| 1. מנשא גב לפעוטות בטיול |
11/05/2008 14:39  |
| |
ficfic |
78 הודעות עד כה |
|
|
שלום,
רציתי לשאול אם מישהו התנשא/ממליץ שימוש במנשא גב לפעוטות (גיל שנתיים) בטיולים רגליים?
האם יש דגם כלשהו ממומלץ?
האם יש לכם כל מיני הארות/הערות לגבי הנושא?
אשמח לשמוע איך אתם מסתדרים בטיול רגלי עם פעוט, שמן הסתם אחרי זמן מה מתעייף מההליכה
תודה
|
|
|
|
| 2. מנשא גב לפעוטות בטיול תגובה ל - 1 |
11/05/2008 16:09   |
| |
נילי ר |
905 הודעות עד כה |
|
|
מאד ממליצה - אם מתוכננים טיולים בטבע.
טיילנו עם ילדים בגיל זה במנשא. נוח מאד. לא זוכרת את הדגם, קנינו אותו בשילב. חשוב שיהיה עם "גגון" להגנה מהשמש, מבנה נוח לנשיאה (מרופד, עם "גב"). תבדקו עם הילד בעת הקניה - שנוח לנושא ונוח לקטנצ'יק. רצוי שיהיה מקום לשים בו ארנק, בקבוק מים וכדו'.
תהנו!
נילי
|
|
|
|
| 3. מנשא גב לפעוטות בטיול תגובה ל - 1 |
12/05/2008 23:59   |
| |
shlomitj |
24 הודעות עד כה |
|
|
עם ילד בן שנתיים נראה לי שלטיולים רגליים מנשא היא בעצם האופציה היחידה כי אחרת ליד כל עלה, אבן או ענף תעשו הפסקה... בסוף תמצאו את עצמכם סוחבים את הילד על הכתפיים.
אנחנו טיילנו עם מנשא הגב והשאלה המהותית היא משקל הילד. כשהילד מגיע ל- 13-14 קילו, יחד עם קילו/קילו וחצי המנשא עצמו אז כדאי להיצמד למסלולי הליכה קצרים. גם כדאי לברר מראש מה תנאי ההליכה בבמסלול. פעם ירדנו בירידה תלולה עם המון סלעים ופתאום מאמצע שום מקום הגיע ענן והתחיל לרדת גשם. עם הילד על הגב - זה היה קצת מלחיץ. הקטן דווקא היה מבסוט - היה לו כיסוי נגד גשם והוא היחיד שנשאר יבש!
אם אתם אוהבים טיולים רגליים אז הייתי ממליצה מאוד להשקיע במנשא טוב. אני לא מכירה את אלה שבשילב אלא דווקא את אלה שבחנויות לציוד מטיילים. המנשא המצוין שלנו (של ואודה) הוא עם מערכת גב- ממש כמו התרמילים של מוצ'ילרים. אם אתם מתכננים לטייל הרבה אז זה מצדיק את ההשקעה הכספית. ככול שיהיה לכם יותר נוח לסחוב כן תיהנו יותר מהטיול!
שלומית
מחברת מדריך הטיולים "המשפחה המטיילת - מדריך לטיולי משפחות, צפון איטליה"
 |
| P1020098.JPG(גודל:11.05KB) |
|
|
|
|
|
|
|