כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אוסטרליה- ניו זילנד- עלויות 12/05/2008 11:20 לתגובה הבאה
  julianna85 לא מחובר julianna85  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אהלן לכולם!
חיפשתי פה בפורום קצת מידע אך לא משהו שיענה לי על השאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
אני מתכננת טיול של שנה למזרח + הפסיפיק- אוטרליה וניו זילנד.
מה בממוצע תהיה עלות השהייה של חצי שנה באוסטרליה וניו זילנד בהתחשב ברמה המצומצמת פחות או יותר (מבחינת לינה, אוכל וכד') אך הוצאות על אטרקציות, ארקים וכד.
עוד שאלה, האם ניתן לעבוד שם במקומות כמו מלצרות, חנויות וכד?
אני מאוד מבולבלת וכל פיסת מידע קטנה תעזור!!!

תודה לכולם Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אוסטרליה- ניו זילנד- עלויות תגובה ל - 1 12/05/2008 13:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  crazydiamond לא מחובר crazydiamond  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
לצערי,אי אפשר לעבוד שם כל עוד יש לך דרכון ישראלי.גם אני ממש רוצה לעבוד שם ולהישאר יותר ממה שאני יכולה להרשות לעצמי אבל זה לא שווה את זה אם תופסים אותך ככה שלא מומלץ בכלל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הממ.... תגובה ל - 2 12/05/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 694 הודעות עד כה
ההצהרה הגורפת הזו לא נכונה לגבי ניוזילנד.

*אני לא מדבר לא מדבר על הקטע של "לא שווה אם תופסים אותך", אלא על הקטע של "אי אפשר לעבוד שם כל עוד יש לך דרכון ישראלי"
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אוסטרליה- ניו זילנד- עלויות תגובה ל - 1 12/05/2008 16:18 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1631 הודעות עד כה
מוזר שלא מצאת על זה תשובה כי זה אחד הנושאים שנדונים כאן הכי הרבה. אני לא יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת רוצה לחסוך על לינה ואוכל: אכסניה זה נקרא לחסוך מבחינתך? אוהל? לינה באוטו ב-REST AREA? ולגבי אוכל? בישול עצמי כלשהו? בישול האוכל הכי זול שמוצאים (פסטה ולחם)? בישול עצמי שכולל גם ירקות ובשר לפעמים?

בכל מקרה אנחנו מעריכים משהו כמו 2000$ מקומי לחודש. את מתכוונת לטייל תקופה ארוכה ככה שיכול להיות לך קצת פחות. אנחנו לא יכולים לעשות לך תחשיב אישי, לפחות לא במסגרת הנתונים שסיפקת. זה תלוי איך מתניידים, כמה אטרקציות (ואלו אטרקציות) עושים. טרקים - איזה? גרייט ווקס או "רגילים"?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול באוסטרליה
להודעה הבאה:המלצות ספציפיות לטיול משפחתי בניו-זילנד

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים