כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  טיסות חב' SKYEUROPE מאיטליה לאוסטריה 11/05/2008 19:43 לתגובה הבאה
  lotta לא מחובר lotta  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
האם מישהו השתמש בטיסות חברת SKYEUROPE מאיטליה לאוסטריה? למישהו יש חוות דעת על הטיסות שלהם? - אנו מחפשים דרך הכי פשוטה ולא יקרה לנסוע מברגמו או מילנו (איטליה) לוינה (אוסטריה), ברכבת זה יהיה די יקר.
תודה מראש!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיסות חב' SKYEUROPE מאיטליה לאוסטריה תגובה ל - 1 11/05/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שוב אני...
אולי מישהו גם יכול להסביר לי למה בהזמנת טיסה באינטרנט צריך להוסיף גם 5 יורו על מטען (מזוודות) (וכתוב שאם קונים את הכרטיס בנמל תעופה - אז 15 יורו). ומה עדיף: להזמין טיסה דרך האתר של חברת SKYEUROPE, או דרך האתר הכללי של הזמנת כל מיני טיסות?
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסות חב' SKYEUROPE מאיטליה לאוסטריה תגובה ל - 2 11/05/2008 23:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  liorvol לא מחובר liorvol  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
טסתי איתם פעם מוינה, סה"כ חברה בסדר, דומה מאוד לשאחר החברות בתחום כמו EasyJet וכו'... וכן, הם לוקחים כסף נוסף עבור הפקדה של מזוודה.

באופן אישי אני הייתי מעדיף לנסוע ברכבת, נוחה יותר, מהירה יותר ובלי הסתבכויות מיותרות, יותר ידידותית לסביבה וגם זולה יותר: אם מזמינים מראש באתר של חברת הרכבות האיטלקית המחיר הוא 29 יורו בלבד לאדם ממילנו לוינה. מומלץ (מצרף קישור).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסות חב' SKYEUROPE מאיטליה לאוסטריה תגובה ל - 3 12/05/2008 20:28 לתגובה קודמת
תודה על התגובה. אבל לנסוע מאיטליה לוינה ברכבת לוקח כ-12 שעות, ועוד אם נוסעים במקומות הכי זולים (כיסאות רגילים) אז הנסיעה הזאת תהיה ממש סיוט.
האם תוכל גם לפרט לנו מספר פרטים כמו: כמה זמן לפני הנסיעה צריך להיות בנמל תעופה? האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת על החברה הזאת או על נסיעה במטוסים שלהם? אנחנו אף פעם עוד לא טסנו בתוך אירופה, אז אולי יש לך כמה טיפים לתת לנו על טיסות בין מדינות באירופה ובחברת תעופה הזאת?
תודה מראש!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איטליה באוקטובר
להודעה הבאה:מלון פאלס בלונדון

שאלות נפוצות

כתבי למטייל כרגע באירופה

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן