כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון 12/05/2008 20:35 לתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 389 הודעות עד כה
ביום אחד. היום האחרון של הטיול שלנו...
תקציר: אנחנו 6 בגילאים 17-50. מחפשים את הטבעי, אתרים הסטוריים, מה שמוני מכנה "כמה שפחות אתרי פלסטיק". תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון תגובה ל - 1 12/05/2008 22:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6354 הודעות עד כה
הי
3 אפשרויות

1) המהירה רק עם מהירי 87 ו-90 4:50 שעות הגה

2)הגעה לבנינגטון בדרום מערב וורמונט ,מעבר דרך הברקשיירס מערב מסצ'וסטס על כביש מס 7 ורק הקטע האחרון יהיה על מהיר 90(שעתיים) 3/4 שעה יותר זמן הגה, לעומת הקודם 5:32 שעות הגה

3)הגעה לבנינגטון כמו מס 2 אבל עם ה-9 לברטלבורו מזרח וורמונט
ומשם עם ה-91 דרומה (אפשרות ביקור בדירפילד ההיסטורית) ואחר כך
עם ה-90 המהיר לבוסטון, הכי איטי 5:35 שעות הגה

אם הלינקים מצליחים את יכולה לראות פירוט מקומות וסיכום קמ בצד המפות.

http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&s addr=lake+george+ny&daddr=manchester+vt+to:arlington+vt+ to:north+bennington+vt+to:bennington+vt+to:brattleboro+vt+to :springfield+ma+to:boston+ma&mra=pi&mrcr=6&doflg =ptk&sll=42.78121,-73.128015&sspn=1.78604,3.669434&a mp;ie=UTF8&ll=42.779275,-72.383423&spn=1.78604,3.669 434&z=8
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון תגובה ל - 2 12/05/2008 23:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 307 הודעות עד כה
ליבי יקרה, את המסלול הבסיסי שלי לקחתי ממסלול שמוני המליץ לך, גם אנחנו יורדים מאדירונדאק לכיוון בנינגטון , נכנסתי לאתר התיירות של מסצ'וסטס , שלחתי בקשה לחומר תיירותי היום קיבלתי חוברת תיירות לא קטנה. תזכירי לי מתי אתם נוסעים? בשמחה אשלח לך את החוברת ותחזירי לי אותה, לא הספקתי עדיין לעיין בה היום , אך ממבט חטוף ראיתי שם כמה המלצות. בטוח אפשר למצוא באינטרנט אך כאן בחוברת יותר זמין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 3 13/05/2008 00:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
במערב מסצ'וסטס

החלק בכביש 7 שעובר בין כנען קונטיקט לוויליאמסטאון (Williamstown) מסצ'וסטס, מתאים למסע יוצא דופן ביופיו. 80 הקילומטרים בקטע הכביש נודדים בין עיירות ברקשייר השקטות: גרייט ברינגטון (Great Barrington), סטוקברידג' (Stockbridge), לנוקס (Lenox) ו-וויליאמסטאון. אלו עיירות בהן המראה המיושב של ניו אינגלנד מסתיר עושר תרבותי עצום.

המבקרים יכולים ליהנות לא רק מהנופים הציוריים של כנסיות עץ לבנות ובתים קולוניאליים, עם ההרים המרשימים ברקע, אלא גם מעשרות אטרקציות תרבותיות, שיוסיפו עניין לנסיעה הפסטורלית. החל בביקור במוזיאון נורמן רוקוול שבסטוקברידג' או במכון קלארק לאומנות בוויליאמסטאון, וכלה במופעי רחוב בטנגלווד (Tanglewood) - בית הקיץ של התזמורת הסימפונית של בוסטון, יש משהו טוב עבור כל אחד בחלק זה של ניו אינגלנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 4 13/05/2008 00:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1056 הודעות עד כה
הי r.s, ל י ב י ומוני,

וואו! משלהב!

מה שנחמד, שהגעתי למצב שאני מכירה את כל המקומות שהוזכרו. אפילו נלון לילה אחד ב-Williamstown, וניסע על כביש 7 ל-Lenox.

אין ספק שה-Berkshires צופן בתוכו עושר תרבותי ואני מצפה בכיליון עיניים לנגוס בו :-)

תודה לך r.s.

באיזה מגזין מדובר?
את תשובתך אקרא כבר מחר...

לילה טוב :-)
סוזי.

[עודכן ב:13 מאי 2008 00:47:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סליחה, המגזין הוא "מגלים - מגזין לתיירות" תגובה ל - 5 13/05/2008 01:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נמצא כאן ברשת עם המון תאורי מקומות.ביניהם גם תאורי השלכת של ניו אינגלנד.
כמה חבל שלא אוכל להיות נוכחת בניפנופי השלום שלכם אי שם באדירונדאק , פשוט אגיע אחריכם. יהיה מה לספר כשנחזור כולנו. מי שחוזר ראשון רץ מיד הנה לספר לחברה.
לילה טוב .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סליחה, המגזין הוא "מגלים - מגזין לתיירות" תגובה ל - 6 13/05/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב r.s,

כמוך, גם אני מוצאת המון חומר נחמד במגזין הזה ברשת. חשבתי שאת מתכוונת למגזין לא מקוון.

מצרפת את הלינק למי שמעונין:
http://www.megalim.co.il/additonalStories.asp?category_code= 32

לצערי, גם אנחנו לא נוכל להשתתף במפגש הנפנופים שיערך באדירונדאק. תעתועי העיתוי החליטו להשאיר אותנו מחוץ לתמונה :-)

וכמובן שנרוץ לספר לחבר'ה!

תודה ויום מקסים,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. האם נוכל אנו לנפנף זו לזו ולנספחי הטיול שלנו?? תגובה ל - 7 13/05/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו נהיה שם בשבוע השני של אוקטובר, ממוני כבר נשמע חוויות של "חוזר" - לבטח יהיו לו חידושים עבורנו.
יופי שהעברת הלינק - אין לי מושג איך עושים זאת - קשה לתרנגולת זקנה ללמוד טריקים חדשים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האם נוכל אנו לנפנף זו לזו ולנספחי הטיול שלנו?? תגובה ל - 8 13/05/2008 13:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.s היקרה,

אל דאגה, עושה רושם שאת "ממש בעניינים" :-)

אנחנו נהיה באדירונדאק באוגוסט, כך שגם אנחנו לא נוכל לנפנף אחת לשניה לשלום. מה חבל!
מבטיחה לספר לך איך היה...

מנפנפת לך לשלום,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. נסיון תגובה ל - 9 13/05/2008 15:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
להעביר מסלולים במסצ'וסטס שסרקתי מחוברת התיירות .
עותק של scan0001.jpg
עותק של scan0001.jpg(גודל:5.23KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון תגובה ל - 3 13/05/2008 20:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
RO יקרה, תודה,
לא הייתי יומיים ו- וואללה, מה הפסדתי! טוב, תיכף אתייחס לכל המידע החדש ואתחיל לשוטט.
האם את יכולה לתת את כתובת האתר של מסצ'וסטס תיירות? זה רעיון טוב. (היתה לי תכנית, שנגנזה - לפני הרים לבנים, לתייר בקנדה ב- נובה סקוטיה. אכן, השתמשתי במשרדי התיירות שלהם וקיבלתי טונות של חומר מודפס בדואר דואר. שווה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. זקוקה לעזרה בבניית מסלול מ Lake Goerge לבוסטון תגובה ל - 2 13/05/2008 20:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוני, נראה לי שלא יהיה זמן ל-3. אז נבחר במסלול 2.... סתאאאם. מוני היקר, מייד הולכת לשוטט ולחפש על מה אתה מדבר. אבל, האם יש לך יותר פרטים לגבי הדרך? למשל, בנושא אתרים היסטוריים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 4 13/05/2008 20:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נדמה לי שאנחנו באים מהכיוון השני, מצפון מערב יענו, NY, יענו Lake George ויכול להיות שכנען קונטיקט זה מדרום? אני יודעת היכן כנען מידל איסט. לכנען קונטיקט כנראה לא נגיע בסיבוב הזה. אבל תיאור הכביש מה זה מתחשק...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 5 13/05/2008 21:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סוזי, שמעתי שאת חרוצה בלימודים, מתקדמת יפה בחומר ומכירה כבר את כל המקומות בעל פה. יפה! האם תוכלי לשתף אותי ולספר לי על הברקש... ועל נפלאותיהם? אשמח לקישורים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 14 13/05/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zivush31694 לא מחובר zivush31694  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
אם אתם רוצים לראות נוף והיסטרויה ותרבות אז כדאי לכם לקחת ניו יורק מיאמי קליפורניה+כביש 1 וגרנד קניון באריזונה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מסצ'וסטס תגובה ל - 14 13/05/2008 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה שכתוב על החוברת massvacation.com אולי דרך זה תגיעי אליהם, אני חושבת שאני פשוט רשמתי בגוגל הכל יכול massachusets tourist infomation יצא חלון שצריך לרשום פרטים ושלחתי ,תוך שבוע קיבלתי חומר , כנ"ל לגבי וורמונט , מניו המפשייר ענו שתוך שבועיים שלושה יגיע חומר ולא הגיע, כנ"ל מדינת ניו יורק!

ניסיתי לסרוק ולהעביר את הדף הרלבנטי אך יצא קטן מדי ואחרי נסיונות נואשים לשפר שלא הצליחו הרמתי ידיים, מה לעשות? הידע שלי מוגבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ה-Berkshires תגובה ל - 14 13/05/2008 23:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ל י ב י,

הזכרת לי את ימי בית הספר היסודי...

האתר הרשמי של הביירקשירס:
http://www.berkshires.org

הכתבה של מגלים, שממנה העתיקה r.s:
http://www.megalim.co.il/inner.asp?category_code=3&objec t_id=12102

אני נוהגת להשתמש ב-TripAdvisor גם כדי לקרוא ביקורות על אתרים ואטרקציות:
http://www.tripadvisor.com/Attractions-g659471-Activities-Ma ssachusetts_Berkshires_Massachusetts.html

עדיין לא ממש התעמקתי באזור זה, בינתיים הידיעות שלי די שטחיות ויש לי עוד עבודה. מבטיחה להיות חכמה יותר בתחילת יולי... (מתי אתם נוסעים?)

ממה שאני יודעת עד כה, האזור יוקרתי מה, מעוטר בעיירות קטנות עם אווירה ומבנים מקסימים , שיש להם ארכיטקטורה מעניינת. בעיירות אפשר למצוא גלריות לאמנות ועתיקות.
אולי יתאים ללבוש שם את השמלה האדומה היוקרתית שלך :-)

יש הממליצים לבקר במוזיאון Norman Rockwell כמו ההמלצה הזו:
אם משוטטים בניו אינגלנד - ליד סטוקברידג (מסאצ`וסטס) יש מוזיאון של המאייר נורמן רוקוול. לדעתי מאד מאד יפה ובגלל תוכן רוב האיורים, גם ילדים יכולים להנות.

יעל המופלאה בקרה שם ב- 2007, וכך כתבה לי:
אנחנו מאד אהבנו את וויליאמסטאון. זו עיירה אוניברסיטאית יפה ונעימה עם אוירה צעירה והרבה חבר'ה צעירים (נדמה לי שזו אוניברסיטה לאמנות או משהו כזה)
עיירה קטנה ומתוקה.
לינוקס, לי וסטוקברידג' הן עיירות קטנטנות עד מאד. סטוקברידג' היא היפה משלושתן. אין הרבה לעשות שם חוץ משיטוט רגלי קצר שיעזור לספוג את האוירה הניו אינגלנדית.
בתים עתיקים, חנויות נחמדות וזהו.

מהתרשמות שלי, האזור פחות פופולרי בקרב גולשי הפורום, ולכן יותר קשה למצוא עליו חומר.

נתחיל עם זה. מקווה שעזרתי במשהו...

בחירה מוצלחת,
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. ה-Berkshires תגובה ל - 17 14/05/2008 06:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סוזי, כמובן שעזרת, כרגיל. את תותחית והמון תודה לך.
נדמה לי שנהיה קצרים בזמן כי עלינו להגיע לבוסטון. נחליט על כמה עצירות בדרך כשבאחת מהן נשלב ארוחה. אשמח לקבל טיפים גם בנושא זה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. משהו שהוצאתי ממגזין מטיילים מקווה שמותר להעתיק תגובה ל - 15 14/05/2008 07:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיווש, רעיון מצוין. בסדר גמור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. ה-Berkshires תגובה ל - 18 14/05/2008 11:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ליבי , בשיטוט ליילי מצאתי שבסטוקברידג' יש משהו כמו חוות פרפרים, לא יודעת אם ביקרתם במקומות כאלה ,אך נראה מאד יפה, אנחנו היינו לפני כמה שנים בלונדון, גם ילדים בכל הגילאים נהנים מזה.magicwings.com
כמו כן יש כפר של "שייקרים" שבו מראים איך חיו עבדו למדו והתפרנסו. גם זה באיזור סטוקברידג' -hancock shaker villag- מסתבר שכאן בפורום יש באמת חומר דל על האיזור , אנחנו כשנחזור נצטרך להשלים את החסר, או שנגלה שבאמת אין שם אטרקציות ששווה לדבר ולכתוב עליהן ,למרות שלפי מה שאני רואה בשיטוטי באינטרנט זה צריך להיות איזור מאד נחמד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. ה-Berkshires תגובה ל - 20 14/05/2008 11:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ל י ב י ו-r.s,

ב-Stockbridge יש גן בוטני, אם מעניין אתכן (אינני יודעת איך הוא).
דרך אגב, חממת פרפרים יש גם במפלי הניאגרה, אם מזדמן לכן להיות שם, ועליה שמעתי חוות דעת טובות.
לגבי ה-Hancock shaker villag קראתי פעם טיפ של מישהי שביקרה שם ולא שיבחה. אבל אתן הרי יודעות שלפעמים כל ההבדל נעוץ בעיני המתבונן: האחד אוהב, והשני לא...
אנסה לאתר את הטיפ הזה ולשלוח לכן.

לפי מיטב הבנתי, לא צריך לחפש באיזור אטרקציות גרנדיוזיות, אלא כפי שמוני היקר אומר, לזרום עם האווירה היוקרתית והתרבותית.

האינכן חושבות שנחמד יהיה לכבוש אזור "בתול" מבחינה פורומית?כשנחזור, יהיה לנו מידע חדש ומרענן...

להתראות,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. ה-Berkshires תגובה ל - 21 14/05/2008 12:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חושבת שחממת הפרפרים נמצאת בגן הבוטאני, בחוברת התיירות של מסצ'וסטס (איזה כיף לכתוב את המילה הזו-מי זוכר את המערכון של מוני מושונוב???) שכדאי פשוט לטייל בין העיירות הקטנות לרדת מהכבישים הראשיים ולגלות פינות חמד . בקיצור ליבי, פשוט לנסוע לעצור פה ושם ולהגיע לאט לבוסטון , זו גם התכנית שלי למעשה ,להגיע בערב ,לישון למחרת לטייל כל היום בסביבה וביום שלאחר מכן בבוקר לצאת לבוסטון להחזרת רכב ולטיסה לוושינגטון, כדאי להגיע לפחות שעתיים בגין בדיקות בטחוניות , אם אתם טסים טיסת פנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. ה-Berkshires תגובה ל - 22 14/05/2008 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יקירותי המשקיעניות, תודה לכן על הנדבנות. נדמה לי שההצעה של סוזי, לזרום עם האיזור ולא לתכנן יותר מדי - זה מה שנעשה.
היכן אוכלים? (אם הנסיעה משהו כמו 6 שעות, אז בסביבות אמצע הדרך, לא?).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. ה-Berkshires תגובה ל - 23 14/05/2008 23:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ל י ב י ו-r.s,

לשתיכן אינני צריכה להדגיש שוב ושוב, שלא ביקרתי בעצמי במקומות שאני מזכירה, והכל נכתב מקריאה ואיסוף חומר, נכון?

לפני הכל, אני מצרפת קישור לאתר מסעדות בארה"ב, שיכול להיות לעזר:
http://www.usrg.com

מאד תלוי מתי תצאו מ-Lake Goerge.

אם תגיעו ל-Stockbridge, MA בשעת הארוחה, אפשר כמובן לשוטט בעיירה, להינות ממחמדיה ולמצוא מסעדה שמתאימה לכם.
http://www.usrg.com/script/bycity.asp?CITY=Stockbridge&S TATE=MA

אם הבטן תקרקר לכם כבר ב-Williamstown, הייתה המלצה של גולשת על מסעדה חמודה:
http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-24218 48/srch-Williamstown#msg_2421848

ציטוט:
במרחק של כ 5 מק"מ מווילימסטאון מצאנו מקום לינה מ ק ס י ם BERKSHIRE HILLS MOTEL על כביש 7 (טל 1 4134583950) מוטל של זוג מקסים שיושב על נהר עם בריכת שחיה וארוחת בוקר מצוינת (סה"כ שילמנו 80$ כולל מס) . ממול יש מסעדה מקסיקנית שהמרגריטה שלה הכי טעימה שיש, ואוכל כייפי. אני מקוה שמישהו יצליח לאתר את המקום ויהנה ממנו כמוני.

ועכשיו אגלה לכן סוד:
אני כל כך התלהבתי מהמוטל הזה, שהזמנתי לנו שם שני חדרים עם דלת מקשרת, ובדיוק במסעדה הזו אנו נאכל ארוחת ערב.

הקישור למוטל:
http://www.berkshirehillsmotel.com/index.html

אשמח לשמוע את דעתכן. אני התאהבתי בו!
הוא ממוקם ליד נחל קטן, שאפשר לטייל בו. וג'יל האריס נשמעת באמת מקסימה!

בתיאבון :-)
סוזי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. ה-Berkshires תגובה ל - 23 14/05/2008 23:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
העיקר שתשובו שמחים וטובי לב ומלאי חוויות וכמובן סיפורים לנו.
אגב, מה המסלול הסופי? מתי יוצאים? Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. גמ'ני, גמ'ני עוד לא הייתי שם תגובה ל - 24 14/05/2008 23:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וכבר יודעת מה טוב (נו,טוב כמעט יודעת).
לילה טוב חברות יקרות וכמובן גם חברים, איפה מוני??????????
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. מסעדה מקסיקנית Coyote Flaco ב-Williamstown תגובה ל - 24 15/05/2008 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ל י ב י,

אם בכל זאת תחליטו לאכול ב-Williamstown, מצרפת לך את המייל של ג'יל החמודה, בעלת המוטל שלנו שם, ובו היא עונה לשאלות שלי על המסעדה.

Dear Suzi,

We love this restaurant, great authentic Mexican food, good prices and the family that owns it is wonderful.

It's Coyote Flaco, 505 Cold Spring Road (1 mile up the road)
413-458-4240

The Owner's name is Gallo, please ask for him and tell him I recommended. He takes extra good care of my guests.

See you in August.
Best,
Jill
נכון שג'יל מתוקה?

הקישור לאתר המסעדה:
http://www.mycoyoteflaco.com/locations/williamstownma.html

בתיאבון :-)
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. בעלי חדרי האירוח תגובה ל - 27 15/05/2008 21:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מאד מאד נחמדים, גם לי התכתבויות שונות איתם, ממקום אחד כפי שכבר כתבתי שלחו לי מעטפה עם מידע תיירותי, במקום אחר שלא מצאתי חדר (היו רק חדרים עם שרותים משותפים) בעלת המקום כתבה לי מייל ובו המליצה על מקומות אחרים בסביבתה - פירגון לא מקובל במקומותנו.
רשמתי את המסעדה המקסיקנית אולי נהיה רעבים דווקא שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. בעלי חדרי האירוח תגובה ל - 28 15/05/2008 22:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי r.o :-)

נכון מאד!

אני חייבת לציין, שתמיד היו נחמדים ומסבירי פנים אלינו גם בארץ.
הנה, החזרתי את חובי למולדת :-)

ערב חביב,
סוזי.

[עודכן ב:15 מאי 2008 22:26:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. בעלי חדרי האירוח תגובה ל - 29 15/05/2008 23:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בנות, נשמע טוב המכסיקני. אני מטיילת עם גברים. אם לא אדאג לאוכל כל שעתיים, יאכלו אותי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. בעלי חדרי האירוח תגובה ל - 30 16/05/2008 11:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ל י ב י ו-r.o,

שכחתי לספר לכן, שבמייל אחר שג'יל כתבה לי, היא הציעה להזמין מקומות מראש.
קצת בעייתי בשבילכן...

ול י ב י - שלא יעזו לאכול אותך!

שבת מקסימה לשתיכן,
סוזי.

[עודכן ב:16 מאי 2008 11:17:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. ה-Berkshires תגובה ל - 24 16/05/2008 13:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סוזי, הצצתי באתר שלהם והמקום נראה מעולה. מארץ האגדות. תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. ה-Berkshires תגובה ל - 32 16/05/2008 13:33 לתגובה קודמת
הי ל י ב י,

מצאת בדיוק את התיאור הנכון: ממש מארץ האגדות. כך גם אני מרגישה!

תודה,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בתי מלון בסנטה מוניקה
להודעה הבאה:ג'י.פ.אס

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף