעה הבאה:עזרה בבחירת קלאב זוג עם תינוקת