כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שיחות 11/05/2008 13:46 לתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 2759 הודעות עד כה
הכוונה שלי היה להחליף סים לפני הנסיעה,עם וורלד סים,אבל לאחר בירור,למכשיר שלי אין סים
הרגע חיפשתי כאן,לפי המילה "שיחות",יש טיפים טובים של אופיר,אבל...
אני לא רוצה לקנות שם מכשיר,והטיפ השני היה על פלאכרד,התקשרתי בכל המספרים שלהם,הם לא מחוברים
כשאנו במזרח הרחוק,אני קונה ב7/11,יש אחד בכל רחוב,כרטיס חיוג,וזה מאוד זול

שורה תחתונה,מה לעשות?
לקנות כרטיס חיוג כאן?
אני לא צריכה קשר תמידי או פחות מזה,אקח את הפלאפון שלי לסמסס,ורוצה איזה כרטיס,על כל מקרה,לא יותר מזה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תקני כרטיס חיוג מקומי תגובה ל - 1 11/05/2008 13:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1182 הודעות עד כה
יש להשיג בכל מקום. יוצא הכי זול והכי נוח, כי יש טלפון ציבורי בכל מקום וגם אפשר להשתמש מהטלפון במלון (לבדוק שלא מחייבים על 1-800).

אנחנו משתמשים בפלאפון לשליחת SMS ולקבלת שיחות נכנסות דחופות (בעלי עצמאי ומשאיר עובדים). תדאגי לשים קוד חסימה לפלאפון, כדי שלא יתקשרו אליך סתם אנשים . תני את הקוד רק למי שאת רוצה שיתקשר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תקני כרטיס חיוג מקומי תגובה ל - 2 11/05/2008 15:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  galiaa לא מחובר galiaa  משתמש פעיל 174 הודעות עד כה
הי שושי,
שמחה שיכולה גם אני לעזור לך Smile
בחלק מחנויות הצ'יינג (בארץ!) ראיתי שמוכרים כרטיסי חיוג. ובארה"ב, יש כעמט בכל "פיצוציה" להשיג כרטיסי חיוג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תקני כרטיס חיוג מקומי תגובה ל - 2 11/05/2008 16:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1183 הודעות עד כה
שושי שלום.
אנחנו קיבלנו קוד מחברת הטלפון כאן בארץ אפשר לחייג מהטלפון הציבורי ללא כרטיס והוא מחייב ישירות את חשבון הטלפון בארץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אתה יכול לפרט איזו חברת טלפון? תגובה ל - 4 11/05/2008 17:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1182 הודעות עד כה
נשמע מעניין. כמה עולה דקה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אתה יכול לפרט איזו חברת טלפון? תגובה ל - 5 11/05/2008 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי לכולם
צלצתי ל014,קיבלתי קוד גישה,עולה שקל 29 א"ג לדקה,וזה על בסיס:לא דיברת,לא שילמת,ומחייבים את החשבון שלי
לוקחת,וכבר נראה שם,לשיחות מקומיות,המלונות ,כולם יש להם שיחת חינם
צריכה לצלצל לפעמים לבנים,להגיד שאנו בסדר,אחרת לא יתנו לנו יותר לטייל
אתם עוד צעירים,תראו איך עם הזמן הגלגל מתהפך,הילדים,הם המבוגרים,ואתם הילדים Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אתה יכול לפרט איזו חברת טלפון? תגובה ל - 6 11/05/2008 18:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1856 הודעות עד כה
איך קיבלת כזה מחיר?

המחירון שלהם הוא 2.82 ש"ח לדקה מארה"ב לארץ:
http://www.bezeqint.net/Page.aspx?cc=01010802030401
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אתה יכול לפרט איזו חברת טלפון? תגובה ל - 6 11/05/2008 19:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1183 הודעות עד כה
שושי שלום.
שנה שעברה עשינו ב 013 היה מבצע קיבלנו 200 או 250(אני לא זוכר) דקות חינם כך שלא עלה לנו בכלל כי לא ניצלנו את הכל למרות שהתקשרנו כל יום ולפעמים יותר משיחה אחת.
לקחנו פלאפון שלנו מהארץ לחרום ו SMS.והשתמשנו ב SKYPE מהמחשב כף יד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אתה יכול לפרט איזו חברת טלפון? תגובה ל - 8 11/05/2008 20:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gila60 לא מחובר gila60  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
אנחנו קנינו כרטיס סים אמריקאי וקיבלנו מספר אמריקאי והכנסנו אותו לטלפון הנייד שלנו (לנייד שפתוח לכל סים)קנינו שיחות ב50$ ומחיר שיחה /דקה גם ניכנסת וגם יוצאת 0.25סנט והשתמשנו בזה לשיחות בארהב וגם לארץ,יש אפשרות להמישיך ולהשתמש ולמלא כשנגמר הכרטיס,
ובנוסף עשינו כרטיסי חיוג של 012,013ןמאד מאד נוח להשתמש בזה מכל המלונות והמוטלים חייגנו ללא תשלום נוסף כמובן ששאלנו בכל מלון ולא עולה חיוג ל-1-800
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אתה יכול לפרט איזו חברת טלפון? תגובה ל - 8 11/05/2008 21:47 לתגובה קודמת
אופיר,צילצלתי שוב לשאול,ואכן זה המחיר,אני משוייכת לבזק בינלאומי,אבל אמרו לי שהמבצע פתוח לקולם,לבקש מבצע של 1,29 ש"ח,ומקבלים קוד

אלון,מחר אצלצל ל013 גם,תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ישראלי במדינה הגדולה
להודעה הבאה:שאלה לגבי המסלול של סיגלית

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף

שאלות נפוצות