|
|
| 3. חוזרת עם שינויים במסלול למערב תגובה ל - 1 |
11/05/2008 21:58   |
|
|
לא כתבת מי אתם: אתם זוג לבד או משפחה עם ילדים?
איך אתם אוהבים לטייל: אוהבים לעשות טיולים רגליים, או רק תצפיות פה ושם? מוכנים לקום מוקדם כל יום ולהגיע מאוחר למלון?
הסיבוב שתכננתם 7-10 (ואני מודה שעשיתי רק את חלקו) - מצריך הרבה נהיגה כל יום, השכמה מוקדמת, הגעה מאוחרת למלון, הרבה נהיגה יום אחרי יום וכפיצוי גם תהיו די מעט זמן בכל אחד מהאתרים בדרך. אם זה מתאים לכם, אז על הכיפאק, אבל חשוב שתדעו למה אתם הולכים. אם לא, אז אני מציע לכם להוריד חלק מהאתרים ולטייל בנחת בשאר.
אם מגיעים לאיזור של ברייס וציון, לא הייתי מוותר על אף אחד מהם. מעבר לזה שבמקרה שלכם, ויתור על אחד מהם, במטרה להצאת לכיוון יוסמיטי יום קודם לא יעזור. לעשות את הדרך מוגאס לסן-פרנסיסקו דרך יוסמיטי, גם אם יש יומיים וחצי, זאת קריעה וכמעט ולא תספיקו דבר ביוסמיטי.
בהתחשב בצורך לעשות את השבת בערים, בהחלט יכול להיות שטיסה פנימית תעזור לכם לסדר את המסלול. אבל קודם בואו תענו על השאלות שהעליתי שודאי יעזרו גם לאחרים לתת לכם תשובות טובות יותר.
|
|
|
|
|
|
| 6. ושוב אתכם למערב תגובה ל - 4 |
13/05/2008 05:21  |
|
|
אני חושב שבהתחשב במסגרת הזמן שלכם, חסרים לכם כמה ימים כדי להשלים סיבוב שכולל את כל המקומות שרשמתם. הייתי אומר שויתור על סן-דייגו או הגרנד קניון יסדר לכם את הטיול, ואני לא אקבע דיעה מה עדיף (גם כי לא הייתי וגם כי זה ענין אינדבידואלי).
בהתחשב במועדי השבת במסגרת הטיול שלכם (ימים 5,12,19) היית שוקל להפוך את כיוון הנסיעה. המסלול יכול להראות כך:
ימים 1-5 - ל"א ונסיעה צפונה על כביש 1 עד ס"פ.
שבת בס"פ
ימים 7-12 - ס"פ ונסיעה דרך יוסמיטי לוגאס.
שבת בוגאס
מכאן יש שתי אפשרויות:
א. ימים 14-19 - סיבוב מלא כולל הגרנד קניון וחזרה לוגאס.
שבת בוגאס \ ל"א.
או
ב. ימים 14-19 - סיבוב קצר של 2.5-3 ימים בציון וברייס בלבד ומשם לסן-דייגו ושם גם לעשות את השבת.
יום 21 תוכלו להקדיש בכל מקרה להשלמות בל"א.
ועליי לציין שבדרום קליפורניה טרם טיילתי וגם אין לי נסיון עם ילדים.
|
|
|
|