|
| 2. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון תגובה ל - 1 |
12/05/2008 22:55   |
| |
מוני |
6360 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 3. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון תגובה ל - 2 |
12/05/2008 23:03   |
|
|
ליבי יקרה, את המסלול הבסיסי שלי לקחתי ממסלול שמוני המליץ לך, גם אנחנו יורדים מאדירונדאק לכיוון בנינגטון , נכנסתי לאתר התיירות של מסצ'וסטס , שלחתי בקשה לחומר תיירותי היום קיבלתי חוברת תיירות לא קטנה. תזכירי לי מתי אתם נוסעים? בשמחה אשלח לך את החוברת ותחזירי לי אותה, לא הספקתי עדיין לעיין בה היום , אך ממבט חטוף ראיתי שם כמה המלצות. בטוח אפשר למצוא באינטרנט אך כאן בחוברת יותר זמין.
|
|
|
|
| 4. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 3 |
13/05/2008 00:23   |
|
|
במערב מסצ'וסטס
החלק בכביש 7 שעובר בין כנען קונטיקט לוויליאמסטאון (Williamstown) מסצ'וסטס, מתאים למסע יוצא דופן ביופיו. 80 הקילומטרים בקטע הכביש נודדים בין עיירות ברקשייר השקטות: גרייט ברינגטון (Great Barrington), סטוקברידג' (Stockbridge), לנוקס (Lenox) ו-וויליאמסטאון. אלו עיירות בהן המראה המיושב של ניו אינגלנד מסתיר עושר תרבותי עצום.
המבקרים יכולים ליהנות לא רק מהנופים הציוריים של כנסיות עץ לבנות ובתים קולוניאליים, עם ההרים המרשימים ברקע, אלא גם מעשרות אטרקציות תרבותיות, שיוסיפו עניין לנסיעה הפסטורלית. החל בביקור במוזיאון נורמן רוקוול שבסטוקברידג' או במכון קלארק לאומנות בוויליאמסטאון, וכלה במופעי רחוב בטנגלווד (Tanglewood) - בית הקיץ של התזמורת הסימפונית של בוסטון, יש משהו טוב עבור כל אחד בחלק זה של ניו אינגלנד.
|
|
|
|
|
| 6. סליחה, המגזין הוא "מגלים - מגזין לתיירות" תגובה ל - 5 |
13/05/2008 01:29   |
|
|
נמצא כאן ברשת עם המון תאורי מקומות.ביניהם גם תאורי השלכת של ניו אינגלנד.
כמה חבל שלא אוכל להיות נוכחת בניפנופי השלום שלכם אי שם באדירונדאק , פשוט אגיע אחריכם. יהיה מה לספר כשנחזור כולנו. מי שחוזר ראשון רץ מיד הנה לספר לחברה.
לילה טוב .
|
|
|
|
| 7. סליחה, המגזין הוא "מגלים - מגזין לתיירות" תגובה ל - 6 |
13/05/2008 08:15   |
| |
סוזי |
1076 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב r.s,
כמוך, גם אני מוצאת המון חומר נחמד במגזין הזה ברשת. חשבתי שאת מתכוונת למגזין לא מקוון.
מצרפת את הלינק למי שמעונין:
http://www.megalim.co.il/additonalStories.asp?category_code= 32
לצערי, גם אנחנו לא נוכל להשתתף במפגש הנפנופים שיערך באדירונדאק. תעתועי העיתוי החליטו להשאיר אותנו מחוץ לתמונה :-)
וכמובן שנרוץ לספר לחבר'ה!
תודה ויום מקסים,
סוזי.
|
|
|
|
| 8. האם נוכל אנו לנפנף זו לזו ולנספחי הטיול שלנו?? תגובה ל - 7 |
13/05/2008 12:52   |
|
|
אנחנו נהיה שם בשבוע השני של אוקטובר, ממוני כבר נשמע חוויות של "חוזר" - לבטח יהיו לו חידושים עבורנו.
יופי שהעברת הלינק - אין לי מושג איך עושים זאת - קשה לתרנגולת זקנה ללמוד טריקים חדשים.
|
|
|
|
|
| 10. נסיון תגובה ל - 9 |
13/05/2008 15:53   |
|
להעביר מסלולים במסצ'וסטס שסרקתי מחוברת התיירות .
 |
| עותק של scan0001.jpg(גודל:5.23KB) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16. מסצ'וסטס תגובה ל - 14 |
13/05/2008 22:49   |
|
|
מה שכתוב על החוברת massvacation.com אולי דרך זה תגיעי אליהם, אני חושבת שאני פשוט רשמתי בגוגל הכל יכול massachusets tourist infomation יצא חלון שצריך לרשום פרטים ושלחתי ,תוך שבוע קיבלתי חומר , כנ"ל לגבי וורמונט , מניו המפשייר ענו שתוך שבועיים שלושה יגיע חומר ולא הגיע, כנ"ל מדינת ניו יורק!
ניסיתי לסרוק ולהעביר את הדף הרלבנטי אך יצא קטן מדי ואחרי נסיונות נואשים לשפר שלא הצליחו הרמתי ידיים, מה לעשות? הידע שלי מוגבל.
|
|
|
|
| 17. ה-Berkshires תגובה ל - 14 |
13/05/2008 23:08   |
| |
סוזי |
1076 הודעות עד כה |
|
|
הי ל י ב י,
הזכרת לי את ימי בית הספר היסודי...
האתר הרשמי של הביירקשירס:
http://www.berkshires.org
הכתבה של מגלים, שממנה העתיקה r.s:
http://www.megalim.co.il/inner.asp?category_code=3&objec t_id=12102
אני נוהגת להשתמש ב-TripAdvisor גם כדי לקרוא ביקורות על אתרים ואטרקציות:
http://www.tripadvisor.com/Attractions-g659471-Activities-Ma ssachusetts_Berkshires_Massachusetts.html
עדיין לא ממש התעמקתי באזור זה, בינתיים הידיעות שלי די שטחיות ויש לי עוד עבודה. מבטיחה להיות חכמה יותר בתחילת יולי... (מתי אתם נוסעים?)
ממה שאני יודעת עד כה, האזור יוקרתי מה, מעוטר בעיירות קטנות עם אווירה ומבנים מקסימים , שיש להם ארכיטקטורה מעניינת. בעיירות אפשר למצוא גלריות לאמנות ועתיקות.
אולי יתאים ללבוש שם את השמלה האדומה היוקרתית שלך :-)
יש הממליצים לבקר במוזיאון Norman Rockwell כמו ההמלצה הזו:
אם משוטטים בניו אינגלנד - ליד סטוקברידג (מסאצ`וסטס) יש מוזיאון של המאייר נורמן רוקוול. לדעתי מאד מאד יפה ובגלל תוכן רוב האיורים, גם ילדים יכולים להנות.
יעל המופלאה בקרה שם ב- 2007, וכך כתבה לי:
אנחנו מאד אהבנו את וויליאמסטאון. זו עיירה אוניברסיטאית יפה ונעימה עם אוירה צעירה והרבה חבר'ה צעירים (נדמה לי שזו אוניברסיטה לאמנות או משהו כזה)
עיירה קטנה ומתוקה.
לינוקס, לי וסטוקברידג' הן עיירות קטנטנות עד מאד. סטוקברידג' היא היפה משלושתן. אין הרבה לעשות שם חוץ משיטוט רגלי קצר שיעזור לספוג את האוירה הניו אינגלנדית.
בתים עתיקים, חנויות נחמדות וזהו.
מהתרשמות שלי, האזור פחות פופולרי בקרב גולשי הפורום, ולכן יותר קשה למצוא עליו חומר.
נתחיל עם זה. מקווה שעזרתי במשהו...
בחירה מוצלחת,
סוזי.
|
|
|
|
|
|
| 20. ה-Berkshires תגובה ל - 18 |
14/05/2008 11:33   |
|
|
ליבי , בשיטוט ליילי מצאתי שבסטוקברידג' יש משהו כמו חוות פרפרים, לא יודעת אם ביקרתם במקומות כאלה ,אך נראה מאד יפה, אנחנו היינו לפני כמה שנים בלונדון, גם ילדים בכל הגילאים נהנים מזה.magicwings.com
כמו כן יש כפר של "שייקרים" שבו מראים איך חיו עבדו למדו והתפרנסו. גם זה באיזור סטוקברידג' -hancock shaker villag- מסתבר שכאן בפורום יש באמת חומר דל על האיזור , אנחנו כשנחזור נצטרך להשלים את החסר, או שנגלה שבאמת אין שם אטרקציות ששווה לדבר ולכתוב עליהן ,למרות שלפי מה שאני רואה בשיטוטי באינטרנט זה צריך להיות איזור מאד נחמד.
|
|
|
|
| 21. ה-Berkshires תגובה ל - 20 |
14/05/2008 11:56   |
| |
סוזי |
1076 הודעות עד כה |
|
|
|
הי ל י ב י ו-r.s,
ב-Stockbridge יש גן בוטני, אם מעניין אתכן (אינני יודעת איך הוא).
דרך אגב, חממת פרפרים יש גם במפלי הניאגרה, אם מזדמן לכן להיות שם, ועליה שמעתי חוות דעת טובות.
לגבי ה-Hancock shaker villag קראתי פעם טיפ של מישהי שביקרה שם ולא שיבחה. אבל אתן הרי יודעות שלפעמים כל ההבדל נעוץ בעיני המתבונן: האחד אוהב, והשני לא...
אנסה לאתר את הטיפ הזה ולשלוח לכן.
לפי מיטב הבנתי, לא צריך לחפש באיזור אטרקציות גרנדיוזיות, אלא כפי שמוני היקר אומר, לזרום עם האווירה היוקרתית והתרבותית.
האינכן חושבות שנחמד יהיה לכבוש אזור "בתול" מבחינה פורומית?כשנחזור, יהיה לנו מידע חדש ומרענן...
להתראות,
סוזי.
|
|
|
|
| 22. ה-Berkshires תגובה ל - 21 |
14/05/2008 12:04   |
|
|
חושבת שחממת הפרפרים נמצאת בגן הבוטאני, בחוברת התיירות של מסצ'וסטס (איזה כיף לכתוב את המילה הזו-מי זוכר את המערכון של מוני מושונוב???) שכדאי פשוט לטייל בין העיירות הקטנות לרדת מהכבישים הראשיים ולגלות פינות חמד . בקיצור ליבי, פשוט לנסוע לעצור פה ושם ולהגיע לאט לבוסטון , זו גם התכנית שלי למעשה ,להגיע בערב ,לישון למחרת לטייל כל היום בסביבה וביום שלאחר מכן בבוקר לצאת לבוסטון להחזרת רכב ולטיסה לוושינגטון, כדאי להגיע לפחות שעתיים בגין בדיקות בטחוניות , אם אתם טסים טיסת פנים.
|
|
|
|
|
| 24. ה-Berkshires תגובה ל - 23 |
14/05/2008 23:21   |
| |
סוזי |
1076 הודעות עד כה |
|
|
הי ל י ב י ו-r.s,
לשתיכן אינני צריכה להדגיש שוב ושוב, שלא ביקרתי בעצמי במקומות שאני מזכירה, והכל נכתב מקריאה ואיסוף חומר, נכון?
לפני הכל, אני מצרפת קישור לאתר מסעדות בארה"ב, שיכול להיות לעזר:
http://www.usrg.com
מאד תלוי מתי תצאו מ-Lake Goerge.
אם תגיעו ל-Stockbridge, MA בשעת הארוחה, אפשר כמובן לשוטט בעיירה, להינות ממחמדיה ולמצוא מסעדה שמתאימה לכם.
http://www.usrg.com/script/bycity.asp?CITY=Stockbridge&S TATE=MA
אם הבטן תקרקר לכם כבר ב-Williamstown, הייתה המלצה של גולשת על מסעדה חמודה:
http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-24218 48/srch-Williamstown#msg_2421848
ציטוט:
במרחק של כ 5 מק"מ מווילימסטאון מצאנו מקום לינה מ ק ס י ם BERKSHIRE HILLS MOTEL על כביש 7 (טל 1 4134583950) מוטל של זוג מקסים שיושב על נהר עם בריכת שחיה וארוחת בוקר מצוינת (סה"כ שילמנו 80$ כולל מס) . ממול יש מסעדה מקסיקנית שהמרגריטה שלה הכי טעימה שיש, ואוכל כייפי. אני מקוה שמישהו יצליח לאתר את המקום ויהנה ממנו כמוני.
ועכשיו אגלה לכן סוד:
אני כל כך התלהבתי מהמוטל הזה, שהזמנתי לנו שם שני חדרים עם דלת מקשרת, ובדיוק במסעדה הזו אנו נאכל ארוחת ערב.
הקישור למוטל:
http://www.berkshirehillsmotel.com/index.html
אשמח לשמוע את דעתכן. אני התאהבתי בו!
הוא ממוקם ליד נחל קטן, שאפשר לטייל בו. וג'יל האריס נשמעת באמת מקסימה!
בתיאבון :-)
סוזי.
|
|
|
|
| 25. ה-Berkshires תגובה ל - 23 |
14/05/2008 23:27   |
|
העיקר שתשובו שמחים וטובי לב ומלאי חוויות וכמובן סיפורים לנו.
אגב, מה המסלול הסופי? מתי יוצאים?
|
|
|
|
| 26. גמ'ני, גמ'ני עוד לא הייתי שם תגובה ל - 24 |
14/05/2008 23:30   |
|
|
וכבר יודעת מה טוב (נו,טוב כמעט יודעת).
לילה טוב חברות יקרות וכמובן גם חברים, איפה מוני??????????
|
|
|
|
| 27. מסעדה מקסיקנית Coyote Flaco ב-Williamstown תגובה ל - 24 |
15/05/2008 18:06   |
| |
סוזי |
1076 הודעות עד כה |
|
|
הי ל י ב י,
אם בכל זאת תחליטו לאכול ב-Williamstown, מצרפת לך את המייל של ג'יל החמודה, בעלת המוטל שלנו שם, ובו היא עונה לשאלות שלי על המסעדה.
Dear Suzi,
We love this restaurant, great authentic Mexican food, good prices and the family that owns it is wonderful.
It's Coyote Flaco, 505 Cold Spring Road (1 mile up the road)
413-458-4240
The Owner's name is Gallo, please ask for him and tell him I recommended. He takes extra good care of my guests.
See you in August.
Best,
Jill נכון שג'יל מתוקה?
הקישור לאתר המסעדה:
http://www.mycoyoteflaco.com/locations/williamstownma.html
בתיאבון :-)
סוזי.
|
|
|
|
| 28. בעלי חדרי האירוח תגובה ל - 27 |
15/05/2008 21:50   |
|
|
מאד מאד נחמדים, גם לי התכתבויות שונות איתם, ממקום אחד כפי שכבר כתבתי שלחו לי מעטפה עם מידע תיירותי, במקום אחר שלא מצאתי חדר (היו רק חדרים עם שרותים משותפים) בעלת המקום כתבה לי מייל ובו המליצה על מקומות אחרים בסביבתה - פירגון לא מקובל במקומותנו.
רשמתי את המסעדה המקסיקנית אולי נהיה רעבים דווקא שם.
|
|
|
|
|
|
|
|
|