כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? 12/05/2008 18:27 לתגובה הבאה
קודי  משתמש לא מוכר
עקב שמחות נוספות הצטמצמנו ל11 יום (טיסה חזרה ביום שישי 26 כשהנחיתה צריכה להיות מוקדם- שומרי שבת). רצינו לטוס לאירלנד לחודש אבל זה נראה לנו בזבוז לטוס רק לשבוע וחצי לשם כי זה אומר שבטח לא נחזור ומה שהספקנו הספקנו.
אנחנו מחפשים ירוק, מעט אמנות, קצת שופינג,B&B בשביל הרומנטיות, אולי טיפה לישון בשטח...
שישי שבת אנחנו צריכים להיות בעיר.
חשבנו בכיוון צרפת, איטליה, ספרד, מונקו (???), אולי סקוטלנד... לא רומניה, יוון,סרביה וכד' אבל אנחנו רוצים איזור שנרגיש שהיינו, היה כיף להשאר אבל צריך לחזור. מצד שני אנחנו רוצים איזור שלהיות בו עשרה ימים סה"כ זה מספיק והותר.
אנחנו יודעים שזה יותר מדי לבקש ובכל זאת... 18000 כולל הכל (אוכל בעיקר נביא מהבית בגלל כשרות).
נשמח מאד לעזרה מפורטת...
תודה מראש Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 1 13/05/2008 02:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  re266 לא מחובר re266  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
המממ... מה לגבי הרעיון הבא?

טוסו למנצ'סטר עם Thomson ביום ראשון בערב. ביום שני על הבוקר, קחו רכב וסעו לוולס לאזור סנודוניה. אתם יכולים להעביר בכיף ארבעה-חמישה ימים באזור (כולל ביקור בטירות, טרקים וסיורים בעיירות הציוריות). לקראת סוף השבוע, תעלו צפונה לליברפול (דרך צ'סטר) ותעבירו את סוף השבוע בעיר. היא נהדרת, יש יופי של מוזיאונים ואתרים היסטוריים. ביום ראשון, צאו לאזור האגמים של אנגליה. לא תרצו לחזור. תוכלו לתפוס את טיסת הבוקר של יום חמישי ממנצ'סטר ולחזור חמישי בערב לארץ. אני לא לגמרי סגור על התקציב אבל ספטמבר זו עונה נפלאה לבקר באנגליה (מתחיל כבר הסתיו, הימים ארוכים למדי ולא נורא קר)וצפון אנגליה יותר זולה מלונדון והסביבה (ובכל מקרה, די קל למצוא דילים מוצלחים לשלושה לילות באמצע שבוע ב B&B נפלאים גם בסנודוניה וגם באזור האגמים). שער הפאונד נמוך יחסית והמסלול הזה יתן לכם טעימה ראשונה לאי הבריטי...

אפשר כמובן להחליף את הסדר ולהתחיל באיזור האגמים. משדה התעופה של ממנצ'סטר לוולס זה משהו כמו שעה וחצי ולאזור האגמים, בערך שעתיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 1 13/05/2008 16:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ithe652 לא מחובר ithe652  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
אתם בפורום הלא נכון
תאילנד
תאילנד
ועוד פעם תאילנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 3 13/05/2008 18:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  deddi לא מחובר deddi  משתמש פעיל 184 הודעות עד כה
אם לא הייתם בספרד אני ממליץ עליה בתקופה זו, ספרד הינה הארץ הזולה ביותר באירופה המערבית כיף לטייל בה ויש בה את כל מה שביקשת,
11 יום יספיקו לבקר בדרום ספרד (אולי אפילו בליסבון וסביבותיה - פוטוגל)גרנדה קורדובה סיבליה רונדה מיחס גי'ברלטר קוסטה דל סול.
משם למדריד טולדו ולבסוף לטוס לברצלונה העיר ל 3 ימים ומשם לחזור.
באם תבחרו בספרד צרו קשר ואעזור לכם לבצע מסלול בעוונותי הייתי מדריך טיולים של דיזנהוייז בספרד.

דדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 1 13/05/2008 23:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי מחובר hאורי  משתמש פעיל 4895 הודעות עד כה
רומא,סורנטו אמלפי, עם גיחות לווזוב נאפולי פומפי וקאפרי.הכי רומנטי שאפשר,לא קר ואפשר עדיין לשחות בים.לא הייתי בספטמבר,אלא לפני חודש.התקציב בסדר גמור ואם תמצאו דיל זול של טוס וסע תוכלו להעלות רמת לינות.---אורי

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צומצם לנו ירח הדבש ל14-25 בספטמבר. לאו נסע? תגובה ל - 3 15/05/2008 12:36 לתגובה קודמת
קודי  משתמש לא מוכר
דבר ראשון- תודה לכל מי שנתן כאן את עצתו. נראה לי שבאמת נלך על הכיוון של אנגליה או ספרד. דדי- תודה רבה על ההצעה we might take you up on that one Cool
ברגע שנהיה יותר סגורים על עצמנו נחזור להתייעץ.
לגבי הרעיון של תאלינד- אחלה רעיון רק שאני סופר איסטניסטית אז זה פשוט לא יעבוד... Razz .
יום מקסים לכולכם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רכבת מדסלדורף לאמסטרדם - האם להזמין מראש?
להודעה הבאה:כתבה חדשה: אוסטריה - טיול לשניים בטירול

שאלות נפוצות

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר

מגזין על השולחן

דיברנו על זה בפורום