כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון מסלול מעגלי מניו-יורק ורמונט וחזרה 13/05/2008 10:48 לתגובה הבאה
  oferwe לא מחובר oferwe  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לפורום המדהים הזה,
אני מחפש עזרה בתכנון טיול של שבוע עם קרוון. יש לנו מספר מגבלות בטיול כך שהתכנון לא פשוט לאנשים ללא נסיון (פעם ראשונה)

אנחנו משפחה עם 4 ילדים בגילאים 14, 10, 4, 2 . מחפשים בעיקר טבע ונופים מיוחדים ופחות ערים גדולות ומוזאונים.

המסלול הוא שבוע - יציאה ביום חמישי מניו-יורק וחזרה ביום חמישי לאחריו. המגבלות הם שאנחנו צריכים לעבור ביום שני בעיירה ST Albans בוורמונט (בקצה הצפוני) ואנחנו שומרי שבת כך שביום שבת אנחנו לא נוסעים.
חשבנו לעלות ישר צפונה בימים חמישי ושישי ולעשות את סוף השבוע באזור Lake George. להמשיך צפונה וביום ראשון לעצור ליד St. Albans. (מחפשים המלצה למקום באזור).
לגבי החזרה יש לנו שלושה ימים ואנחנו מתלבטים בין מספר אפשרויות:
- ליסוע מזרחה דרך כביש 11 ולרדת לניו-יורק דרך ה- Adirondak
- ליסוע יותר מזרחה עד 1000 האיים ומשם לרדת לניו-יורק
- ליסוע מערבה ולרדת דרך New Hampshir אח"כ Massachusetts וניו-יורק

תגובות, המלצות, ורעיונות יתקבלו בברכה,
עפר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון מסלול מעגלי מניו-יורק ורמונט וחזרה תגובה ל - 1 14/05/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נסיון נוסף - האם מישהו שטייל באזור הנ"ל יכול לעזור בהתלבטות בין האפשרויות?
תודה, עפר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון מסלול מעגלי מניו-יורק ורמונט וחזרה תגובה ל - 2 14/05/2008 17:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 509 הודעות עד כה
אין לי נסיון בטיול עם קרוון ולא עם 4 ילדים, שני דברים שמכתיבים את הקצב. לא נראה לי לנסוע עד 1000 האיים. אישית אני אוהבת את איזור ניו אינגלנד (לא שהאדירונדק לא מדהים) אבל אולי יהיה לילדים יותר מגוון בניו אינגלנד. בכל מקרה אתם צריכים לשבת על המפות, לראות מרחקים וזמני נסיעה ולתכנן לעצמכם מסלול לטעמכם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון מסלול מעגלי מניו-יורק ורמונט וחזרה תגובה ל - 3 14/05/2008 19:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 5995 הודעות עד כה
שלום
גם אני חושב כמו ריקי שאת הדרך חזרה תעשו דרך ניו אינגלנד,מהסיבה שמן הסתם על מנת להגיע ולהתמקם בשישבת בלייק ג'ורג,תצאו מניו יורק אל עמק ההדסון תבלו קצת עם הילדים בפארק הרימן(מקוה שמדובר על חודשי אביב מתקדם ואו קיץ),לאחר מכן תעשו את הדרך צפונה לסירוגין משני צידי נהר ההדסון ולא על הכבישים המהירים לפחות עד סביבות אולבני ורק משם ביום שישי תיסעו עם ה-87 המהיר להתמקם בלייק ג'ורג'.

יום ראשון תקדישו לחלקו העליון הצפוני של האדירונדאק בדרך הבאה
עם ה-87 עד יציאה מס 26 ממנה לפנות בכיוון מערבה אל כביש 28N עליו תעלו כל הדרך עד לכביש 30 עליו צפונה ל-tupper lake וממנה מזרחה לביקור מתחייב בלייק פלאסיד.
עכשו לאחר הפסקה ראויה המשיכו מזרחה על ה-86 וה-9N אל ה-87 המהיר ואיתו לדעתי עוד קצת צפונה להתמקמות ב-Plattsburgh .
עד כאן ביום הזה אחרי שנחתם טוב טוב בשישבת מלייק ג'ורג' יקחו לכם
ה-268 קמ משוער 4+ שעות הגה.
זאת הסיבה שאין צורך לחשוב על החזרה דרך האדירונדאק.

עכשו מפלטסבורו + מעבר קצר על השמפליין 12 דקות על המים ועד סט אלבנס 1:45 שעות ,מאמין שזה עדיין טוב לך לסידורי האזרחות במקום.
אם לא עברו עוד ביום ראשון על המעבורת שפועלת כל הלילה בתדירות
של 25 דקות, והתמקמו קרוב יותר אל היעד.

עכשו בנוגע לשלושת הימים לחזרה לניו יורק צריך לברר מתי ביום חמישי צריך להגיע לעיר הגדולה,וומתי לדעתך עוזבים את סט אלבנס.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון מסלול מעגלי מניו-יורק ורמונט וחזרה תגובה ל - 4 14/05/2008 22:24 לתגובה קודמת
מוני - המסלול דרך האדירונדאק בדרך צפונה הוא רעיון מצוין.
לא חשבתי שנוכל להספיק את זה כבר בדרך הלוך אבל אם התאור שלך, ואחרי מעקב במפה על המסלול - זה נשמע מצוין. לגבי התאריך - אנו יוצאים עוד חודש כך שזה בהחלט אביב.
אני לא בטוח שנספיק להגיע עד סביבות אולבני ביום הראשון של הטיול (שהוא יום חמישי) וחשבתי לחפש חניה באזור Catskill. האם הפארק מומלץ?
לגבי החזרה דרך ניו-אינגלנד - אנחנו מסיימים אם סידורי האזרחות ביום שני אחה"צ וצריכים להגיע לניו-יורק בחמישי לפני הצהרים ע"מ לתפוס את הטיסה לאורלנדו אחהה"צ.
נשמח לקבל המלצות גם על הדרך חזרה.

תודה רבה על העזרה המפורטת,
עפר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:המלצה על סוכן אמין ולא יקר לרכישת הפלגה לאלסקה
להודעה הבאה:מחפש כתובת של מלון לא יקר במרכז סיאטל

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף