1. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? |
12/05/2008 18:27  |
| קודי |
 |
|
|
עקב שמחות נוספות הצטמצמנו ל11 יום (טיסה חזרה ביום שישי 26 כשהנחיתה צריכה להיות מוקדם- שומרי שבת). רצינו לטוס לאירלנד לחודש אבל זה נראה לנו בזבוז לטוס רק לשבוע וחצי לשם כי זה אומר שבטח לא נחזור ומה שהספקנו הספקנו.
אנחנו מחפשים ירוק, מעט אמנות, קצת שופינג,B&B בשביל הרומנטיות, אולי טיפה לישון בשטח...
שישי שבת אנחנו צריכים להיות בעיר.
חשבנו בכיוון צרפת, איטליה, ספרד, מונקו (???), אולי סקוטלנד... לא רומניה, יוון,סרביה וכד' אבל אנחנו רוצים איזור שנרגיש שהיינו, היה כיף להשאר אבל צריך לחזור. מצד שני אנחנו רוצים איזור שלהיות בו עשרה ימים סה"כ זה מספיק והותר.
אנחנו יודעים שזה יותר מדי לבקש ובכל זאת... 18000 כולל הכל (אוכל בעיקר נביא מהבית בגלל כשרות).
נשמח מאד לעזרה מפורטת...
תודה מראש
|
|
|
|
|
|
|
| 5. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 1 |
13/05/2008 23:31   |
|
רומא,סורנטו אמלפי, עם גיחות לווזוב נאפולי פומפי וקאפרי.הכי רומנטי שאפשר,לא קר ואפשר עדיין לשחות בים.לא הייתי בספטמבר,אלא לפני חודש.התקציב בסדר גמור ואם תמצאו דיל זול של טוס וסע תוכלו להעלות רמת לינות.---אורי
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
| 6. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 3 |
15/05/2008 12:36  |
| קודי |
 |
|
|
דבר ראשון- תודה לכל מי שנתן כאן את עצתו. נראה לי שבאמת נלך על הכיוון של אנגליה או ספרד. דדי- תודה רבה על ההצעה we might take you up on that one 
ברגע שנהיה יותר סגורים על עצמנו נחזור להתייעץ.
לגבי הרעיון של תאלינד- אחלה רעיון רק שאני סופר איסטניסטית אז זה פשוט לא יעבוד... .
יום מקסים לכולכם...
|
|
|
|