|
|
|
| 4. השכרת רכב תגובה ל - 3 |
12/05/2008 17:31   |
| |
Eran Weiser |
10 הודעות עד כה |
|
|
אילנה שלום,
אנחנו שוכרים רכב כאן בארץ, כניראה מ-'שלמה sixt' נראה כרגע הכי זול. רכב אוטומטי הקפיץ את המחיר בסדר גודל של 800 ש"ח. אני ויתרתי, למרות שהפעם האחרונה שנהגתי על גיר רגיל היה לפני כ-10 שנים.... (800 ש"ח זה כרטיסי כניסה לאפטלינג ל-5 נפשות....).
בכל אופן, את הטיול עוד לא התחלתי לתכנן... מקווה שבקרוב.
להשתמע
ערן וייזר
|
|
|
|
|
|
|
| 8. המלצה לשכירת רכב בהולנד תגובה ל - 1 |
14/05/2008 12:34   |
| |
ttsachim10 |
41 הודעות עד כה |
|
|
אילנה שלום
אנו הזמנו רכב דרך ממסי כשלמעשה קבלן המשנה שלה הוא אופרןוהחברה בהולנד היתה BUDGET .הם היו הכי זולים וגם אפשר אם יש לכם לאומי כארד תוכלולעשות "ממסי לאומי כארד" שנותן לכם הנחה בקניה מחנות ממסי(מפות וכו') וכן אם צריך הנפקת רשיון בינלאומי חינם אם תהיו לא רק בהולנד, וכן תקבלו כרטיס ARC שנותן הנחות של כמה ארו בכל מיני אתרים .
אנו היינו 2 מבוגרים ו2 ילדים וקיבלנו רנו סניק שכשאין בו מזוודות אפשר לפתוח בתא המטען עוד מושבים וכך נוצרות שלוש שורות מושבים ברכב.
בהצלחה
צחי
 |
 |
| DSCF1452.JPG(גודל:19.42KB) | DSCF1925.JPG(גודל:18.37KB) |
|
|
|
|
|
|
| 11. המלצה לשכירת רכב בהולנד תגובה ל - 10 |
18/05/2008 10:12  |
| |
ttsachim10 |
41 הודעות עד כה |
|
|
היי מיכל
אנו שמנו בתא המטען 2 מזוודות גדולות +1 בינונית וצ'מידן רק שהיה קצת קשה למתוח את כיסוי הבד.נראה לי שתלוי בגודל העגלה שתיהיה לכם אני לא מתחייב.לגבי שורת המושבים הנוספת,ברצפת תא המטען מרימים את הכיסוי ורואים את משענות המושבים שאפשר לפתוח.(אין גלגל רזרבי אלא משאבה וקצף שעד עכשיו לא הבנתי איך משתמשים בה ולמזלי לא הייתי צריך)
מקווה שעזרתי
צחי
|
|
|
|