כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מס' שאלות דחופות לפני הטיסה הקרובה... 11/05/2008 12:32 לתגובה הבאה
בת-אל  משתמש לא מוכר
שלום לכולם,אני טסה בתאריך 29 לחודש ומתכננת לבקר במקסיקו-גואטמלה-קוסטה ריקה ופנמה ויש לי כמה שאלות:
1. לילה ראשון- אנחנו מתכוננות לנחות בקנקון בצהרי היום בשעה 12:30 השאלה היא האם כדאי להזמין מלון בראש בקנקון/באיסלה או כדאי ישר לקחת מעבורת לאיסלה מוחרס ולישון שם.(מהיכן לוקחים מעבורת) האם זה לא טרטור לאחר טיסה כה ארוכה או שזה משתלם וכדאי.

2.דילמה לגבי נעליים- במה כדאי יותר להשקיע בסנדלים או בנעליים סגורות טובות בהנחה שאני לא יותר מידי הולכת לטרק..אולי טיולים של יומיים-שלושה. אם בסנדלים אז איזה נעליים סגורות כדאי בכל זאת לקחת? ואיזה ציוד חשוב ביותר שיהיה לטיול כזה.

3. אשמח למידע לגבי מעברי הגבול. מאיזור יוקטאן, החופים- לגואטמלה (לא דרך בליז)-קוסטה ריקה-פנמה.

תודה מראש לכולם!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מס' שאלות דחופות לפני הטיסה הקרובה... תגובה ל - 1 11/05/2008 12:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נטעלי לא מחובר נטעלי  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
היי בת אל

בדיוק תכננתי גם לכתוב שאלה לגבי מה לעשות בלילה הראשון- אז אם עונים לך, תהיי בקשר

לגבי הנעליים- אז בתור אחת שטיילה כבר ועשתה אומנם טרקים אבל בלי להגזים...אין שום סיבה לטעמי להשקיע בנעליים- זה כבד, תופס מקום וכמעט חסר שימוש
בסופו של דבר, גם אם תעשי הרבה טרקים את לא הולכת להשתגע, אלה לעשות טיול, מסלול כמו בארץ, של כמה ימים ולכן נעלי ספורט רגילות ללא ספק יספיקו. אם את שואלת אותי, גם סתם נעלים סגורות מבד מספיקות- זה מה שאני לוקחת.

אם יש עוד שאלות לגבי מה לקחת את מוזמנת- יש לך את המייל שלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מס' שאלות דחופות לפני הטיסה הקרובה... תגובה ל - 1 12/05/2008 05:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tone לא מחובר tone  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
המלצות ממי שמטיילת כמה חודשים במדינות האלו-
1) בהחלט משתלם לקחת מעבורת ישר לאיסלה זה לא הרבה זמן, לא הכרחי להזמין מקום מראש אבל זה תמיד יותר טוב
יש הוסטל מומלץ עם הרבה ישראלים שנראה הפוקנה
אני לא זוכרת את השם של העיר ננמה לוקחים מעבורת אבל תגידי לכל נהג מונית שאת רוצה לאיסלה והוא כבר יבין

2) לגבי נעליים - בהחלט רצוי להשקיע יותר בסנדלים ולהביא גם נעלי ספורט שיש בבית

3) מעבר גבול לגואטמלה לא דרך בליז - מסאן קריסטובל (כמה שעות טובות מהחופים עם חברת האוטובוס ADO, נסיעת לילה) לפנחצ'ל שבגואטמלה (אגם אטיטלאן), בערך 8 שעות נסיעה עם שאטל שמזמינים מסוכנות נסיעות ועובר איתך את הגבול
לקוסטה יש אוטובוס של יומיים מגואטמלה שעוצר לילה בניקרגואה, חברת TICA BUS
ולפנמה את עוברת דרך פוארטו ויחו שבקוסטה לבוקס דל טורו (אוטובוס לגבול ומשם מונית ומעבורת לבוקס)

בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מס' שאלות דחופות לפני הטיסה הקרובה... תגובה ל - 3 12/05/2008 23:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaelles לא מחובר yaelles  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
לגבי הלינה בלילה הראשון , ממליצה בחום לנסוע לאיסלה המחירים בקנקון פשוט מטורפים ...
נעליים- אני נעלתי קורקס בלי סוף, ממליצהלך לקחת זוג כזה.
תהני:-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה רבה על התגובות--מה לגבי כסף? תגובה ל - 4 13/05/2008 10:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  batel22 לא מחובר batel22  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
איך רצוי לחלק את הכסף? טרוולים-באיזה כמות? דולרים-כמה? כרטיסי אשראי יש 2..ממש מלחיצים אותי לגבי השדידות שם? כמה זה ריאלי?

תודה מראש.. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מס' שאלות דחופות לפני הטיסה הקרובה... תגובה ל - 3 13/05/2008 14:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tmto לא מחובר tmto  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
האם יש לך את הטלפון/מייל של ההוסטל פוקנה? תודה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בבקשה תגובה ל - 6 14/05/2008 10:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם יש בקנקון מקום כמו בית חב"ד לקידוש בשישי? תגובה ל - 7 14/05/2008 19:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האם יש בקנקון מקום כמו בית חב"ד לקידוש בשישי? תגובה ל - 8 14/05/2008 21:50 לתגובה קודמת
efratsimhi12 efratsimhi12 לא מחובר efratsimhi12  משתמש פעיל 163 הודעות עד כה
יש שם בית חב"ד לפני 3 חודשים הם לא היו מאורגנים כל כך. תנסי לאתר אותם עכשיו כי הם עברו מקום. אל תסתמכי על זה לפני שאת מוודאת מהארץ.
יש מסעדה ישראלית באיסלה מוחרס- "קומונו" יכול להיות שהם עושים קידוש בערבי שבת.

ולדעתי לגבי נעליים- עדיף הרבה יותר לקחת שורש ולא קרוקס!

לגבי כסף קחי טרוולים ...בכל חור יש שם בנק וצ'ינג' זאת הבעיה האחרונה לפרוט שם את הכסף.

לגבי ציוד תקראי ב1001 טיפים... אבל זה הרשימה הרגילה..לא משהו מיוחד..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ירח דבש במקסיקו - החוייה שלנו
להודעה הבאה:עלות טיסה ומחיה במקסיקו לחודש