כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רפטינג עם ילדים בסלובניה 12/05/2008 23:57 לתגובה הבאה
  ybaram לא מחובר ybaram  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
האם ניתן לעשות רפטינג עם ילדים באזור בובץ (הבן הקטן שלי בן 6)?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. רפטינג עם ילדים בסלובניה תגובה ל - 1 13/05/2008 07:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יוסי 36 לא מחובר יוסי 36  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
לי ולמשפחתי יש פחד מהנושא ולכן לא בדקנו אישית, אבל ראינו גם ילדים קטנים בשיעור ותדרוך לקראת הראפטינג וגם עושים ראפטינג במהלך הטיול שלנו.

תהנו,

יוסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. רפטינג עם ילדים יכול להיות מסוכן תגובה ל - 2 13/05/2008 09:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5317 הודעות עד כה
אומנם לא עשיתי את הרפטינג בבובץ, מפני שכחובב ראפטינג זה נראה לי משחק ילדים של ממש ובהחלט אפשרי לילדים בני שש בתנאי שהם מאומנים לענין.אני לא זוכר שראיתי שם ילדים ( זה היה ממש מזמן).אני יכול רק להציע לך לבדוק שני דברים: האם הבן שלך יודע לשחות ובעיקר להתנהג תחת למיים בלי היסטריה. חובה לבדוק אם הראפטינג שם עם קסדות.כאשר לא קורה כלום גם ילד בן שלוש יהנה מראפטינג,אבל כשסירה מתהפכת ומגיעים מתחת לפני המיים, קורים גם מפגשים של ראש בסלע.המיים שם יכולים להיות קרים מאוד ולילד שנופל למיים קרים מאוד, יכולים גם לקרות דברים רעים מאוד.אז מה בוער לך לחשוף ילד לענין הזה?----אורי
rafting.jpg
rafting.jpg(גודל:18.04KB)

[עודכן ב:13 מאי 2008 09:32:]

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. רפטינג עם ילדים בסלובניה תגובה ל - 1 13/05/2008 10:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הסמדר לא מחובר הסמדר  משתמש פעיל 189 הודעות עד כה
בכייף ובלי שום בעיה. המסלול המשפחתי לא גועש ומהנה ילדים ומבוגרים כאחד. מקבלים לבוש וציוד, כולל קסדות, והמדריכים ערוכים גם לילדים. רק צריך לפנות מספיק זמן כדי לא להיות לחוצים, כי לפעמים יש איזו בעיה וממתינים יותר מהמתוכנן. סה"כ אני מעריכה כחמש-שש שעות כולל הכל, יכול להיות הרבה פחות, אבל אי אפשר לדעת מראש.
ועוד טיפ - תגיעו לבושים בבגדי ים מתחת לבגדים. אין שם תאי הלבשה...
חוויה מומלצת מאד!
תבלו יפה
סמדר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. רפטינג עם ילדים בסלובניה תגובה ל - 4 13/05/2008 10:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הסמדר לא מחובר הסמדר  משתמש פעיל 189 הודעות עד כה
עכשיו, כשקראתי את תגובתו של אורי, אני ממש חולקת עליו. עשינו ראפטינג כזה באוגוסט שעבר. היו שם הרבה ילדים! נכון, המים קרים, אבל לבושים בהתאם.
אם הילד לא ידוע כרגיש לקור באופן קיצוני או שונא מים מושבע, אני לא רואה מניעה. להיפך...
בעיני זו יופי של חוויה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. רפטינג עם ילדים -יופי של חויה?I תגובה ל - 5 13/05/2008 19:16 לתגובה קודמת
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5317 הודעות עד כה
כשהכל עובר בשלום.אני כבר ראיתי ילד נופל מצמיג, אצלנו בארץ, בלי שום מיים לבנים ונלכד עם ראש מתחת למיים תחת ענף של עץ. הוריו הגיבו בצעקות הסטריות לעזרה.לא הם הוציאו אותו, אני וילדי, הוצאנו אותו חי(בקושי).אם את מוכנה לסכן את ילדייך בשביל החויה "הבטוחה" הזו, הכנת אותם למצבים מתחת למיים וגם מסוגלת לחלץ אותם מצרה, אפשר אולי להבין אותך.לשום ראפטינג אמיתי לא לקחתי את ילדי לפני גיל 12 והם כבר היו שחיינים בקבוצות תחרותיות מגיל 5.---אורי

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלונדון לפריז
להודעה הבאה:מחפש מידע על טרקים בקרפטים (רומניה)

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר