כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תגובות למסלול במערב 13/05/2008 12:42 לתגובה הבאה
  shirleyharpaz לא מחובר shirleyharpaz  משתמש מתחיל 23 הודעות עד כה
שלום לכולם,
מצורף המסלול שאנו מתכננים אשמח לשמוע תגובות:
12/6 נחיתה בלוס אנג'לס
13/6+14/6 לוס אנג'לס
15/6+16/6 כביש מס' 1 לינה בסאן פרנסיסקו
17/6+18/6 סאן פרנסיסקו
19/6 חצי יום סאן פרנסיסקו נסיעה לצד המערבי של היוסמיטי
20/6 יוסמיטי ולינה ובצד המזרחי
21/6 נסיעה לכיוון בריס ולינה באיזור
22/6 בריס ולינה באיזור ציון
23/6 ציון ונסיעה ללינה בלאס וגאס
24/6 עד 26/6 לאס וגאס

אשמח לקבל תגובות והצעות ללינה באיזור ברייס וציון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תגובות למסלול במערב תגובה ל - 1 13/05/2008 18:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
מהיציאה המזרחית של יוסמיטי ועד ברייס יש 800 ק"מ של כביש ואתרי המפות מעריכים את הנסיעה הזו במעל 9 שעות נהיגה נטו. זה אומר יום של נהיגה מתישה שאני ממש לא ממליץ לכם. אני מבין שאתם זוג צעיר ללא ילדים ולכן יכולים ומוכנים לעמוד בקטעי נהיגה ארוכים במטרה להגיע ולהספיק עוד מקומות ולמרות זאת אני מציע שעל החוויה של לנהוג יום רצוף תוותרו. מעבר לזה אתם מקצים מעט מדי זמן ליוסמיטי. זהו פארק גדול עם נרחקי נהיגה לא מבוטלים אפילו בתוך הפארק עצמו וגם מי שלא מתכנן טיולים רגליים משמעותיים ייתקשה ביום אחד לעבור בין כל הנקודות בפארק.

הנה מה אפשרות לשיפור המסלול:
20/6 יוסמיטי ולהשאר בצידו המערבי
21/6 חציית יוסמיטי עד הצהרים ואז נהיגה מאומצת עד וגאס (6 שעות נהיגה! אם לא מתאים לכם, תלונו בדרך ואת שארית הנהיגה תשאירו ליום למחרת)
22-26/6 וגאס כאשר יומיים \ יומיים וחצי מתוך זה יוקדשו לנסיעה לכיוון ברייס וציון. אני מציע לכם להשאר לפחות יום בוגאס קודם וקצת לנח מהנהיגות. זוג שמוכן לקום מוקדם ולנהוג רצוף כמה שעות, בהחלט יכול בימים הארוכים של יוני לבקר בציון ובברייס כולל הנסיעות מ- ול- וגאס ביומיים (כולמר עם לילה אחד מחוץ לעיר), למרות שאני תמיד אמליץ על להקצות מעט יותר זמן.

ואם הצעתי מקובלת עליכם, אז נוכל לעבור לשלב מקומות הלינה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תגובות למסלול במערב תגובה ל - 2 13/05/2008 19:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shirleyharpaz לא מחובר shirleyharpaz  משתמש מתחיל 23 הודעות עד כה
אורי היי,
אני מקבלת את ההצעה שלך לגבי יוסמטי, לגבי הנסיעה לברייס אני יחלק את הנסיעה אבל לא נראה לי שאני יעבור דרך לאס וגאס יש לך הצעות אחרות איפה לעצור בדרך?

אשמח לשמוע המלצות על מקומות לינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תגובות למסלול במערב תגובה ל - 3 13/05/2008 20:54 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
אני לא הייתי באיזורים אלה של נבדה, אבל מהמפה וממה שאני יודע, הכביש שחוצה את נבדה מיוסמיטי מזרחה (כבישים 6, 375 והלאה) זו דרך די שוממת ומזרחית לטונופה אני לא יודע אילו שירותים תמצאו.

מה שאפשר לעשות זה כך:
21/6 חציית יוסמיטי מזרחה והגעה בסוף היום לטונופה (שעתיים וחצי ומהיציאה). זה יאפשר לכם בהחלט לתת ליוסמיטי את הכבוד המגיע לו.
22/6 נסיעה מאומצת של 7 שעות עד ברייס. אולי תספיקו לראות את השקיעה וחשוב שיחכה לכם מלון בסביבה. אם לא מתאים לכם נהיגה כה ארוכה אפשר להסתפק בנקודה קרובה יותר ולהשלים את יתר המרחק למחרת.
23/6 ברייס ונסיעה לציון.
24/6 ציון ונסיעה לוגאס. יש לכם בעקרון את כל היום בציון ואם תראו שמציתם, תעזבו מוקדם יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מה יש לעשות בסנטרל פארק??
להודעה הבאה:מלונות או דירות בניו יורק עזרה בבקשה.

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף